Problem zo zvukom pri telefonovani cez Skype

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Aladin
Amateur
Amateur

Problem zo zvukom pri telefonovani cez Skype

Príspevok od používateľa Aladin »

Mam taky problem... Ked pocas hry napriklad Counter Strike, Fifa alebo pri spustenom winampe s pesnickami volam cez Skype s kamaratom, vzdy pocuje okrem mna aj zvuky z hry alebo z pusteneho winampu... A to mam na usiach sluchadka, cize zvuk sa tak nemoze dostat do mikrofonu... Skusal som vsetko nastavovat ale neviem si rady... vie niekto pomoct ???

mam maticnu dosku: GIGABYTE GA-8I945P-G-RH a na nej integrovanu zvukovu kartu Realtek HD audio
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem zo zvukom pri telefonovani cez Skype

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Aladin napísal:Mam taky problem... Ked pocas hry napriklad Counter Strike, Fifa alebo pri spustenom winampe s pesnickami volam cez Skype s kamaratom, vzdy pocuje okrem mna aj zvuky z hry alebo z pusteneho winampu... A to mam na usiach sluchadka, cize zvuk sa tak nemoze dostat do mikrofonu... Skusal som vsetko nastavovat ale neviem si rady... vie niekto pomoct ???

mam maticnu dosku: GIGABYTE GA-8I945P-G-RH a na nej integrovanu zvukovu kartu Realtek HD audio
Nemáš nahodou tieto sluchadla Obrázok
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

v nastaveniach zvuku sa da nastavit, co vsetko ti ma prenasat zvukovka :) kukni tam ;)
Aladin
Amateur
Amateur

Sk1llord : Nie take nemam... mikrofon mam na stole a sluchadla su oddelene...

turtlak69 : Mozes to upresnit kde to hladat? lebo som uz pozrel vazne asi vsetko...
turtlak69
Guru
Guru

mmm v tom ti velmi nepomozem, mam linux a novy windows uplne upraveny, takze sa v nom nevyznam ani ja :D ale dole na liste by si mal mat taky obrazok repracika. skus nan dvojkliknut a zobrazia sa ti nastavenia zvuku. mas tam hlasitost mikrofonu, CD, nejake wawe tusim a kadejake tieto srandy. skus vypnut jedno ak nepojde tak to zapni a vypni druhe a tak. az narazis na to, ze ktore to je a to len nechas vypnute.
Aladin
Amateur
Amateur

To som uz skusal X-krat... :cry:
turtlak69
Guru
Guru

tak skus pri telefonovani cez skype nepocuvat hudbu. aspon nebude musiet dotycny hulakat do toho. ine ti uz ja bohuzial poradit neviem... bohuzial :(
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

klikni dvakrat na ten repracik v start liste, tam daj vlavo hore moznosti (options) -> vlastnosti (properties) -> a tam vyber nie prehravanie (playback) ale nahravanie (recording) -> tam maj zaskrtnute stereo mix aj microphone a daj OK -> potom odskrtni stereo mix, alebo stis uplne a zaskrtni mikrofon
Napísať odpoveď