citacka kariet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
peto15
Medium Expert
Medium Expert

citacka kariet

Príspevok od používateľa peto15 »

Zdravim, potreboval by som pomoct s citackou kariet na NB. Mam taky problem, cez fotak si nafotim napr. 300 fotiek, vytiahnem kartu, vlozim ju do citacky co je na NB, otvorim kartu a tam len 126 fotiek, a nic viac, ostatne mi ako keby vymaze, a robi to s 2 SD kartami, cize problem nieje v karte. Co s tym? Dakujem
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

A ked pripojis priamo fotak k notasu, tak ti kolko ukaze ? Inak celkom lol problem, aj ked pre teba asi nie, bo by ma zaujimal kluc, podla ktorého vybera tie fotky. Mozno zobrazi len fakt kvalitne kusky :D
peto15
Medium Expert
Medium Expert

som to neskusal cez fotak, ved naco aj? ked mam citacku... Ale je fakt ze tie fotky su na tej karte, a vytiahol som ich cez jeden softik ze BadCopy Pro sa to vola, ale leze mi to na nervy lebo ono to nerobilo a zacalo mi to robit len pred casom....
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

peto15 napísal:som to neskusal cez fotak, ved naco aj? ked mam citacku... Ale je fakt ze tie fotky su na tej karte, a vytiahol som ich cez jeden softik ze BadCopy Pro sa to vola, ale leze mi to na nervy lebo ono to nerobilo a zacalo mi to robit len pred casom....
skus reinstall driverov od fotaku alebo obnvo system zo vtedy ked ti to nerobilo.
peto15
Medium Expert
Medium Expert

drdi21 napísal:skus reinstall driverov od fotaku alebo obnvo system zo vtedy ked ti to nerobilo.
No ale ja nemam nainstalovany fotak, ja davam len SD kartu do citacky na notase, a tak stahujem foto...
Napísať odpoveď