GTA 4
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak to si dost mimo,GTA 4 sa ubera uplne inym smerom ako SA,a bude tam o dost menej takychto "obchodov z doplnkami a ine srandicky" takze asi tvoje srdiecko sklamemenergy00 napísal:ja len dufam, ze mi to pojde, a ze sa tam bude dat vytvorit vlastna postava, zo vsetkym, co k tomu patri...a ze tam bude STRAAAAAASNE vela obchodov z doplnkami a ine srandicky..samozrejme by neuskodili "neobjavene miesta" nejake tie zahady - YETI a tak, proste namakane SA
-
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
-
MirecPB
Medium Star
ako to vies ze tam bude menej obchodov ako v SA? co ine by tam robili okrem grafiky ako interier budov, par zbrani atd...? no dufam ze to tak nedopadne, ved hra vyjde za rokpishta napísal:Tak to si dost mimo,GTA 4 sa ubera uplne inym smerom ako SA,a bude tam o dost menej takychto "obchodov z doplnkami a ine srandicky" takze asi tvoje srdiecko sklamem
-
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
tu je DOBRA stranka na temu GTA4
http://www.gta4.cz/ , kto by nevedel
-
danpark
Light Star
no čo , aj keby to nešlo na PS3 20 rokov hoci aj nikdy , mne to môže byť jedno ak urobia PC verziu alebo konverziu z Xboxu , ale konverzia pôjde zrejme z PS3 , takže smola ... ale hra parádna , že sa cez multiplayer cez mobil bude dať volať aj reálnych priateľov jo jo joooj , to bude vymakané , takto kupovať od dealerov a realistickejšie kradnúť autá , nie ako v SA , že som nabehol do obchodu na rohu vždy , nakúpil som si xy ammo , sadol do hociktorého auta , kedže každé bolo otvorené a šiel killovať do ulíc
Tak na to zabudni, taketo hry sa robia hlavne pre konzoly. Primarne pre PC sa robia uz asi iba simulatory a strategie.Diablo napísal:my nechceme prerobok my chceme hru robenu na PC(ze je robena full na komp od zaciatku dokonca).tym myslim ze nie nejaku nepodarenu konverziu
A vidim to tak, ze si toto GTA zahram az na novom pocitaci, lebo posun konzolovych verzii nie je pre nas definitivny, ved aj SA vyslo na PC az tak pol roka po PS2
TOTO je NAJ prispevok v tejto TEME!!!alfonz napísal:Na PC ani tak skoro myslieť nebudú, lebo .. Dôvody sú jediné, volajú sa Reloaded, Deviance, Razor1911, Provision, Vengeance, Hatred, Vitality atď...
A naco tu vlastne spomínate tu PC verziu ked nikde este nieje ani zmienka o tom a ak bude nieco na PC tak podla mna to bude tak ze multák bude na accounty tak ako LOTRO, WoW atd. takze multak si asi nezahrame (ak vobec bude PC verzia)
Pre mna osobne GTA4 nemosi vobec vyjst na PC nebude mi chybat tak ako boli vsetky casti onicom!
opět?? jojo určitě je tady každý spolutvořitel té hry a hnedka ti to každý řekne OMG!! ČTI!!! Vždyť tady se polemizuje i o tom, že to možná na PC ani nebude a nebo bude, ale nikdo zatím pořádně neví...bart1234 napísal:Ake to bude mat min a max poziadavky?
Takže tak, minimální požadavky?? Podle mně 10 tisíc na PS3, asi tak
ja som si na 100 percent isty ze to bude na pc, presne toto iste bolo so san andreas tiez sa nevedelo ze ci bude na pc a predsa bolo...kapu napísal:opět?? jojo určitě je tady každý spolutvořitel té hry a hnedka ti to každý řekne OMG!! ČTI!!! Vždyť tady se polemizuje i o tom, že to možná na PC ani nebude a nebo bude, ale nikdo zatím pořádně neví...
Takže tak, minimální požadavky?? Podle mně 10 tisíc na PS3, asi tak![]()