Auta...co na to vravite?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

puccik napísal:Ak das tych milion tak zvysok ti to dolozim aby si vedel ako sa veci daju aj vazit a nenito len ze to zdedis po dedovi alebo po pradedovi
o com stale hovoris? tak chlapec ma zivotny sen, co mozno nesedi nam ostatnym :D teraz sedla embecku a tesi sa z nej. co tu splietas o dedovi a vazeni si hodnot?

//tak na to, ze sme zacali jaguarom a vyslahanym bmw sa tu skoro zabijame za styl jazdenia, krasny OT flame :D

puccik, prepac za opravovanie tych hrubok, zabudol som ze si dysgrafik, prepac :wink: :oops: (debil, teraz vsimam, ze to mas aj v bydlisku :samovrazda: )
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Josifek napísal:Aby si vedel som ju cvakal zo svojho za prachy z brigady. Ked nevies o com tocis radsej nehovor nic.

Kibo dik.
OK tak prepac a koncim s touto temou spkojny :)
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Sak v pohode, nic sa nestalo, peace PS: Dakujem dalsiemu nepodpisanemu za K-
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

obcan napísal:Ti co ste proti bezhlavemu vytacaniu motora a neprimeranej jazde, si myslite ze ti co jazdia predpisovo nemozu sposobit nejaku nehodu?
samozrejme ze mozu, ale je statisticky dokazane, ze ti co "lietaju" sposobuju viac nehod - neprimerana rychlost. teraz nemyslim pripad misakgb, nech ide na dvojke aj 6000 rpm, kazdy jazdi podla toho na co si trufa, potom je skupinka tych co si myslia ze na to maju a pritom nemaju, o tych som pisal vyssie. a potom je tu faktor vikendovy vodic a zena za volantom, dnes mi taka ukazkova kombinacia tychto dvoch faktorov na krizovatke vletela do cesty a smrti hladela do oci, pozerala rovno pred seba a to ze ja som mal zelenu a ona isla na cervenu ju zjavne netrapilo...
sef ma na to dobru teoriu, zeny by mali robit autoskolu 2x - raz naozaj a druhy krat pre istotu :D cest vynimkam baby, jazdim kazdodenne dost km na to, aby som sa s tymto nazorom bohuzial stotoznil :?
obcan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obcan »

statistika statistika, v com je myslis vacisa pravdepodobnost: ze nezodpovedny vodic spraska naku nehodu skor ako zodpovedny, alebo vyhra prvu cenu vo sportke obycjany tipek co hazde cila z brucha, alebo naky napr. matematik co ide nato systematicky. Ja to vidim asi takto. Za dalsie, kolk nehod sposobili PRAVE chodci, cyklisti, korculari atd... nato uz dost ludi nehladi. K tej tvojej dnesnej situacii, ver tomu ze je tooolko zien co jazdi 100x ako barz kto iny, ako aj ty sam ci ja :) A na druhu stranu zasa muzi co jazdia ako posraty, co je v konecnom dosledku niekedy este horsie ako keby siel normalne. VZDY zalezi na zhode okolnosti. Aj ked ja osobne som mal skusenost prave s niecim takym ako ty, aj ked 99,999% z toho co sa stalo mne bola moja chyba, ale dalo sa to zvrtnut aj inac, hold, stane sa
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Všetkým rádobypretekárom, budúcim Colinom McRae a hlavne Josifkovi - poviem ti tak. Máš 16 rokov, ešte si myslíš že svet sa točí okolo teba. Tie dva roky, čo ti ostávajú do prípadného vodičáku, ešte buď v tom názore "šak-som-hral-nýt-for-spýt-a-videl-rýchlo-a-zbesilo-tak-môžem-po-meste-aj-220-a-nič". Ale potom, keď dostaneš vodičák do ruky, ihneď si tento zvrátený názor vybi z hlavy. Takých už tu bolo, a mnohí z nich na to doplatili. Sú prípady ktoré havarovali a jazdia stále, no rýchlosti vysoko nad predpisy vymenili za pár km/h na kripelkáre, a ver tomu, dali by hocičo aby dostali späť nohy ktoré by ich odniesli tam kde chcú, aby mali ruky s ktorými môžu robiť čo chcú, a aby mali zuby aby nemuseli cucať žrádlo slamkou. Najhoršie na tom je to že škaredé veci sa nestávajú len tým vodičom, ale najviac na nich doplácajú spolujazdci a ostatní okolo, a tých vodičov-hovädá to potom žerie do konca života. Napríklad ten uplakaný človek na predposlednej fotke prvého príspevku vie za čo plače a dal by neviemčo za to aby tá dievčina bola späť taká aká bola. (síce on nejazdil rýchlo, ale bol opitý, ale pointa ti je dúfam jasná).
Ale nenarobí s tým nič. Plače, no je mu to s prepáčením hovno platné. Tej dievčine už úplne - myslím že ten pôžitok z jazdy nestojí človeku za to aby mal niekto, či už on, alebo nie, dosratý celý život.
Stručne povedané - Ak si nevážiš sám seba, váž si aspoň ostatných, inak budeš v očiach sveta iba ďalšie hovädo za volantom.

obcan - čo dopadne na zem skôr? 100 alebo 200kg? čo ná väčšiu šancu sa rozbiť na maděru - predmet pri rýchlosti 100 alebo 200km/h? a kedy je vodič pozornejší? pri nízkej alebo vysokej rýchlosti? Zákon priamej úmery - čím vyššia rýchlosť, tým viac sa vodič venuje skôr pocitu "tyvole ale si to dneska šijem" ako vozovke.

//pointa ti jasná nie je. škoda
//a tých pár KM za dvorom na Škode 100 či 120...bohaté skúsenosti, namojveru, podaj prihlášku na Forest Experience Rally School, veď zobrali šupákov ako McRae alebo Burns a ty im to so svojou Š100 či 120 natrieš na celej čiare aj s prestávkou na kávu, pišpauzou a obedom.
//inak nechcem útočiť, rýpať atď, no myslím že šesťbodové pásy a safety cage si dá do auta len človek pochabého zmýšľania.
//a na záver - kde píšem o tom ako vieš jazdiť???
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ale ja nesom debil aby som ajzdil pod vplyvom alkoholu. BTW: Ani nevies kolko mam odjazdene, ako mozes tvrdit ako viem jazdit.

Inac demencia na tomto fore je jednoznacna. Ked davate K- aspon si dajte namahu a sa podpiste, sráči.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pockaj, netahaj sem sportku, cyklistov a chodcov, zacal si temu buracky co sposobia vodici. jasne ze pri buracke je xy faktorov, minule chlapikovi dole pristavakom smerom na dolnozemsku odpadlo na moskvici koleso, myslis ze to predvidal? :D ja som len povedal, ze viac buraciek sposobia bezohladni, rychlojazdiaci alebo nesustredeni vodici, ale je jasne ze mozem sposobit buracku aj ja (klop klop klop) aj ked pojdem podla predpisov, priputani a svietiaci, len nieco prehliadnem :roll: tazko sa o tom diskutuje, tak isto nemusi zasa buracku sposobit cawo na passat co si to vali po lafranconi 160 a do petrzky odbocuje na poslednu chvilu pred nosom dakemu inemu autu. mas to rozne
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Josifek napísal:Ale ja nesom debil aby som ajzdil pod vplyvom alkoholu. BTW: Ani nevies kolko mam odjazdene, ako mozes tvrdit ako viem jazdit.
Tak schvalne. Kolko mas odjazdene a ako vies jazdit?
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Odjazdene kolo 300km to odhadujem a viem jazdit v ramci moznosti a aj podla predpisov.
obcan
Light Expert
Light Expert

tu sportku som daval ako priklad. Presne ako vravis, je tam XYZ faktorov a nepredvidatelnost. A ked si odmyslime cyklistov, chodcov etc... tak preco by mal rychlejsie iduci vodic sposobit naku tuto skor ako normalne iduci? Proste si ide rychlejsie a co, pokial niekoho nevytlaci z vozovky co by robil zrejme len crazyman, tak by sa nemalo stat nic. Pisem NEMALO, pretoze stale su tu tie nepredvidatelne faktory, ktore platia jak pre normalne iduceho, tak aj pre rychlejsie iduceho vodica.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

pockaj, zas trosku rypnem, neuraz sa :D podla predpisov akych? poznas pravidla cestnej premavky? "dedinske" predpisy su ine, tam sa jazdi systemom "ide kade ide". najviac v kuse si isiel kolko, alebo takto, ako dlho jazdis?
obcan napísal:tak preco by mal rychlejsie iduci vodic sposobit naku tuto skor ako normalne iduci?
cim rychlejsie ides, tym viac veci ti unika, jasne ze ked ide po meste taxikar 130 km/h co ma najazdene za 10 rokov praxe 250.000 km je to ine ako keby na tom istom aute isiel tych 130 20 rocny "gangsta". zasa je to o tych faktoroch :? to nema zmysel rozoberat :D je to stasti a nestasti, nahode atd, nie?
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:pockaj, zas trosku rypnem, neuraz sa :D podla predpisov akych? poznas pravidla cestnej premavky? "dedinske" predpisy su ine, tam sa jazdi systemom "ide kade ide". najviac v kuse si isiel kolko, alebo takto, ako dlho jazdis?
Od 13-14 r ale vtedy som este nemal svoje auto. Najviac vkuse som neviem kolko isiel ja si nestopujem cas odkedy nastartujem. :roll:

A k tym pravidlam: Rozpoznat dopravne znacky, bezpecna vzdialenost, rozonat farby na semafore vie kazdy, kto neni uplny dement, a na to nepotrebujes ani vodicak.
obcan
Light Expert
Light Expert

t0m4s3 napísal:Tak schvalne. Kolko mas odjazdene a ako vies jazdit?
otazka ako vies jazdit si myslim neni na spravnom mieste. Nanu by ti aj 15rocny pubrtak odpovedal ze jazdi ako profik. A co vlastne pod tou otazkou roumies. Myslis ze ked sa vies pohnut, pribirzdit, na stopke a semafore zastavit, obist chodca ci cyskistu ze vies dobre jazdit? Jazdit vies ked vies zvladat nepredvidanu situaciu, zachovat chladnu gebulu, napr. pri zrazke, smyku, ... vedet kam a ako tocit volant, stlacat brzdu, plyn... a kym v takej situacii este nebol, tak tazko na to odpovie.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Josifek napísal:Od 13-14 r ale vtedy som este nemal svoje auto. Najviac vkuse som neviem kolko isiel ja si nestopujem cas odkedy nastartujem. :roll:
nemyslel som casovo, ale vzdialenost, schopnost vediet jazdit znamena aj to, ze prejdes bez cuknutia 600 km (curacia pauza je povolena :D ) a ne ze ta po 30 km zacne svrbet rit a zrat ta mrle ze kokso akosi dlho uz idem. nepocitam ze si najazdil dake dlhe trasy, nikto to od teba neocakava, na to mas este casu a casu

este k tym pravidlam - zas neni to uplne taka ako vravis, je pravda ze mozes poznat zaklady, ale napriklad pravidlo pravej ruky, pravo prednostnej jazdy, a podobne veci ta naucia az v autoskole (oficialne) a by si sa divil kolko nedebilov pri tychto jednoduchych situaciach zazmetkuje
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ved ani nemozem(vyjst na dialnicu, alebo hlavnu cestu), to uz by som vazne ohrozil seba, a aj druhych, az taky imbecil nesom :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Josifek napísal:Odjazdene kolo 300km to odhadujem a viem jazdit v ramci moznosti a aj podla predpisov.
Fuu paaani. Prezentujes sa akoby si mal odjazdene 300.000 a nie 300. Tolko mam ja na korculiach.
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

No povedz, ako sa prezentujem ? Vychvalujem sa dakde ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Josifek napísal:No povedz, ako sa prezentujem ? Vychvalujem sa dakde ?
Keby si si ty sadol za dodge charger a slapol na pedal, tak ta to auto povozi po vsetkych ovocnych sadoch co mate na dedine http://www.hojko.com/post663843.html#663843 Ale inak nechaj tak ;-) Kazdemu co si zasluzi.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Josifek napísal:No povedz, ako sa prezentujem ? Vychvalujem sa dakde ?
Nie, no bavíš sa tak s ostatnými.
Napísať odpoveď