takze mam takito problem mam rapida premium na rapid.com a je tam obmedzenie na 25gb a ti moji kamosi su taki richli ze to precerpu za 2dni a ked im poviem abi sa skrotili tak ok ok a zajtra je zas limit full aj vi mate taki problem pritom ssme 3a ja nic netaham lebo na pocket pc sa na h stahuje poradte co snimi prosim
Ked dohovaranie nepomaha tak pockaj kym skonci platnost a sprav si ucet iba pre seba. Ale skus im este tvrdsie dohovorit o tom, ze sa to nerobi, inak neviem...byt ich asi nechces
Nemusi to byt vyslovene jeho ucet, robieva sa to tak, ze par ludi sa posklada, kupia ucet a potom ho v ramci FUP vyuzivaju, co ocividne nie je tento pripad
toto tak neznasam, ked niekto povie, ze "potrebuje" tahat hru. slovo potrebovat vyjadruje urcitu potrebu. cize ak nie je dotycny uplny zavislak, tak nepotrebuje ale chce. a ked naozaj potrebuje tahat hru, tak potrebuje aj liecenie
normalne si mal zmenit heslo a oznamit im, ze to takto dalej nejde, na par dni ho nechat zmenene, potom si zvona ujasnit pravidla a opytat sa ich ci su ochotni sa podla nich spravat a dat im heslo.. tak som to riesil ja, ked som mal tento problem
makaveli napísal:normalne si mal zmenit heslo a oznamit im, ze to takto dalej nejde, na par dni ho nechat zmenene, potom si zvona ujasnit pravidla a opytat sa ich ci su ochotni sa podla nich spravat a dat im heslo.. tak som to riesil ja, ked som mal tento problem
no zmenil som heslo za poslednich 8 hodin mi volali asi 20 krat ze im ho treba a sa mi vihrazaju ale ja vidrzim drzte palce abi to nebolelo a
lol.. takych kktov neznasam.. sak su to aj tvoje peniaze.. a tahaju len oni.. coho sa bojis ? vyser sa na nich debilov... newiem na co sa skladas s takymi tuponmi, mal si to vediet.. a zaplatit necelych 300sk na mesacne ACC snad dokaze kazdy... povedz im ze ty mas potrebu tahat a ze nech pockaju par dni
turtlak69 napísal:toto tak neznasam, ked niekto povie, ze "potrebuje" tahat hru. slovo potrebovat vyjadruje urcitu potrebu. cize ak nie je dotycny uplny zavislak, tak nepotrebuje ale chce. a ked naozaj potrebuje tahat hru, tak potrebuje aj liecenie
jo.. skur**ny zavislak.. taki su uplne najhorsi
sirmisoturbo napísal:jj, zmen heslo... mne keby tak precerpaju vsetko a ja nemam moznost stahovat, by dostali na pi*u seci.
Asi by som spravil to iste sak ked som si zaplatil aj ja tak to chcem aj vyuzivat najlepsie je ich poslat do vaginy a ignorovat ich len vydrz oni sa uvedomia
nechaj to heslo zmenene pokym sa nenaucia spravatt alebo si rozdelte kolko kazdy moze tahat a ked to jeden presvihne tak nejake pokuty alebo bude musiet nejako pomoct ostatnym
puccik napísal:no zmenil som heslo za poslednich 8 hodin mi volali asi 20 krat ze im ho treba a sa mi vihrazaju ale ja vidrzim drzte palce abi to nebolelo a
co sa ti vyhrazaju? co si lekvar, sa bojis? este keby sa mi k tomu aj vyhrazali, no neviem ci by to dopadlo pre nich dobre (kolko mate rokov?)
A nevies co bi som mal tahat ja akurat taham co ja viem niaki film raz za mesiac inak nic viac a doma net nemam to su burani kaslem na nich teraz im to necham a nabuduce si kupim vlastni a nech oni si tahaju co chcu