tak je to vyse 7 rokov som zistila mam 17 cize som toho moc nemohol ani stihnut zatialrecberko napísal:že 5 rokov vole... ja som s bratom celý život nepoznáme nič iné ako MANCHESTER UNITED 4EVER!!! medzi obľúbené zaraďujem aj Atlético Madrid, hráči?? no to je ťažké nejakých extra obľúbených nemám ale Gerard, Henry, Keane, Giggs.. etc nemám rád Terryho (ale je dobrý), Carvalha (to je iný hajzel), a Lamparda tiež nemusím..
Oblubeny a nenavideny Futbalovy klub a hrac!!!
-
pt89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Sagittarius
Guru
pre fanusikov Slovana
song,
Cobweb - Výnimočný klub, výnimočné jubileum
http://www.sendspace.com/file/5adfj9
song,
Cobweb - Výnimočný klub, výnimočné jubileum
http://www.sendspace.com/file/5adfj9
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: fotbal
neviem ako mozes nenavidiet man utd? ved oni su aspon 5x lepsi ako chelsea. a to nemyslim provokacne teraz. myslim to v tom zmysle aku maju strukturu , marketing , scouting a tak.Tommy96 napísal:Moje naj kluby su CHELSEA a INTER![]()
Nenavidene kluby Manchester Utd, AC a Barcelona![]()
Naj hraci Lampard a Figo
..a ta druha strana C.Ronaldo, Ronaldinho a Messi tych teda nemusim
a ako sa tebe moze nepacit chelsea? ved tie krasne modre dresy... simple, kazdemu sa paci nieco ine. mne sa pacia ciernovlasky a brunety, tebe sa mozu pacit rysavky a blondinky... a teraz si predstav, ze by som ta zdzubal zato, ze sa ti pacia blondiny a nie brunetymatko888 napísal:neviem ako mozes nenavidiet man utd? ved oni su aspon 5x lepsi ako chelsea. a to nemyslim provokacne teraz. myslim to v tom zmysle aku maju strukturu , marketing , scouting a tak.
ja som ho nezdrbaljimino napísal:a ako sa tebe moze nepacit chelsea? ved tie krasne modre dresy... simple, kazdemu sa paci nieco ine. mne sa pacia ciernovlasky a brunety, tebe sa mozu pacit rysavky a blondinky... a teraz si predstav, ze by som ta zdzubal zato, ze sa ti pacia blondiny a nie brunety