moj kamarat sa s nou spoznal tiez... a po tyzdnovom sustredeni na ktorom sme boli vsetci traja medzi nimi zacalo nieco take ze BRAT a SESTRA. teda oni si tak vravia. ale problem je v tom, ze chalan je z nej nadrzany jak pes, v kuse ju bali, no nechce si to priznat.. a ako ho poznam urcite s nou nechce mat vztah, nakolko on odchadza studovat do ciech.. poviem to hlupo, no chce sa len zbavit panictva..
ide o to ze je to moj kamarat, jeden z tych lepsich, takych ktorych nenajdete len tak..
a tomu dievcatu som dneska povedal pravdu, ze ma to hneva a ze ak jej to nevadi ze ju chce len na par zazitkov tak je vsetko v pohode.. ona to zobrala, veri mi ze to tak vidim, ale ze jej sa to nezda ze by jej ON niekedy ublizil.. a potom som sa pytal ci by ona chcela nieco s nim a povedala nico v tom zmysle, ze to nevylucuje, aj ked by prisla o dobreho kamarata...
tak vas teraz prosim o radu... kamaratovi som jasne povedal ze ju mam rad a skutocne mi na nej zalezi spravil by som pre nu vsetko.. to som mu povedal uz asi 3x ked sa ma pytal ci s nou chcem vztah... a teraz neviem ako to mam dalej riesit? dufam ze mi date nejake rozumne navrhy...