Aky mate bike ?
Jáááj.. musím sa pochváliť! ..a radšej to píšem tu ako do témy "Čo ma dnes potešilo".. 
Menší update môjho predchádzajúceho príspevku:
Avizovaná výmena vidlice bola dnes dokončená, už ostáva iba taký malý detail, nahodiť poplock.
Pôvodná vidlica: Manitou Relic Super LO 80mm
Nová vidlica: Rock Shox Reba Team 100mm
Poviem Vám, cítiť rozdiel.. a to som sa ešte nehral s pumpičkou, aby som ju riadne nastavil.
Zároveň som novou vidlicou odľahčil bike o cca 300g. 
Viac foto TU a ďalšie TU...
Menší update môjho predchádzajúceho príspevku:
Avizovaná výmena vidlice bola dnes dokončená, už ostáva iba taký malý detail, nahodiť poplock.
Pôvodná vidlica: Manitou Relic Super LO 80mm
Nová vidlica: Rock Shox Reba Team 100mm
Poviem Vám, cítiť rozdiel.. a to som sa ešte nehral s pumpičkou, aby som ju riadne nastavil.
Viac foto TU a ďalšie TU...
ja som si v stredu kupil tento KELLYS AXIS za 15 000
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
caute hosani potrebujem poradit nejaky relativne kvalitny horsky bike
nechcem robit na nom adrenalinove haluze
cisto rekreacny trek a aby sa mi o mesiac niekde nerozsypal
tak cenovo do 15 000 Sk
nosnost cloveka do 120 kg by mohol byt
mozno som sa to tu uz pytal nu ale neviem to najst
Prosim tipy do súkromnej správy
nechcem robit na nom adrenalinove haluze
cisto rekreacny trek a aby sa mi o mesiac niekde nerozsypal
tak cenovo do 15 000 Sk
nosnost cloveka do 120 kg by mohol byt
mozno som sa to tu uz pytal nu ale neviem to najst
Prosim tipy do súkromnej správy
dakujem 
4hran je len ako docasne riesenie, kym si zaobstaram nieco lepsie - planoval som objednat deore na octalink, ale kym by mi to doslo (z cz), tak by bol koniec prazdnin a ja som dost nedockavy, tak som to spravil takto (aj sedlo davam zatial provizorne, zo stareho bajku, kym nevyberiem nieco schopne)
pripadne este by som sa pokusil splasit SH Hone (tie vyssie spomenute zial nevysli
)
4hran je len ako docasne riesenie, kym si zaobstaram nieco lepsie - planoval som objednat deore na octalink, ale kym by mi to doslo (z cz), tak by bol koniec prazdnin a ja som dost nedockavy, tak som to spravil takto (aj sedlo davam zatial provizorne, zo stareho bajku, kym nevyberiem nieco schopne)
pripadne este by som sa pokusil splasit SH Hone (tie vyssie spomenute zial nevysli
smejo.. od roku 1996 sa mi to stalo iba raz, keď som sa hral so svojou prehadzovačkou. Pokiaľ budeš mať dobre nastavenú prehadzovačku, tj. tie dve nastavovacie skrutky správne nastavené, aby ramienko pri prehodení na najväčšie kolečko šlo do správnej pozície (nie ďaleko, aby reťaz nespadla na špice a zároveň nie blízko, aby Ti to tam vôbec prehodilo), tak by som sa nebál. Používam XT, ale určite aj Deore bude čo sa týka funkčnosti spoľahlivé.
Aj tak na najväčšom kolečku toho asi veľa nenabikuješ, aspoň ja som ho posledné mesiace ešte nepoužil.
Aj tak na najväčšom kolečku toho asi veľa nenabikuješ, aspoň ja som ho posledné mesiace ešte nepoužil.
-
roadrunner
Amateur