GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rochedo »

to DIABLO: GTA vzdy bola na PC od GTA 3jky konverzia. Necakaj ziadnu hru primarne robenu na PC. A precitaj si nejake veci ak v tom nemas jasno a nemudruj. :smt068
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

ja len dufam, ze mi to pojde, a ze sa tam bude dat vytvorit vlastna postava, zo vsetkym, co k tomu patri...a ze tam bude STRAAAAAASNE vela obchodov z doplnkami a ine srandicky..samozrejme by neuskodili "neobjavene miesta" nejake tie zahady - YETI a tak, proste namakane SA
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

energy00 napísal:ja len dufam, ze mi to pojde, a ze sa tam bude dat vytvorit vlastna postava, zo vsetkym, co k tomu patri...a ze tam bude STRAAAAAASNE vela obchodov z doplnkami a ine srandicky..samozrejme by neuskodili "neobjavene miesta" nejake tie zahady - YETI a tak, proste namakane SA
Tak to si dost mimo,GTA 4 sa ubera uplne inym smerom ako SA,a bude tam o dost menej takychto "obchodov z doplnkami a ine srandicky" takze asi tvoje srdiecko sklamem :)
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

energy00 napísal: a ze sa tam bude dat vytvorit vlastna postava, zo vsetkym, co k tomu patri...
Postava sa nebude dat vytvorit podla seba, ala Saint Row, maximalne mozes menit oblecenie 8)
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

pishta napísal:Tak to si dost mimo,GTA 4 sa ubera uplne inym smerom ako SA,a bude tam o dost menej takychto "obchodov z doplnkami a ine srandicky" takze asi tvoje srdiecko sklamem :)
ako to vies ze tam bude menej obchodov ako v SA? co ine by tam robili okrem grafiky ako interier budov, par zbrani atd...? no dufam ze to tak nedopadne, ved hra vyjde za rok :lol: inak, je nejake officialne info co tam bude?
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

tu je DOBRA stranka na temu GTA4 8) http://www.gta4.cz/ , kto by nevedel
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

na tiscali games sa objavilo toto:
Zaměstnanec Rockstaru řekl britské fanstránce, že GTAIV momentálně nejde na PS3 hrát, a že tuto verzi sužují potíže.
Vedel som ze je to kvoli PS3jke.
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

no čo , aj keby to nešlo na PS3 20 rokov hoci aj nikdy , mne to môže byť jedno ak urobia PC verziu alebo konverziu z Xboxu , ale konverzia pôjde zrejme z PS3 , takže smola ... ale hra parádna , že sa cez multiplayer cez mobil bude dať volať aj reálnych priateľov jo jo joooj , to bude vymakané , takto kupovať od dealerov a realistickejšie kradnúť autá , nie ako v SA , že som nabehol do obchodu na rohu vždy , nakúpil som si xy ammo , sadol do hociktorého auta , kedže každé bolo otvorené a šiel killovať do ulíc
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Diablo napísal:my nechceme prerobok my chceme hru robenu na PC(ze je robena full na komp od zaciatku dokonca).tym myslim ze nie nejaku nepodarenu konverziu :wink:
Tak na to zabudni, taketo hry sa robia hlavne pre konzoly. Primarne pre PC sa robia uz asi iba simulatory a strategie. :(
A vidim to tak, ze si toto GTA zahram az na novom pocitaci, lebo posun konzolovych verzii nie je pre nas definitivny, ved aj SA vyslo na PC az tak pol roka po PS2 :(
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ja som to pochopil tak že nechce konverziu ako bol napr. Metal Gear Solid 2, ktorý sa hral ako cez emulátor, s ovládaním z PS2, ktorá sa nedala hrať bez gamepadu.
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

alfonz napísal:Na PC ani tak skoro myslieť nebudú, lebo .. Dôvody sú jediné, volajú sa Reloaded, Deviance, Razor1911, Provision, Vengeance, Hatred, Vitality atď...
TOTO je NAJ prispevok v tejto TEME!!!
A naco tu vlastne spomínate tu PC verziu ked nikde este nieje ani zmienka o tom a ak bude nieco na PC tak podla mna to bude tak ze multák bude na accounty tak ako LOTRO, WoW atd. takze multak si asi nezahrame (ak vobec bude PC verzia) :!:
Pre mna osobne GTA4 nemosi vobec vyjst na PC nebude mi chybat tak ako boli vsetky casti onicom! 8)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

podla mna gta IV bude lebo aj ak si pametate GTA SA tiez nebolo oznamene ci hej?? teraz neviem
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No spočiatku nebolo, ale o takomto čase už bolo ohlásené, aj bolo na E3.
romerot: díky, ja viem :D :D
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Ake to bude mat min a max poziadavky?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

bart1234 napísal:Ake to bude mat min a max poziadavky?
minimalne PlayStation 3 alebo XboX360 :wink:
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

bart1234 napísal:Ake to bude mat min a max poziadavky?
opět?? jojo určitě je tady každý spolutvořitel té hry a hnedka ti to každý řekne OMG!! ČTI!!! Vždyť tady se polemizuje i o tom, že to možná na PC ani nebude a nebo bude, ale nikdo zatím pořádně neví...

Takže tak, minimální požadavky?? Podle mně 10 tisíc na PS3, asi tak ;) :?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ake su to max poziadavky ?
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

i-cube napísal:ake su to max poziadavky ?
:lol: to som si az teraz vsimol noo to by aj mna zaujimalo
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

kapu napísal:opět?? jojo určitě je tady každý spolutvořitel té hry a hnedka ti to každý řekne OMG!! ČTI!!! Vždyť tady se polemizuje i o tom, že to možná na PC ani nebude a nebo bude, ale nikdo zatím pořádně neví...

Takže tak, minimální požadavky?? Podle mně 10 tisíc na PS3, asi tak ;) :?
ja som si na 100 percent isty ze to bude na pc, presne toto iste bolo so san andreas tiez sa nevedelo ze ci bude na pc a predsa bolo...
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

bart1234 napísal:ja som si na 100 percent isty ze to bude na pc, presne toto iste bolo so san andreas tiez sa nevedelo ze ci bude na pc a predsa bolo...
aha super, a to mění co? Teďka ti máme říct ty minimální požadavky? Když jsi si tak jistý, tak proč si to nevydedukuješ sám?? :?
Napísať odpoveď