daju sa kopirovat hry na PS3?
daju sa kopirovat hry na PS3?
Zvazujem kupu PS3 ale neviem ci sa daju kopirovat hry jak to slo na PS2 modchipom...nikde som to nenasiel...
Da sa to?
Da sa to?
tak to je skoda...a na XBOX 360 sa kopirovat nedaju?Radsej by som kupil konzolu jak novy PC...chrono napísal:Na internete sa dajú nájsť hry pre PS3, ale zatiaľ neexistuje spôsob, ako tie hry napáliť a potom hrať (aspoň ja som nič nenašiel). Okrem iného by si potreboval BlueRay mechaniku a pravdepodobne aj nejakú úpravu konzoly (ale neviem, že by také niečo existovalo).
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
sice su tie hry trosku drahsie ale predsa sa oplati kupit originalku ked uz vrazis tolke peniaze do konzoly tak si urcite mozes dovolit aj kupit niake tie hry...nebudes mat problemy s niakymi chipmy a vzdy ti vsetky hry pojdu...no ale k teme jak tu bolo pisane ze zatial to vraj nieje mozne...ale postupom casu sa urcite najde sposob ako hrat neoriginalne hry na tejto konzole
lenze je problem ze ja na tie originalky nemam hlavne ked jedna stoji 2000 a viac bohuzial....diki za odpovedeMrk napísal:sice su tie hry trosku drahsie ale predsa sa oplati kupit originalku ked uz vrazis tolke peniaze do konzoly tak si urcite mozes dovolit aj kupit niake tie hry...nebudes mat problemy s niakymi chipmy a vzdy ti vsetky hry pojdu...no ale k teme jak tu bolo pisane ze zatial to vraj nieje mozne...ale postupom casu sa urcite najde sposob ako hrat neoriginalne hry na tejto konzole
V pohode mozes kupit PS3. Suma co das za konzolu a originalne hry, by aj tak za tie 3-4 roky co ju budes pouzivat nemala prekrocit sumu, ktoru by si musel investovat do PC a SW aby si mohol hrat najnovsie hry na vysokej urovni detailov.martin M napísal:tak to je skoda...a na XBOX 360 sa kopirovat nedaju?Radsej by som kupil konzolu jak novy PC...
Tak skus pohladat po nete, v kamennych obchodoch, predavaju sa aj samotne konzoly, ale aj rozne packy, kde dostanes zo dve, tri hry , dalsi ovladac a podobne. Su samozrejme drahsie tieto packy, no kazdopadne ta to vyjde lacnejsie ako dokupovat samostatne hry. Je to asi tvoje momentalne najschodnejsie riesenie. Pre zaciatok sa budes mat cim zabavit a zacnes si sporit na dalsie tituly.
-
reno23
Guru wannabe
napr. tu
Playstation 3 Starter Pack - 19 990 SK
Balenie obsahuje:
- PS3 - PLAYSTATION®3 - 60GB
- 2 ovládače SIXAXIS
- 2 hry: PS3 - Resistance: Fall of Man™ a PS3 - MotorStorm™
http://www.progamingshop.sk/konzola-pla ... 18171.html
Playstation 3 Starter Pack - 19 990 SK
Balenie obsahuje:
- PS3 - PLAYSTATION®3 - 60GB
- 2 ovládače SIXAXIS
- 2 hry: PS3 - Resistance: Fall of Man™ a PS3 - MotorStorm™
http://www.progamingshop.sk/konzola-pla ... 18171.html
-
Mrk
Professional
no a za konzolu das 20k? a potom nemas na kupu hier?martin M napísal:lenze je problem ze ja na tie originalky nemam hlavne ked jedna stoji 2000 a viac bohuzial....diki za odpovede
take blbe prirovnanie ale predsa.."kupis si auto ked nemas na benzin?"
alebo teoreticky mozes kupovat hry pre ps2