Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No ako na výzore neviem ale zase nemám rád ľudí čo smrdia za potom. Keď cítim že niekto je spotený tak sa sním ani nerozprávam. A zase na babách ma dokáže odradiť to ako sa ku mne prejavuje alebo keď mi niečo robí
To zase nemám rád keď ma nejaká neznáma holka chytá niekde
Tóóó akože má odpudzuje
To dovolím iba priateľke 
tak co mna odradi, tak napr pri prvom stretnuti, ze smrdi od cigariet (strasne mi to robi zle), potom ked je nejaka zabrzdena, nechapava. keby sme sa uz dlhsie poznali a k niecomu by islo, tak spotena neoholena <!> a najviac neznasam, ked hovori tymi zdrobnelinami, ze tutuli mutuli a take dryzdy, tak to je ze dovidenia neprosim si

-
007miroslav007
Expert
ja mam v triede i takych chalanov to neznasam ... ja som sa vobec neucil a je* jediny ma jednotku .......007miroslav007 napísal:tak to mam aj ja v triede a vie to riadne nasrat
-
triple
Guru wannabe
no zase neber to tak.. ja z bráchom sme tottal lajdáci čo sa výšky týka .. nechodíme na prednášky.. robíme si zo všetkého pi*u ked sme už tam .. a skúšky robíme lepšie ako tí ča sa to byflia.. dokonca raz som prišiel prisypnutý na skúšku a spravil som na dvojku... a nikdy sa neučíme.. a vôbec nam neveria že nesedíme nad knihami..Dipset napísal:u nás v škole je***á spolužiačka bifla špinavá ,,Kto sa dnes neučil na test ako ja,lebo ja som sa do toho ani nepozrela´´ vysledok 100% jediná s triedy 1-tka.neznášam to
ale ked má niekto v hlave tak proste má
-
hojko
Site Admin
pato83: Mam taky pekny zazitok na vulgarizmy, minule som siel v autobuse, za mna si sadli take mlade zabky, dohadom tak 16-18 rokov. O niecom sa bavili a zrazu padlo slovo pi*a, reku OK, tak jej uletelo. O asi tri minuty zrazu: Do pi*e, o dva tyzdne skola. Este tu nadavku tak pekne hlasito zvyraznila.
to je bezne no ja som raz vyhodil z trolejbusu holky ktore tam roili bordel so slnecnicami a taky isty pripad aj v internet cafe, tak toto ma urcite odradzahojko napísal:pato83: Mam taky pekny zazitok na vulgarizmy, minule som siel v autobuse, za mna si sadli take mlade zabky, dohadom tak 16-18 rokov. O niecom sa bavili a zrazu padlo slovo pi*a, reku OK, tak jej uletelo. O asi tri minuty zrazu: Do pi*e, o dva tyzdne skola. Este tu nadavku tak pekne hlasito zvyraznila.
-
triple
Guru wannabe
pfuu slunečnica je môj veľký zlozvyk ešte aj v robote za compom si pargám do papule... ale tak v autobuse by som si to nedovolil..Sheep napísal:to je bezne no ja som raz vyhodil z trolejbusu holky ktore tam roili bordel so slnecnicami a taky isty pripad aj v internet cafe, tak toto ma urcite odradza
Počuj sheep koľko ty máš rokov?
Samozrejme, nadavky ma odradzaju. Ten pekny zazitok, co si zazil, no co uz,ale na to nemusia mat ani16, je to zial realita. Ja ked som bol maly stupel, tak som sa bal cokolvek take vyslovit, bo by ma niekto pocul a bol by som mal po chlebe. No ale to je uz ina temahojko napísal:pato83: Mam taky pekny zazitok na vulgarizmy, minule som siel v autobuse, za mna si sadli take mlade zabky, dohadom tak 16-18 rokov. O niecom sa bavili a zrazu padlo slovo pi*a, reku OK, tak jej uletelo. O asi tri minuty zrazu: Do pi*e, o dva tyzdne skola. Este tu nadavku tak pekne hlasito zvyraznila.