Prosím poradte...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Prosím poradte...

Príspevok od používateľa Online »

Potrebujem pomoc! V tom istom vchode býva moja veľmi dobrá kamoška (o poschodie nižšie) a teraz má šráca. Ale ja si pripadám ako keby som bol jej šrác... Chytá ma tam, minule šla so mnou polízať vo výťahu a ja som povedal ZABUDNI! A asi sa urazila a odišla. Veď má šráca a nepovedal by som keby nemala nikoho... Ale aspoň si užívam, dovolí mi že ju môžem chytiť za prsia a tak a minule som bol u nej a behala v spodnom prádle :D Takže neviem...čo vy na to?
midnight_man
Guru
Guru

Re: Prosím poradte...

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sweety napísal:Potrebujem pomoc! V tom istom vchode býva moja veľmi dobrá kamoška (o poschodie nižšie) a teraz má šráca. Ale ja si pripadám ako keby som bol jej šrác... Chytá ma tam, minule šla so mnou polízať vo výťahu a ja som povedal ZABUDNI! A asi sa urazila a odišla. Veď má šráca a nepovedal by som keby nemala nikoho... Ale aspoň si užívam, dovolí mi že ju môžem chytiť za prsia a tak a minule som bol u nej a behala v spodnom prádle :D Takže neviem...čo vy na to?
to iste co robi jemu..bude robit tebe...stale mas zaujem? mozno za 3 roky ked to dievca dospeje a chyti sa rozumu...inac :aasmile2:
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

asi tak...
alebo sa s kamoskou stavili ci si teply a teraz ta skusa...
A ehm prepac ale neda mi to spomenut ze mas dost zvlastny sposob reci... a musim povedat ze sa mi zaludok obracia.

a teraz no co dodat este? vyuzi to kym sa da:) sak ne sak to ber ako srandu.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

tak potom to s tebou nemysli vazne, ale chce si len uzit je to to co naozaj chces? asi ta rada provokuje a skusa si na tebe zvadzanie :) najednej strane sa mozes vela naucit, na druhej sa zranit ak sa na nu naviazes a ona ta okasle taze davaj si bacha :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

baba sa len predvadza, mozno za tyzden dostane obciansky a zacne po dvoch rokoch trosku uvazovat, tiez som take zazil, ale netreba si od toho nic slubovat, treba jej jasne povedat bud alebo, nech sa uvedomi, netreba sa s nou prestat kamaratit, ale nech sa zacne chovat ako normalna, nech sa zamysli nad slovickom vztah a co od neho ocakava, lebo takto moze dospiet v devu lahsich mravov
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Šráca? To pošujem prvý raz. Ty si jej šrác? WTF? :D šrac - to mi znie ako citoslovce grcania na igelit. Šrác.

-K teme: No keď ťa už "šráca", tak si to uži, no hlavne sa jej nenamotaj okolo prstu. Jedného kamaráta sestra je taka. Tiež nemá problém sa v spodnej bielizni ukázať pred nejakým chalanom. On si potom domýšla závery a ona z toho ťaží. Takže bacha na to.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

sweety tak mimochodom..kolo mate rokov?
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zena je najlepsim nastrojom na obalamutenie muza ;-)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ja som najpr precital ze ma sráča :D ale ten vek by sa asi fakt hodil, vypadas tak na 13-14 :? a este by si si mohol zmenit aj nazov temy :wink:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Ďaľší super thread o olizovaní a podobných super veciach. Môj názor teda asi poznáš. :roll: :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ked si chces uživat tak si uživaj možno to raz prerastie v niečo viac za par rokov ... a možno sa sa sklameš človek nikdy nevie ...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

rozhodnutie je iba na tebe ... bud si ako uz bolo spomenute uzijes ale daj si pozor nenaviaz sa :) alebo jej povedz ze tak toto nie ! a tiez ju prestan drazdit ...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

neviaz sa...odviaz sa :lol:

pozri, ak ti nevadi, ze niekoho ma tak nevidim problem...sprav to iste co robi ona...vyuzi ju...ale to je asi vsetko co mozes od nej cakat ;)
ale ak ti to vadi, tak to radsej skocni hned a povedz "zabudni" pri kazdej prilezitosti...
ale myslim, ze by si mal hladat dievca ineho druhu na vztah :)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

sak az je to nejaka morda tak ju posli do .... a az je pekna tak ju vyje*** a bude pokoj
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

keď som to raz videl bez diakritiky teda "srac", tak mi to dávalo zmysel, ale teraz ako "šrác" mi to už zmysel nedáva.

btw. uži si s ňou pokiaľ ti to dovolí, len sa na ňu nenamotaj, toto by som urobil ja, samozrejme pokiaľ by som nebol zadaný.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Eritrea napísal:tak potom to s tebou nemysli vazne, ale chce si len uzit je to to co naozaj chces? asi ta rada provokuje a skusa si na tebe zvadzanie :) najednej strane sa mozes vela naucit, na druhej sa zranit ak sa na nu naviazes a ona ta okasle taze davaj si bacha :P
Aj ja si myslím...
Frikso napísal:Šráca? To pošujem prvý raz. Ty si jej šrác? WTF? :D šrac - to mi znie ako citoslovce grcania na igelit. Šrác.

-K teme: No keď ťa už "šráca", tak si to uži, no hlavne sa jej nenamotaj okolo prstu. Jedného kamaráta sestra je taka. Tiež nemá problém sa v spodnej bielizni ukázať pred nejakým chalanom. On si potom domýšla závery a ona z toho ťaží. Takže bacha na to.
Ta ty neznáš čo je šrác? Ta to po vydoňarsky :lol: :P
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

Frikso :Šráca? To pošujem prvý raz. Ty si jej šrác? WTF? :D šrac - to mi znie ako citoslovce grcania na igelit. Šrác.

TO Frikso :šrac ani nahodou nieje z vychodňarčiny.:P myslim ze tak vravia v BA a znamena to chalan.:D
ale aj tvoje vysvetlenie slov a sa mi paci :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Srac pouzivaju aj niektori ludia tu v NZ pre chalana, chlapika, frajera. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

p4ra napísal:Srac pouzivaju aj niektori ludia tu v NZ pre chalana, chlapika, frajera. :)
boha ešte aj mi v Lučenci poznáme ten výraz.. len sranda je ked to niekto píše smskou. že srac :lol: :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pinco napísal:keď som to raz videl bez diakritiky teda "srac", tak mi to dávalo zmysel, ale teraz ako "šrác" mi to už zmysel nedáva.

btw. uži si s ňou pokiaľ ti to dovolí, len sa na ňu nenamotaj, toto by som urobil ja, samozrejme pokiaľ by som nebol zadaný.
Pinco, šrác je košický výraz pre chlapca, čaja pre dievča. V BA majú babenky, my máme čaje :)
Napísať odpoveď