A co takto ked nemam ziadnu bednu Mam to na stole vedla monitora
Teploty su lepsie ako s bednou, cerstvy vzduch, nic nebrani prirodzenemu salaniu tepla do okolia. Jedine negativum je asi to ze na to sada prach a nebezpecie ze ked na to nieco padne .. napr obcas pomne segra hadze tricko alebo pyzamo ci trenky ktore sa okolo mojho stola s pc obcas povaluju
Aby ste si nemysleli ze som nejaky jebko co nema na bednu a susi to na stole tak tu je fotka bedne kam to pojdem zabudovat. No a vysvetlenie preco to mam na stole je dost jednoduche. Mam to tam preto lebo cakam na nove cerpalo a tygon hadice. Ono cele to zmontovat a dat to do tej bedne je pomerna fuska no a predstava ze by som to mal za tyzden zase vsetko davat von, vypustat vodu ... a znova nahadzoval z5 ...
Prílohy
Case do ktorej to pojde .... ostal tam zdroj a expanzka ...
akože nič v zlom ,ale to vyzerá ako atómová bomba(nevravím ,že je to zlý komp) ale nikdy by ma nenapadlo mať povyberané komponenty z bedne
ale asi takto ti to lepšie chladí a máš to pod kontrolou nie?
ale zase pojdeš náhodou okolo s pitim alebo nejako sa potkneš tak polovica komponentov rozbitých
Pokial nemas v bedni prievan a dobru cirkulaciu vzduchu tak ti to ze to mas na stole moze pomoct
Netvrdim nikde ze v bedni s dobre vyriesenym airflow nemas nizsie teploty, prave naopak . Vela ludi si este stale mysli ze ked da dole bocnicu ze si pomoze. Prave opak je pravdou ..toto ja dobre viem( vbedni z dobrym airfrow pri zavretej bocnici su teploty vzdy lepsie ako s otvorenou bednou) . No na stole to mam z dovodu usetrenia makacky narvat to tam a behom 2 tyzdnov zase davat vsetko von .. to sa mi zrovna nehce. Mozno niekomu vdaka tomu ze som lenivy to tam pchat a za chvilu zase davat von .. pripadam ako mimozemstan ...
Co uz kazdy sme nejaki
nie je to vyslovene tuning bedne iba mi nejak z bedne zacal opadavat lak, takto ta prva fotka je bedna v povodnom stave, dost stara fotka
a ta dalsia je ako bedna vyzera teraz po prestriekani
dudo02 napísal:Je to pekna pracicka .To by som nikdy nepovedal,ze to je ta ista bedna...Ak si to striekal ty-
no to v podstate nie je taky problem nastriekat, je to eurocase bedna ktora sa da rozobrat takmer uplne, potom nastriekas kazdu cast samostatne a poskladas naspat...
Smoake napísal:no len aby ti ten lak nezacal po dakom case opadavat.Cim si to lakoval???kamarat uz raz prestriekaval bednu a nedopadlo to dobre
toto je moj tuning bedne
striekal som to univerzalnym sprejom...farba je sice vonkajsim vplyvom dobre odolna ale da sa rychlo poskrabat a odpadne z nej...mozno sa na tej asi casom objava biele rohy a hrany...
inak cim to fotis? lebo otrasne obrazky ti to robi...a daj nejaku velku fotku toho vytuneneho Aceru
Monako2 napísal:trochu som sa pohral z bednou a vzniklo toto
robil som to prvy krat, tak to aj tak vyzera, aj karbobrusku som mal vruke prvy raz.
ked si robis uz dieru do bocnice tak skus si v skrinke aj upratat nestaci len ze mas priehladnu bocnicu a podsvietene fany ale aj poriadok musi byt vo vnutri