Ardamax keylogger

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ardamax keylogger

Príspevok od používateľa RoQa »

Má s ním niekto skusenosti ? Ako sa da schovat do programu odoslat a budu mi chodit stlacene klavesy na email ? Diki :shock:
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Mam s nim dobre skusenosti. Druhu otazku napis zrozumitelnejsie a poradim ti.
Misox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misox »

myslis stealth mode?
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Raz som ho skúšal a nainštaloval v stealth mode, ktorý som nastavil na heslo. V inštalácii bolo napísané, že keď heslo naprázdno vo Wine napíšem, keylogger sa otvorí. No napísal som heslo a neotvorilo sa nič. Tak som musel formatovať disk. :) Ale nevadilo mi to, už bol format potrebný aj bez keyloggera.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peace: No tak to si asi cital inu instalaciu :D Tu o nic take nejde, menu sa zobrazi pod definovatelnou klav. skratkou (defaultne ctrl+alt+shift+H) a da sa zakodovat zobrazenie, pozeranie logov, vypnutie, nastavenie... Nevidno v beziacih procesoch, nema ziadne stopy v registry ani zaznamy po spusteni windows... Dost tazko odhalitelny program.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

a nod32 by ho odhalil? a da sa nainstalova aj ked nemam prava admina? hmm? a poslal by mi mail, cez firewall, proxy? ak hej, tak by sa mi aj zisiel :P
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Ani neviem ci nod32 , ale urcite "Spybot search and destroy" ho nasiel .
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Gadelat, som si istý, že to bol Ardamax. Nenabehol mi ani keď som stlačil tú kombináciu klávesov, ktorú spomínaš.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peace: Tak potom ma napada len ze nebol spusteny.
turtlak: Da sa nainstalovat myslim aj bez admin. prav, nod32 ho neodhali, ale ci by poslal mail cez firewall a proxy, tak to uz neviem...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Budem citovať s čím potrebujem poradiť "chalani ak chcete nejaky fakt ze dobry keylogger vyskusaj te Ardmax Keylogger .. pouzivam ho uz strasne dlho a kamosom som uz ponapichoval tymto programom ich kopy hahaha ale to len kamaratsky nie ziadny hack .. no funguje tak ze si otvorite v nom polozku Engine Builder a schovate ho do HOCIAKEHO programu vo vasom PC a potom uz len staci odoslat danemu uzivatelovy dajme tomu cez ICQ, e-mail, proste cez hocico .. on si ho pekne otvori a ani nebude vediet a keylogger sa mu nainstaluje do PC a potom vam bude zasielat vsetko pekne na e-mail .. to? vše!" Ako to mám spraviť ? thx :)
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ako... pravym tlacitko nanho vedla hodin a Engine builder a uz sa len riadis sprievododcom a nastavujes ako chces aby sa choval...
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tu mas video navod . Snad pochopis .
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Je to fakt super program akoze behom 2 hodin som mal par nickov a hesiel na znamu chatovaciu stranku " chat kde je vzdy najviac zabavy " (zevraj !!!) no ide oto ze som dotycnym povedal ze im poslem fotos no oni si nainstalovali keylogger a sup hesla su na svete nechcem tymto nicit cudzie sukromie ani nic podobne ale chcel som prist na ludsku hlupost : napr. dat si heslo podla datumu narodenia u 3/5 sa vyskytlo take heslo bud v opacnom poradi alebo normalne len som sa opytal dievcat kedy sa narodili a mam heslo !!! Alebo este lepsie je ze zvysne dve mali heslo ako svoj nick . Ale pozor vzhladom nato ze som charakter a dievcata upozornil na mozne veci a aby si davali vecsi pozor co robia a zmenili heslo !!! Ale naozaj som program pouzil na zvedavo-informaticke ucely a neposkodil tym cudzi majetok/sukromie . Este som im povedal ako maju program odstranit !!!
:coffee:
thong
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thong »

Joxxo napísal:Budem citovať s čím potrebujem poradiť "chalani ak chcete nejaky fakt ze dobry keylogger vyskusaj te Ardmax Keylogger .. pouzivam ho uz strasne dlho a kamosom som uz ponapichoval tymto programom ich kopy hahaha ale to len kamaratsky nie ziadny hack .. no funguje tak ze si otvorite v nom polozku Engine Builder a schovate ho do HOCIAKEHO programu vo vasom PC a potom uz len staci odoslat danemu uzivatelovy dajme tomu cez ICQ, e-mail, proste cez hocico .. on si ho pekne otvori a ani nebude vediet a keylogger sa mu nainstaluje do PC a potom vam bude zasielat vsetko pekne na e-mail .. to? vše!" Ako to mám spraviť ? thx :)
ale ja tam nemam polozku Engine Builder
Prílohy
ardamax.JPG
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ano, pre tuto moznost si treba program kupit a vlozit registracny kod :D
thong
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thong »

Gadelat napísal:Ano, pre tuto moznost si treba program kupit a vlozit registracny kod :D
ved som vlozil kod aj vypisalo ze dakujeme... ale som ho mal asi restartovat vsak...
alebo nemate niekto registracny kluc do verzie 2.8 THNX
macoxx
Novice
Novice

pomoc

Príspevok od používateľa macoxx »

Cawte mam taky problem nainstaloval som ardamax do isteho pc a zahesloval ho ,lenze dlhym casom som ho zabudol a teraz sa neviem dostat k ulozenym udajom ...nevedeli by ste mi pomoct??myslim ze sa to bude ukladat tam kde je nainstalovany........alebo neviem ..ale fakt by som to velmi potreboval ..dakujem
Pokky
Novice
Novice

Help

Príspevok od používateľa Pokky »

prosim vas dali bi ste lin kde stiahnem ardamax keylogger 2.6 mam len 3.7 ale nemam navod tak prosim vas kto bi mal link na 2.6 verziu pls odpište
packet
Novice
Novice

Re: Ardamax keylogger

Príspevok od používateľa packet »

caffte, chcem sa opytat ako sa da opravyt chyba. ked som mal tento keylogger spusteny tak mi nepisal dlzne, makcene co su od 2 - 9, ale musel som samostatne zatavat co chcem.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Help

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Pokky napísal:prosim vas dali bi ste lin kde stiahnem ardamax keylogger 2.6 mam len 3.7 ale nemam navod tak prosim vas kto bi mal link na 2.6 verziu pls odpište
Najprv sa poriadne nauc SJ a warez sa tu neriesi.
Napísať odpoveď