Kolotoce
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja zboznujem kolotoce! kazde leto chodievam do jedneho zabavneho parku pri londyne. je tam horska draha s najviac otackami na svete, tiez nejake srandy s najvacsim pretazenim a tiez aj najvacsia vyzva, ktora sa tam podla mna da zazit a to je volny pad! ten pocit, ked sedite vysoko hore a viete, ze jedina cesta dolu je, ze vas pustia padat rychlejsie ako prirodzeny volny pad je uuuuuplne super!!!! nenormalny adrenalin, ale musim priznat, ze mi tam hore nie je vsetko jedno......
ale vzdy sa hned postavim do rady a idem to skusit znovu. 
vrelo odporucam kazdemu, kto ma cestu do londyna!
vrelo odporucam kazdemu, kto ma cestu do londyna!
kolotoce? mnam.. a cim divokejsie to vyzera tym vacsia vyzva pre mna.. aj ked je pravda ze pri niektorych extremoch ked stojim v rade s listkom v ruke a vidim co ma caka, sa mi roztrasu kolena.. zatial totalna supa pre mna bola taka ta bungee gula.. co ju vystreli a potom volnym padom dole.. ten stav beztiaze kedy ma to otocilo a dole daaaleko pod sebou som videl miniaturne postavicky ludi, mi doslova vyrazil dych... isiel by som zase...
nemam chut platit za nieco z coho mi bude urcite zle (nemam na to zaludok) a este to zo mna vytrasie mobil, penazenku, kluce, atd... kolotoce fakt nemusim. staci mi ist MHD po niektorych castiach mesta a mam to ako kolotoc. raz sa na mna frajerka aj urazila, ze som s nou nesiel na nejaku sialenost pred inchebou
kolotoce fakt nemam rad. radsej si za to kupim cigansku a zapijem dobrym pivom alebo kofolou.
-
Tomasko
Guru wannabe
moja recturtlak69 napísal:nemam chut platit za nieco z coho mi bude urcite zle (nemam na to zaludok) a este to zo mna vytrasie mobil, penazenku, kluce, atd... kolotoce fakt nemusim. staci mi ist MHD po niektorych castiach mesta a mam to ako kolotoc. raz sa na mna frajerka aj urazila, ze som s nou nesiel na nejaku sialenost pred incheboukolotoce fakt nemam rad. radsej si za to kupim cigansku a zapijem dobrym pivom alebo kofolou.
tak ma napada nebolo to take dlhe rameno ktore opisovalo kruznicu vo vertikalnom smere? tj zatial co jedni nastupovali na jeden koniec ramena, tak druhy koniec s dalsimi obetami bol vysoko?ZmrD napísal:Ked na kolotoc tak len vonku, bo u nas dost slabe to je a vela pytaju za to.. naposledy som bol na takom co slo 110 km/h, len neviem ako sa to vola
-
dexter7007
Zablokovaný