Komu patri ucet v banke?!

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Komu patri ucet v banke?!

Príspevok od používateľa ledenaster »

Od jedneho typka som si kupil za 200 Sk prevodom na ucet,...ucet na Traviane a uz tyzden sa mi neozval...
Da sa nejako zistit komu ten ucet patri ???
dik :(
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: komu patri ucet v banke ?!

Príspevok od používateľa uplink »

ledenaster napísal:Od jedneho typka som si kupil za 200 Sk prevodom na ucet,...ucet na Traviane a uz tyzden sa mi neozval...
Da sa nejako zistit komu ten ucet patri ???
dik :(
skus zavolat na informacie do banky kam si to posielal [posledne stvorcislie za lomitkom je obvykle kod banky], ale pochybujem. Este som to neskusal, ale taketo nfo su vacsinou classified, ale mozno nie, kto vie :).
hestera
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hestera »

taketo info ti banka urcite neposkytne
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

iba keby si mal sudny prikaz ze doslo o podvod a podobne kraviny..... kamaratka robi v banke a im tam chodia ludia ze ci im mozu pozriet či im prišla vyplata a podobne to ich hned posielaju preč to je proti zakonne a ked si to chcu zistit tam je bankomat maju kartu nech si to pozru inač im info o učte nedaju .....pokial sa nejaq nepreukaže že je vlastnikom toho učtu ... :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Enduro3333: To by sa v prvom rade muselo jednat o trestny cin, cize suma by musela prevysit minimalnu mzdu a mam taky pocit, ze min. mzda je vyssia ako 200 korun ;)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

wtf? ved vzdy ked si idem zaplatit rapid a nejakemu userovi poslem peniaze tak ta baba za pultom mi vzdy povie meno majitela uctu.
hestera
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hestera »

reno23, ak vkladas peniaze a babenke za pultom das cislo uctu a opytas sa, ci je ten ucet na jozka mrkvicku a ona ti prikyvne, tak je to ok, ale ak nabehnes do banky a vysypes, ze chces vediet majitela k tomuto uctu, tak zrejme nepochodis
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

hestera napísal:reno23, ak vkladas peniaze a babenke za pultom das cislo uctu a opytas sa, ci je ten ucet na jozka mrkvicku a ona ti prikyvne, tak je to ok, ale ak nabehnes do banky a vysypes, ze chces vediet majitela k tomuto uctu, tak zrejme nepochodis
ja som jej vtedy dal penize na pult co chcem poslat a ona ze ci to je pre Jozka Mrkvicku (povie majitela uctu) a ja ze asi hej :lol: vazne
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

reno23 napísal:ja som jej vtedy dal penize na pult co chcem poslat a ona ze ci to je pre Jozka Mrkvicku (povie majitela uctu) a ja ze asi hej :lol: vazne
tak tam chod este raz a opyta sa Ta to este raz a povies: "Nie, to bude omyl" vrati Ti lova a zistis majitela. Tento moj napad ma jedinu chybicku, asi [urcite] nevyjde :reporter: [tento smajlik sa najviac podoba na detektiva, aj ked je to len reporter]
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uplink: Ono by to slo, ze chce vlozit stovku na ten ucet, ale nie je si isty ci si dobre odpisal cislo uctu, pretoze ho mal na papierkiku a ten sa mu rozmocil ked zmokol alebo nohavice vypral. A tak sa spyta na majitela uctu...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:uplink: Ono by to slo, ze chce vlozit stovku na ten ucet, ale nie je si isty ci si dobre odpisal cislo uctu, pretoze ho mal na papierkiku a ten sa mu rozmocil ked zmokol alebo nohavice vypral. A tak sa spyta na majitela uctu...
that's a good . v tychto nocnych hodinach mi uz nefunguje ta hrca na krku :)
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

hojko napísal:uplink: Ono by to slo, ze chce vlozit stovku na ten ucet, ale nie je si isty ci si dobre odpisal cislo uctu, pretoze ho mal na papierkiku a ten sa mu rozmocil ked zmokol alebo nohavice vypral. A tak sa spyta na majitela uctu...
:D ano mohlo by to fungovat. ale v tomto pripade sa jedna o to, ze pokial osoba, ktora peniaze vklada peniaze na ucet, a ucet nie je vedeny pod identifikacnymi udajmi osoby, ktora sa snazi dany kredit na ucet vlozit - teller za okienkom nie je opravneny povedat nazov uctu a jeho majitela. Ak to tak urobi, ja osobne - vzhladom na to ze sa jedna o zavazne pochybenie informacnej bezpecnosti a obchodneho tajomstva, kontaktoval urychlene veduceho front office oddelenia na danej pobocke a poziadal ho o vybavenie pisomnej staznosti na daneho pracovnika front office, ktory mi takyto udaj poskytol. Btw - ked toto pouziju pre Vas prospech, verte mi, ze aj vy sa raz stanete obetou tohto "podvodu".
Napísať odpoveď