(odporucam sledovat zvlast vyokn klavesaka
METAL,METAL...
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Akože aj ked odemna padli krivé slová na metal tak musim dat tomuto štylu velky respekt (myslim pravemu metalu a rocku , nie tieto odrody nakazené)...Prečo ? po zhliadnutý DVD záznamov od AC/DC , Van Halen , Deep Purple , Black Sabbath mi vyskakovali také zimomriavky ked som tam zbadal to publikum a ked začali hrať tak ešte vačšie ... Takže berem spať to čo som povedal na metalistov (samozrejme myslim tých pravých)...
Ale hiphop ostane aj tak na mojom srdci pribitý
Ale hiphop ostane aj tak na mojom srdci pribitý
Dogital, nechcem ta nijako urážať ani nič podobné, ale ako prosímťa ty môžeš vedieť čo je a čo nieje pravý metalista?
To, co si popísal, to su legendy, staršia muzika. Ale to neznamená, že aj niektoré dnešné kapely niesú dobré, a teda nielen ten, čo počúva metalové starinky, je "pravý"-ako si to sám nazval.
-
Digital
Guru
Nevim , z mojho pohladu vidím kto sa hrá na metalistu a pritom nič nevie napr. o historii , co si myslim že je v tomto žánri velmi podstatná vec. Alebo ked niekto presedlá zo štýlu na štýl len zato že sa mu lubi oblečenie alebo tak nejak...Chapete ? Kazdy to vidi inac , ja to zas nerozlišujem nejak moc
... len si vsimam tieto 2 skupinky ludí...
A viem že sa najde v Metale aj teraz dobrý výber... nikde som nepovedal že pravý metalista počúva len tie staré veci.
A viem že sa najde v Metale aj teraz dobrý výber... nikde som nepovedal že pravý metalista počúva len tie staré veci.
-
axxis
Addict
Tak na toto som natrafil v poslednej dobe, velmi prijemne prekvapenie. Na to, ze kapela prakticky nema bubennika a celkovo je to dost netradicne. Pekne, pekne.
Samael - On Earth
Samael - On Earth
-
mirak2
Hardcore addict
nejak tak ako sepiroth..mal som Forget 2 Remember na OST Saw 2 a nasiel som aj klip Happy live neviem odkial a melodickost tyomu chyba preto lebo hraju chaotic metal
teda pisu to tak na wiki a je to myslim ze dooooost pocut..
ale gitarista Greg ako vyzera, fuha http://gregs-mud-pics.tripod.com/
ale gitarista Greg ako vyzera, fuha http://gregs-mud-pics.tripod.com/
-
bocian
Light Professional
a co konkrretne od hammerfallu ? Zaujali ma hlavne melodickostou ktoru maju im podobne kapelyIng. FijoK napísal:tak nieco z mojich oblubenych:
Avantasia
Blind Guardian
Freedom Call
Disarmonia Mundi
Dreamland
Dredg
Fear Factory
Hammerfall
Heed
Stratovarius
a na vrchole pyramidy stojti trojica SONATA ARCTICA, MASTERPLAN, KORPIKLAANI
-
axxis
Addict
Z Hammerfallom a Blind Guardianom som zacinal. Potom sa mi nejak power kapely prestali pacit. Su take...rovnake.
Ale od Hamerfall sa mi pacili hlavne: Living in victory (asi ich best), Regin of hammer, Natural high, Templars of steel, Renegade (rovnoemnny je aj ich najlepsi album podla mna)...no dost toho bolo
Edit: viem, ze man si sa nepytal, ale nedalo mi to.
Ale od Hamerfall sa mi pacili hlavne: Living in victory (asi ich best), Regin of hammer, Natural high, Templars of steel, Renegade (rovnoemnny je aj ich najlepsi album podla mna)...no dost toho bolo
Edit: viem, ze man si sa nepytal, ale nedalo mi to.
vystáť to môžem a určite to nieje dáko hnusné alebo čo. Ale doma to nepočúvam ani nič. Lenže keď som niekde v bare, dobre padne keď niekto pustí namiesto Rytmusa wickermana od Ironu.
Inak tieto kapely, ako napriklad Iron Maiden uznávam, však to je história, nebyť ich, tak tu nemáme nič z toho čo tu máme.