Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

axXis napísal:http://www.sme.sk/c/3404406/Zoznamte-sa-kokain.html
:o
wow, dost zvlastny clanok. normalne pripomina reklamu na to o com pojednava
dost v pohode clanok, neviem co sa vam na nom nezda... to je proste hola pravda bez blbych kecov a oje*** ako ze ked si to das prvy krat tak si zavisly, neber to lebo skoncis ako posledna socka a pod... normalny clovek si z toho dokaze usudit ci mu stoji za to snupnut alebo nie
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ViRuS napísal:dost v pohode clanok, neviem co sa vam na nom nezda... to je proste hola pravda bez blbych kecov a oje*** ako ze ked si to das prvy krat tak si zavisly, neber to lebo skoncis ako posledna socka a pod... normalny clovek si z toho dokaze usudit ci mu stoji za to snupnut alebo nie
Prilisna nevyvazenost... Nechajme extremy stranou a otvorene si priznajme, ze tych par viet, ktore na zaver formalne naznacia rizika je v hrubom nepomere k informaciam, ktore kokain vykresluju ako nieco ppci. Na mna posobi dojmom, ze ho pisal niekto, kto chce v prvom rade zaujat- sice zaujimavo, no nebezpecne zaobalenymi faktami a informaciami, ktore kade-tade pozbieral- avsak s kokainom prakticky nema vaznejsie osobne skusenosti. Ja sam som zastanca toho, aby sa o tychto veciach pisalo a diskutovalo otvorene, no v clanku je az prilis mnoho polopravd. Ako som uz vyssie napisal, ten clanok je napisany nebezpecne.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

El Bastardo napísal:to preto lebo mas 14 rokov
14 mas mozno ty, ja som na tom omnoho lepsie a zjavne aj rozumnejsie :wink: len tak pre info, mam 19 a dost rozumu k tomu, aby som s niecim takym, ako som pisal vyssie, nezacinal. hubu si otvaraj na seberovnych 15 rocnych zasranov (nechcem urazit nikoho, kto ma 15 a menej)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

užívatelia kokaínu vydržia aj pri častom braní aj desať rokov (pretoze je to prirodna droga), no nakoniec ich to ZABIJE. To napriklad môže platiť aj o rakovine, tiež ťa postupne ničí a nezabije hneď.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Sepiroth napísal:užívatelia kokaínu vydržia aj pri častom braní aj desať rokov (pretoze je to prirodna droga), no nakoniec ich to ZABIJE. To napriklad môže platiť aj o rakovine, tiež ťa postupne ničí a nezabije hneď.
tak to je prirovnanie ze podme je*at.rozdiel je v tom ze kokain si da clovek dobrovolne rakovinu asi tazko.
Tomasito
VIP
VIP

Sepiroth napísal:užívatelia kokaínu vydržia aj pri častom braní aj desať rokov (pretoze je to prirodna droga), no nakoniec ich to ZABIJE.
nj, prirodna droga, ktora je v beznych podmienkach prespikovana syntetikou jak svina : )
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

už ani tí čo vyrabaju kokain čistý ho nevyvázajú čistý... ved prečo inkasovať menej ked s toho istého sa dá spraviť 3x viac..

niekde som to čítal .. že kokain už neni tým čím bol :lol:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ani grass neni to co bol.. minule sme sa zhulili a spojka mi povie ze je to pokvapkane lsd skoro ma je*lo.. odvtedy som asi tri mesiace nehulil a ani to nechcem vidiet..priroda je priroda..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Priroda, nepriroda. Vsetky alkaloidy su sku*veny kemtus. Mate pocit nejakeho ospravedlnenia samych pred sebou, alebo spolocnostou ked sa servete "prirodne"? V com je rozdiel ci Ta drbne z lepidla alebo z prirodnych latok.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:ani grass neni to co bol.. minule sme sa zhulili a spojka mi povie ze je to pokvapkane lsd skoro ma je*lo.. odvtedy som asi tri mesiace nehulil a ani to nechcem vidiet..priroda je priroda..
Pekne :lol: :lol: ... lsd je svina ... mal som raz a už to nechcem videt ... nechapem tých co si to davaju pravidelne ved mi strplo cele telo a skoro ma eblo... prosil som aby to skoncilo :D :lol:

axXis: Uz ta drblo s gresu ? :?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mna konkretne nie, ale videl som par ludi (bvyalych kamosov), ktori uz len zvyknu sediet z otvorenou hubou a nereaguju na nic. Dokonca aj ked niesu sfajceni.
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

na thc na nekvapká lsd, ktoré je v podstate krystalicke ale vo vode rozspustné. Ale prípravky ako solutan /obshuje efedrín/ z efedrínu sa da spravit metamfetamín a z toho pervitín. Preto kvapkané thc aj ked dobre dupe može byt nebezpecne..
a digital
na slovensku je stále velmi kvalitný kokain /preto aj tolko stoji/ u nas niesu ludia, ktorí by ho vedeli rezat.. :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Mna konkretne nie, ale videl som par ludi (bvyalych kamosov), ktori uz len zvyknu sediet z otvorenou hubou a nereaguju na nic. Dokonca aj ked niesu sfajceni.
Tak to uz suu ale nejake ine povahy nie ? aj ja poznam takych co si daju par praskov a sedia jak keby mu zabili rodinu ...
treba vedet ako nato :P

Samozrejme svinstvo je to tak ci tak....

Dalver> Velmi kvalitný ? na Slovensku ? nedaj sa vysmiat... sekaný maximálne...
Tomasito
VIP
VIP

dalver napísal:na slovensku je stále velmi kvalitný kokain /preto aj tolko stoji/ u nas niesu ludia, ktorí by ho vedeli rezat.. :roll:
"velmi kvalitny kokain" : ) Ano, pokial poznas “spravnych ludi“, oproti beznemu “susenemu mlieku“ sa da zohnat aj pomerne kvalitny kokain- pre niekoho velmi kvalitny ; ) A nerob si srandu. Problem nie je v tom, ako ho seknut, ale k ako cistemu kokainu sa v ramci struktury dealerov dostanes- odhadnut pomer. T.j. sekat uz aj tak ubohe percento kokainu by mohlo znamenat, ze aj ked ako dealer na 99% mas "ochranu", v jednu krasnu noc ti niekto pretiahne kolena baseballovou palkou, v tom lepsom pripade ti zhori auto. Naviac, konkurencia funguje aj medzi dealermi, pokial mame na mysli pesiakov.

PS 4 all: Akokolvek, vzdy je to humac- ci uz vacsi alebo mensi a kazdemu by som preto odporucil peniaze minut na nieco ine ako drogy. Hranica medzi pocitom kontroly a pocitom prazdnoty je naozaj tenka. Ti rozumnejsi sa snazia poucit z osudov inych.
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Tomasito napísal:"velmi kvalitny kokain" : ) Ano, pokial poznas “spravnych ludi“, oproti beznemu “susenemu mlieku“ sa da zohnat aj pomerne kvalitny kokain- pre niekoho velmi kvalitny ; ) A nerob si srandu. Problem nie je v tom, ako ho seknut, ale k ako cistemu kokainu sa v ramci struktury dealerov dostanes- odhadnut pomer. T.j. sekat uz aj tak ubohe percento kokainu by mohlo znamenat, ze aj ked ako dealer na 99% mas "ochranu", v jednu krasnu noc ti niekto pretiahne kolena baseballovou palkou, v tom lepsom pripade ti zhori auto. Naviac, konkurencia funguje aj medzi dealermi, pokial mame na mysli pesiakov.
sa nejako vyznas ako to chodi :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Prosto kokaín je skur*enosť hnusná, rovnako ako ostatné svinstvá. Uz som sa k tomu vyjadroval. Je to humus, grc, a prirodne-neprirodne-ako povedal Tomasito, vsetko je uz aj tak riedené. Keby si to chcel tetovať, tak sa to testuje teplotou topenia. čím lepší koks, tým sa taví pri vyššej teplote. Ale chcem vidieť toho típka z vás, čo kúpi gram za 4-5 litrov a potom si ho erozpustí doma na platničke. :lol:
Jednoducho drogy su svinstvo, nikdy to neskusajte, nestojí to za to.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

MurphY napísal:ani grass neni to co bol.. minule sme sa zhulili a spojka mi povie ze je to pokvapkane lsd skoro ma je*lo.. odvtedy som asi tri mesiace nehulil a ani to nechcem vidiet..priroda je priroda..
bud sa na tebe typek dobre pobavil alebo je to mrhanie lsd... teploty ake su pri spalovani ganje lsd nevydrzi, kedze je to dost nestabilna molekula. cize to mohlo byt pokvapkane lsd ale ucinok by ajtak nebol ziadny (jedine ze by si tu sisku zozral :P )
ked uz tak sa ganja zvykne mocit do heroinu, meskalinu a podobnych sraciek...
Tomasito
VIP
VIP

Sepiroth napísal:gram za 4-5 litrov
WTF??? : )
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Tomasito napísal:WTF??? : )
njn, kokain je drahy jak svina. gram to je dve-tri standardne davky.

a co sa cudujes, digi? jasne ze ganja skodi plucam jak hovado.
Napísať odpoveď