ústav si zaslúži každý feták... v dobrom aj zlom... Smolu má ten do nemá rodinu a nema ho dať kto do ústavuEl Bastardo napísal:podla mna si nezasluzi ustav nikdo.........ale zas rudz to maximalne doje***........urobil nestastnych vela ludi okolo seba, ludi kery mu verili.........NECH TRPI
Drogy
-
El Bastardo
Light Star
-
El Bastardo
Light Star
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
má možnost ist na pár dní (skutocne len na pár) na psychiatrické oddelenie... o pár dní ho prepustia s papierom že navštevoval túto "liečebnu"El Bastardo napísal:to som nevedel.........ale musa byt aj volake statne zariadenia.......sak volaky fetak co je uz 2 roky na ulici.prespava v telefonnych budkach.....kradne tatranky aby sa aspon troska zasytil.........de zebere lova ked s tym ste seknut??
-
El Bastardo
Light Star
-
Digital
Guru
Práveže tú psychiatriu ti platí štát alebo poistovna ... neviem presne , až ked chces ist do dalsieho stadia liečby tak ti naložá tučnú faktúru dopredu , psychiater povi rodine ze na kolko máš íst , poví že 18 mesiacov a rodicia možu predať autoEl Bastardo napísal:a ta je platena........dost nakokot system![]()
-
El Bastardo
Light Star
sak ja som myslel tu liecebnu..........este ze som neni fetakDigital napísal:Práveže tú psychiatriu ti platí štát alebo poistovna ... neviem presne , až ked chces ist do dalsieho stadia liečby tak ti naložá tučnú faktúru dopredu , psychiater povi rodine ze na kolko máš íst , poví že 18 mesiacov a rodicia možu predať auto
Poznam par ludi, ktorych drogy (od ganje po heroin) uplne znicili a nie raz prechadzali branami ustavu a poznam aj ludi, ktori fajcia a fukaju viac menej s pravidelnou nepravidelnostou a su totalne v pohode. Funguju ako bezni obyvatelia nasej planety a co mam skusenosti, su este pohodovejsi ako ostatni.
Nejde podla mna o drogu, ale zalezi od cloveka ako sa k tomu postavi. Ti co maju slabu volu a tazko si vedia povedat nie, ti nech neskusaju nic.
Podla mna, clovek by mal vyskusat vsetko aspon raz, ak sa na to citi a je si vedomy moznych rizik. Nie skusit a potom sa informovat, ale naopak = sposob ako sa mozno prichystat na mozne komplikacie alebo razne odmietnutie.
Aj tak kritikov nikto nepresvedci a fetakov nikto nezastavi v ich cinnosti (na fore) ale nikdy netreba skusat drogy kvoli "coolovosti". Radsej si dvakrat premyslite ci do toho pojdete.
Este sa pytam odporcov, co im vadi na prilezitostnom fajceni alebo fukani, kedze clovek ohrozuje a nici si iba svoje zdravie, samozrejme nemyslim zavislych, ktori kradnu a ublizuju okoliu.
Zaver: Drogy su urcene na zabavu a odreagovanie, nemali by sluzit ku kazdodennej konzumacii. Najlepsie sa robi s cistou hlavou, a nikto ma nepresvedci, ze aj so samotnou ganjou sa clovek dokaze lepsie sustredit na niektore pracovne ulohy. vsetko s mierou
Nejde podla mna o drogu, ale zalezi od cloveka ako sa k tomu postavi. Ti co maju slabu volu a tazko si vedia povedat nie, ti nech neskusaju nic.
Podla mna, clovek by mal vyskusat vsetko aspon raz, ak sa na to citi a je si vedomy moznych rizik. Nie skusit a potom sa informovat, ale naopak = sposob ako sa mozno prichystat na mozne komplikacie alebo razne odmietnutie.
Aj tak kritikov nikto nepresvedci a fetakov nikto nezastavi v ich cinnosti (na fore) ale nikdy netreba skusat drogy kvoli "coolovosti". Radsej si dvakrat premyslite ci do toho pojdete.
Este sa pytam odporcov, co im vadi na prilezitostnom fajceni alebo fukani, kedze clovek ohrozuje a nici si iba svoje zdravie, samozrejme nemyslim zavislych, ktori kradnu a ublizuju okoliu.
Zaver: Drogy su urcene na zabavu a odreagovanie, nemali by sluzit ku kazdodennej konzumacii. Najlepsie sa robi s cistou hlavou, a nikto ma nepresvedci, ze aj so samotnou ganjou sa clovek dokaze lepsie sustredit na niektore pracovne ulohy. vsetko s mierou
suhlas, ale podla mna to plati len pre lahsie drogy - tie vyskusat, dat si raz za cas pre zabavu - v poho.Vitusko napísal:...
ale tvrde drogy podla mna nikdy, viem povedat nie, vedel som zacat chudnut, schudol som, vedel som prestat okusavat nechty, prestal som, pokusali ma s tym, aby som zacal fajcit (aj pokusaju), ale povedal som nie
-
Digital
Guru
Liečebna je ešte tá lepšia možnostjimino napísal:suhlas, ale podla mna to plati len pre lahsie drogy - tie vyskusat, dat si raz za cas pre zabavu - v poho.
ale tvrde drogy podla mna nikdy, viem povedat nie, vedel som zacat chudnut, schudol som, vedel som prestat okusavat nechty, prestal som, pokusali ma s tym, aby som zacal fajcit (aj pokusaju), ale povedal som nie(samozrejme, ze som cigaretyale vyskusal) - ale osobne nemam odvahu skusit tvrdu drogu. mozes byt mozno silna osobnost, ale moze ta to dostat do takeho slastneho pocitu, ze chces skusit este raz. pre zabavu. a nakoniec skoncis na lieceni bez zretelu na to, kolko nie si povedal
-
El Bastardo
Light Star
-
axxis
Addict
http://www.sme.sk/c/3404406/Zoznamte-sa-kokain.html
wow, dost zvlastny clanok. normalne pripomina reklamu na to o com pojednava
-
Digital
Guru
No kokain nemáš ako tu na Slovensku pervitín ... je to ovela menej zdraviu skodlivé , a ničí to ludí len zo stránky penažnej. Je to droga bohatých ... kokaín bere velmi vela ludí v šoubiznise ktorý vidíme dennodenne v telke alebo rozni riaditelia velkých firiem.axXis napísal:http://www.sme.sk/c/3404406/Zoznamte-sa-kokain.html
![]()
To, ze kokain je ovela mensie svinstvo ako piko je sice pravda, no co sa tyka tej vyboldovanej "mudrosti"... po tychto bullshit slovach by som ti doprial taku pravu kokain depku, ked si organizmus zacne pytat svoju dan (nehovoriac o inych nasledkoch).Digital napísal:No kokain nemáš ako tu na Slovensku pervitín ... je to ovela menej zdraviu skodlivé , a ničí to ludí len zo stránky penažnej. Je to droga bohatých ... kokaín bere velmi vela ludí v šoubiznise ktorý vidíme dennodenne v telke alebo rozni riaditelia velkých firiem.
BTW. ten clanok je napisany velmi nebezpecne- tomu autorovi by som zan nakopal balls.
-
Digital
Guru
Ved ale to mi je jasné ... to som hadam ani nemusel zdoraznovat.. ved telo si zvyká to vie hadam kazdý... a taku nejaku depku som už zažil...Tomasito napísal:po tychto bullshit slovach by som ti doprial taku pravu kokain depku, ked si organizmus zacne pytat svoju dan (nehovoriac o inych nasledkoch).
ako vravi kolega, nepoznam ziaden rozumny dovod. z cigy som si dokonca ani nepotiahol, ved to je uplny humus a chlast, raz som to prehnal, co lutujem ale tiez nemusim. max nejake to pivko s kamosmi, tvrde skoro vobecminob napísal:Nie neskusal som,nepoznam ziaden rozumny dovod preco by som mal dobrovlone vziat drogu,ani skusat nechcem.alkohol=3x a zatial dost, cigarety=raz som si potiahol a never again.
-
El Bastardo
Light Star