MySQL+PHP (podmienka)
-
mastermind
VIP
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mockrát dík, potom som si tam ešte našiel pár chýb, ale teraz mi zas píše chybu viď hore
Ale ten dotaz nie je chybný, tabuľka je správne zaradená, tak isto aj taký riadok v tom existuje celé som ten dotaz viackrát prezrel a nevidím v tom chybu predsa mi to píše.Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in
-
mastermind
VIP
-
Fata! ChaoS
Star
No takže po testovaní som prišiel na jednu dosť veľkú chybu
Táto časť mi slúži na výpočet celkovej náštevnosti cez jeden deň, lenže to nepracuje a ja asi aj viem prečo, lebo tam kde mám tú podmienku, že ak "23:59" == $itstime, no v podstate v tej podmienke nieje chyba, lenže tá podmienka sa vykonáva, len vtedy, keď niekto načíta stránku! Ak mám pravdu, tak ako by som to mohol spraviť tak aby sa ten zápis INSERT INTO vykonal presne o 23:59 každý deň? Pls poradte a vopred díky 
Kód: Vybrať všetko
$sql="SELECT * FROM Ncounter_log WHERE day_time='$day_time'";
$result=mysql_query($sql);
$Tcount=mysql_num_rows($result);
if ("23:59" == $itstime):
$sql="INSERT INTO Ncounter_day (counter_name,visits,day_time) VALUES ('$counter_name','$Tcount','$day_time')";
mysql_query($sql);
endif;-
Fata! ChaoS
Star
No stiahol som si z-cron a zatial som neprišiel nato ako by som pomocou toho pridal niečo do MySQL DB
Nevedel by si mi povedať, že ako sa to má nejaký tut slovne, že kde nájdem miesto kde môžem doplniť MySQL pripojenie, bo nejak to neviem nájsť.
PS: Ak niečo zafajknem alebo odfajneknem tak výkon je 100% a zamrzne mi ten z-cron.
PS: Ak niečo zafajknem alebo odfajneknem tak výkon je 100% a zamrzne mi ten z-cron.
-
Fata! ChaoS
Star
-
Fata! ChaoS
Star
-
Fata! ChaoS
Star
Pozrel pozrel, ale potom som prišiel na jednoduchší spôsob z tvojho prípevku, lenže jedna vec mi v tom neficí viď:
Neviem si tam nájsť žiadnú chybu a chyba je v tom UPDATE, lebo mi to nechce updatovať nové riadky mi vytvára, ale neupdatuje mi počet náštev to prečo? Ja som si tam chybu nenašiel. Aj som pozrel, že Dcount obsahuje "1", ale update sa nevykoná 
Kód: Vybrať všetko
$sql="SELECT * FROM Ncounter_log WHERE day_time='$day_time'";
$Tcount=mysql_num_rows($result);
$sql="SELECT * FROM Ncounter_day WHERE day_time='$day_time'";
$Dcount=mysql_num_rows($result);
if ($Dcount == "1"):
$sql="UPDATE Ncounter_day SET counter_name='$counter_name',visits=$Tcount WHERE day_time=$day_time";
mysql_query($sql);
endif;
if ($Dcount == "0"):
$sql="INSERT INTO Ncounter_day (counter_name,visits,day_time) VALUES ('$counter_name','$Tcount','$day_time')";
mysql_query($sql);
endif;-
Fata! ChaoS
Star
-
Fata! ChaoS
Star