Help me.... čo mám kúpiť priateľovi na 20-ku???
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som za nieco male materialne, nieco malicke, aj otrepane veci, hned co ta napadnu.
Dolezitejsie je nieco take, co si zapamata velmi dlho, nejaky spolocny vylet niekam, proste nejaka akcoska pre dvoch, kt. sa nemoze zopakovat kazdy den.
Pocuvaj ho, co by chcel zazit.
Vylet balonom, potapanie, bandzidzamping ...
nieco take ja by som bol hotovy.
Len ma neubicujte, ja som cudny clovek.
Dolezitejsie je nieco take, co si zapamata velmi dlho, nejaky spolocny vylet niekam, proste nejaka akcoska pre dvoch, kt. sa nemoze zopakovat kazdy den.
Pocuvaj ho, co by chcel zazit.
Vylet balonom, potapanie, bandzidzamping ...
nieco take ja by som bol hotovy.
Len ma neubicujte, ja som cudny clovek.
len ci tym nezabije este dalsie dve "muchy"Skorocel napísal:Na skok padakom sa asi nezabuda a aspon zabijes 2 muchy jednou ranou
edit: ked nechodite do fitka a chalan by aj chcel, tak skus kupit dve permanentky. byt spolu vo fitku nemusi byt zle
Skôr naopak. Ty sa vyfinti do nejakej sexi bielizne a prekvap ho! Pravdepodobne nebývate spolu. O to lepšie. Navečeriať sa v nejakom hoteli a potom tam stráviť noc.. Veď spolu ste už dosť dlho.. Neviem si predstaviť 20 ročného chalana, ktorému by sa toto nerátalo. To by musel byť gay alebo chodiť do seminára za kňaza. 
-
danpark
Light Star
ak ešte neprešli narodeniny , tak vážne sa nejak uprav na takúto príležitosť , daj sa do spodnej bielizne a milo ho prekvap, to ako by povedali v master card je "PRICELESS" , poprípade ak je to nejaký PC maník alebo tak kúp mu nový procesor či grafickú kartu alebo niečo iné do PC a ak nie , tak môžeš uvariť a zmanažovať nejakú dobrú večeru (alebo zlákať nejakého kuchára/kuchárku čo to uvarí za teba) a tam ho nejak potešiť , predsa len ako sa vraví , láska ide cez žalúdok 
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Help me.... čo mám kúpiť priateľovi na 20-ku???
tak toto nechápem... chodíš s ním rok.Už by sa dalo čakať,že ho poznáš a ty sa cudzích ľudí pýtaš čo mu máš kúpiť? no dúfam sa tekej frajerky nedožijem, sorry! nikto ti tu neporadí tak originálny darček ako by si pohla ty podsla toho, čo sa mu páči a aký je. poradia ti len "giče"!gemini napísal:Chodíme už vyše roka.... čo by som mu mala darovať???... alebo čo ste vy dostávali na 20??
len tak mimochodom: Strč mu do ruky kameru a sprav mu na narodky striptíz a dovol mu natočiť si ťa. To bude darček jak maria!
-
Začiatok Konca
Professional
Ja neviem...skus vazne nieco orig...nieco,co ked zbada spomenie si na teba...ja mam strasne rad,ked mi niekto daruje taketo veci,pretozes i hned spomeniem,od koho ich mam...A s tou kvetinkou sa mi to velmi pacilo...to bolo mile,originalne...pekne..
ak nedostal na 18 nafukovaciu pannu, tak mu ju zakup 
http://www.eros.sk/15/nafukovacie-panny.htm
vyber nejaku, ktora sa podoba na teba a povedz mu, ze nech to vyuzije ked budes dlhsie prec
http://www.eros.sk/15/nafukovacie-panny.htm
vyber nejaku, ktora sa podoba na teba a povedz mu, ze nech to vyuzije ked budes dlhsie prec
-
Te-wei
Medium Professional
A uplne ideál je ked sa darovaná vec spaja s určitou situáciou, to pak vyznamne získava na hodnote a to ani nemusí byť nič extra... ja som svoju slečnu zavolal na večeru, ale takú na ktorú nikdy nezabudne, ved som sa aj nabehal okolo toho a pak odo mňa dostala cd, čo nám tam hralo a ktoré som napálillen pre túto jednu príležitosť a viem, že zakaždým ked si ho pustí, vynoria sa jej všetky myšlienky a spomienky... zaručený pokus ako zariaduť aby na mňa len tak nezabudlaZitePunkom napísal:Ja neviem...skus vazne nieco orig...nieco,co ked zbada spomenie si na teba...ja mam strasne rad,ked mi niekto daruje taketo veci,pretozes i hned spomeniem,od koho ich mam...A s tou kvetinkou sa mi to velmi pacilo...to bolo mile,originalne...pekne..