Ako nainstalovat Vistu

Informácie o software, ankety...
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

Pomalsie ? Hm myslis teda, ze je pomalsia, alebo pojde len mne pomalsie lebo potrebujem vyssie HW ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jop.. pojde ti pomaly.. dlhe spustanie vsetko bude trvat dlhsie ako v XP.. teda mozno ani ne pokial si nedas aero.. to newiem.. a na hry mozes hned aj zabudnut :) .. ale pokial neskusis nezistis.. skus a potom sem napis.. :) co vies.. mozno ti pojde dobre.. :D sak instalacia zabere pol hod :)
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Ja to reknu takhle. Mam doma ORIGINAL Visty Ultimate, at mi to verite nebo ne. Nainstaloval jsem to na sestavu:
AMD Athlon 2500+ 1,83 GhZ
1 GB RAM
280 GB HDD
grafa Radeon 9600 Pro 128 MB /hodnoceni v indexu ve Viste jsem mel 5,9/
a ostatni uz je nepostatny, kopl jsem to tam, protoze doporuceny pozadavky splnuju, podle toho, co je v manualu, ale po delsi praci s vistama a nejnovejsima driverama, se mi zacali v pruhlednych listach aero zobrazovat cerveny pruhy, po jeste delsi praci zacali odumirat graficky efekty a hry skoro vubec nebyly hratelny, krome tak Poldy 2 :D, doted nevim, v cem je problem, ale nekdo rika ze v procesoru. Tak ted jsem se slzami v ocich na XP a koukam na cernou krabici... :( :(
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

V procesore určite nie je chyba. Sú slabé ovládače, dosť chybné. Keď ti počítač funguje normálne s XP a s Vistou nie, tak chyba je v software nie hardware.

Veľmi treba SP1. A toto je vraj finálna verzia? Skôr beta-verzia. Veľa ľudí to stiahlo z netu, ale to nepoužívajú, tak je to slabé. Ľutujem toho, kto za to dá peniaze.

Keď si to kúpil a to nefunguje tak ako má, tak sa nedá reklamovať?

Radšej skús Linux, tam s neviem koľkoročnou kartou je také 3D, o akom sa na Viste nikomu ani nesníva ani s najvýkonnejšou grafickou kartou. :D
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

A je rpavda co som cital, ze Vista nerozpozna niektory hardwer ?
Cesar
Addict
Addict

Podľa mňa hardware rozpozvnáva tak isto ako XP, asi aj lepšie, veď je to oveľa väčšie, asi je tam aj viac driver-ov.

Problém je vtedy, keď k tomu hw nie sú Vista ovládače, ale to rozpozná aj tak. Funguje to, ale nie 100%-ne. K mojej základne doske nie sú Vista ovládače, ale funguje aj tak isto ako s XP, ale napr. nefuguje zvukový vstup Line-In ale out áno. Neviem čo s tým, nedá sa s tým nič spraviť. Rozpoznalo to, je to Enabled a nič - nefunguje to.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Sgt.Moody napísal:A je rpavda co som cital, ze Vista nerozpozna niektory hardwer ?
ale to je malo prvdepodobne.. mne rozpoznala nastastie vsetok HW a vsetko islo bez problemov... no ale u niekoho vynimocneho sa moze stat ze nerozpozna..
Cesar
Addict
Addict

Až také výnimočné to nie je. :D
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Cesar napísal:V procesore určite nie je chyba. Sú slabé ovládače, dosť chybné. Keď ti počítač funguje normálne s XP a s Vistou nie, tak chyba je v software nie hardware.

Veľmi treba SP1. A toto je vraj finálna verzia? Skôr beta-verzia. Veľa ľudí to stiahlo z netu, ale to nepoužívajú, tak je to slabé. Ľutujem toho, kto za to dá peniaze.

Keď si to kúpil a to nefunguje tak ako má, tak sa nedá reklamovať?

Radšej skús Linux, tam s neviem koľkoročnou kartou je také 3D, o akom sa na Viste nikomu ani nesníva ani s najvýkonnejšou grafickou kartou. :D
Už mnohem dřív jsem uvažoval o Linuxu, tam je ale problém takový, že se pod ním nerozjedou hry z windowsu, nebo pod nějakým snad jo? Jinak k tomu mýmu problému-už nevím v čem by mohl být problém, sám jsem si třeba myslel, že v grafice. Tak jsem stáhl nejnovější drivery a hle-už mám index 5,9! Nevím, v čem jiném by mohl být problém, dej pak vědět kdyžtak na ICQ 289149922 a probereme to. Jinak reklamovat se mi to nechce-na lepší časy :-) Ale určitě se ozvi
Šu-Do napísal:ale to je malo prvdepodobne.. mne rozpoznala nastastie vsetok HW a vsetko islo bez problemov... no ale u niekoho vynimocneho sa moze stat ze nerozpozna..
Mne rozpoznala vsechno-ani nejsou oficialni ovladace na tiskarnu, ale Vista zahledala na netu a uz jsem tisknul :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

galleon napísal:tu je jedno video ako nainstalovat vistu za 2 minuty !!!!!

:D :lol:
:lol: :happyrespect: :aasmile1: Bullseye. Akurat kde zozeniem taky pekny komp s takym velkym Vymenitelnym diskom. :?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

galleon napísal:tu je jedno video ako nainstalovat vistu za 2 minuty !!!!!

:D :lol:
:lol: :lol: :lol: Presne to vystihol a hlavne mal dobru masinu :lol:
Napísať odpoveď