Velmi vela ludi si takymto sposobom riesi svoje komplexy ci robi dobre alebo zle... manipuluju, lebo nechcu vidiet negativne dosledky.
Drogy
Ponukajuci si asi chce dokazat svoju pravdu o neskodnosti, a ak niekto na jeho "beletriu"/kaleraby pristupi, dokaze si tym ze je to v pohode a jeho svedomie sa trochu vycisti. Je to len samopsychologicke klamstvo, ktorym si potrebuje dokazovat ze nie je narkoman, ale vseeetko je pohodickaa, ved sak v tom nie je sam
Stahuje so sebou inych lebo si sam nevie kontrolovat svoje chute, a hlada falosnu pricinu, motiv. Je totizto "v tom", a egoisticky riesi svoj svet, skryva sa v plasti "dobreho mesiasa", darcu..
Velmi vela ludi si takymto sposobom riesi svoje komplexy ci robi dobre alebo zle... manipuluju, lebo nechcu vidiet negativne dosledky.
no ecko na neakej dost dobrej party nie je problem zohnat..prvy a posledny krat som to vyskusal.. bol to skvely pocit bol som furt fit tancoval bavil som sa jak kebyze nepoznam unavu..lenze toto je aj zasah do organizmus velmi by ma zaujimalo co to so mnou robi jaky to ma vplyv na mozog a na vsetko ostatne..
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ibaže tam ani tak nejde o to čo mu ponúkol ako o to že mu to vôbec ponúkol... Kto také dačo chce si zoženie aj sám bohužiaľ to vôbec nie je problém...Digital napísal:No Ekina je ešte nič... normalna party vec ktora by sa fakt dala porovnat s alkoholom... Keby ti ponukne piko alebo heroin tak som ticho
-
Digital
Guru
No sak dobry chlapec.. chcel sa podelit o drahu veczuzuzu napísal:Ibaže tam ani tak nejde o to čo mu ponúkol ako o to že mu to vôbec ponúkol... Kto také dačo chce si zoženie aj sám bohužiaľ to vôbec nie je problém...
Kto nechce , nechce !
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak tak, kazdy ma svoju volu a sam sa musi rozhodnut- ked si povie nie a dost, tak si proste neda aj keby mu este peniaze davali. Niekto ma (a teraz nesrandujem volu) ze si dava kolieska, ciary a ma to pod kontrolou. Ale kto takeho nespoznal a stale veri len tomu ze kto si da raz je troska tak to nepochopi..Digital napísal:No sak dobry chlapec.. chcel sa podelit o drahu vecAle nie , ja by som ho nebral ako nejakeho kretena co ponuka drogy , keby mu chce predat tak to je ine ako ponukat zadarmo.
Kto nechce , nechce !
ano viem, ze su aj ludia, ktorym nerobi problem davat do seba kadeco a stale to maju pod kontrolou. ano su aj taki. ale nie je ich tak vela ako trosiek, ktore skusili "ulet". je pravda, ze je to kazdeho slobodne rozhodnutie ci si da alebo nie, ale odtial potial. ked chalan videl, ze som doslova alergicky na drogy, tak nac sa do mna vobec stara? ked vidi, ze nie som taky typ, tak nech zmeni temu ako oslavoval kamoskine narodky alebo nech ide het.krupica_dnb napísal:tak tak, kazdy ma svoju volu a sam sa musi rozhodnut- ked si povie nie a dost, tak si proste neda aj keby mu este peniaze davali. Niekto ma (a teraz nesrandujem volu) ze si dava kolieska, ciary a ma to pod kontrolou. Ale kto takeho nespoznal a stale veri len tomu ze kto si da raz je troska tak to nepochopi..
zuzu: tak tak
Vdaka vynaliezavym africkym detom sa prislo na novy sposob ako byt "high" a cena je bezkonkurenca.. fetovanim vykalov. V clanku dole si mozte precitat, ze takto vyvolane stavy tiez nie su najhorsie. Mozno by to mohli skusit aj miestni milovnici drog
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/406067.stm
"Naser si" moze byt v takej Zambii viac nez vystizna pozvanka k stavu blazenosti.Aryan Angel napísal:Vdaka vynaliezavym africkym detom sa prislo na novy sposob ako byt "high" a cena je bezkonkurenca.. fetovanim vykalov. V clanku dole si mozte precitat, ze takto vyvolane stavy tiez nie su najhorsie. Mozno by to mohli skusit aj miestni milovnici drog![]()
![]()
-
->slavo<-
Addict
a ,ze preco si psi čuchaju zadkyAryan Angel napísal:Vdaka vynaliezavym africkym detom sa prislo na novy sposob ako byt "high" a cena je bezkonkurenca.. fetovanim vykalov. V clanku dole si mozte precitat, ze takto vyvolane stavy tiez nie su najhorsie. Mozno by to mohli skusit aj miestni milovnici drog![]()
![]()