Karta

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Karta

Príspevok od používateľa M@rt1n »

existuje daka graficka karta AGP cez ktoru by som mohol nahravat filmy z telky do kompu ci si musim kupit tv katru
patro16
Light Professional
Light Professional

Re: Karta

Príspevok od používateľa patro16 »

ertre napísal:existuje daka graficka karta AGP cez ktoru by som mohol nahravat filmy z telky do kompu ci si musim kupit tv katru
ano je take graficke karty maju oznacenie VIVO - video in, video out
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najjednoduchšie to bude s tou TV kartou.. ale existujú aj klasické grafické karty s VideoIn vstupom. (napr. myslím od ATI je to All In Wonder séria)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

brm napísal:Najjednoduchšie to bude s tou TV kartou.. ale existujú aj klasické grafické karty s VideoIn vstupom. (napr. myslím od ATI je to All In Wonder séria)
ale tie VIVO karty nemaju TV tuner, maju video vstup
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

existovali , neviem či ešte existujú Ati All in Wonder , také staršie(resp. staré karty , neviem či aj nové) , ktoré boli krížené s tunerom , klasické AGP-čkové len mali aj TV kartu v sebe , možno ak by sa dalo niečo také zohnať ...
-----------------------------------------------------------
no , tak teraz som zagoglil a videl som aj X1900 a x800 all in wonder kartu , len tá 1900 neviem či zrovna AGP no podľa mňa lepšie ako utratiť na grafu,ktorá bude aj tak shit za mesiac je lepšie kúpiť tuner , ktorý ti vydrží v pohode do nekonečna prakticky , kamoš má svoj už asi 2 roky a spokojnosť, ja svoj už rok a predtým čo som mal tak už asi od roku 99 a stále pohoda , radšej kúp TV kartu
Napísať odpoveď