Strih videa

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
propan
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Strih videa

Príspevok od používateľa propan »

predstavme si ze by som mal doma moje svadobne video na to video by som si zo siete stiahol titulky lenze tie titulky zacinaju o 4s neskor tak by som potreboval nejaky program pomocou ktoreho by som z toho videa dal prve 4s prec aby to sedelo spolu s tymi titulkamy.
otazka teda znie ci niekto nevie o takomto programe len hlavna podmienka je aby len ostrihal tie prve 4s a nekonvertoval to video. iba strihal.
PS:to imaginarne video je vo formate wmv. :wink:
Dakujem. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

pochybujem že niečo také existuje..Všetk programy musia konvertovať video aspoň čo sa mne zdá.. (Prečo neposunieš titulky v prehrávači o 4s a máš pokoj :)
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a egzistuje nejaky program pomocou ktoreho len nastavim zaciatok tituliek a vsetko sa to automaticky posunie.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

nene :) musíš ich celé prečasovať..Ale moc sa do tohto nevyznám čiže možno tu niekto niečo také pozná..
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:pochybujem že niečo také existuje..Všetk programy musia konvertovať video aspoň čo sa mne zdá.. (Prečo neposunieš titulky v prehrávači o 4s a máš pokoj :)
a v ktorom prehravaci sa to da lebo ja povacsine pouzivam na prehravanie BSplayer?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Posunut sa to da aj v NS-ku mpravim tlacidlom na video Subtitle a v subtitle je editor alebo moznost posuvat tytulky tak isto sa to da aj myslim kombinaciou ctrl+sipka dolava/doprava
Programy na precasovanie tituliek je dost skus pozriet na stahuj.cz

dodo
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dodo_mt napísal:Posunut sa to da aj v NS-ku mpravim tlacidlom na video Subtitle a v subtitle je editor alebo moznost posuvat tytulky tak isto sa to da aj myslim kombinaciou ctrl+sipka dolava/doprava
Programy na precasovanie tituliek je dost skus pozriet na stahuj.cz

dodo
to ,,NS-ku" je predpokladam nejaky prehravac respek. skratka ale ziadny pod takymto nazvom mi nepripada do uvahy.
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

fajn uz som to poriesil vsetci co maju podobny problem odporucam stiahnut tento soft: http://www.stahuj.cz/multimedia/ostatni ... g[oz]=2.51 je v CSY.
len som tam tie titulky otvoril otvorilo sa aj video a dal som upravy/casovanie/upravit/upravit titulky... a tam uz len staci nastavit zaciatok tituliek a koniec a ono sa to vsetko automaticky upravy.
Napísať odpoveď