problém otváraním pesničiek

Informácie o software, ankety...
mito85
Star
Star

problém otváraním pesničiek

Príspevok od používateľa mito85 »

mám taký problém: zrazu ked vyberiem niekoľko pesničiek CTRL+A a stlačím enter tak sa mi neotvoria v Media playery respektíve v žiadnom. ale ked dám prvavým tlačítkom a otvoriť v programe tak to ide. nechápem to, lebo predtým to šlo v poho a ešte ked sa pozriem do správca úloh tak tam beží ten program ale zaberá len 100kb. ked normálne spustím media player a otvorím pesničku tak všetko funguje. dúfam že sa zase niečo neserie s win. prebehol som sys antivirom aj adaware aj spybotom či nerobí niečo šarapatu ale nič nenašlo. tak pomôžte ak viete diki
danpark
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

no ty vole , však to máš veľa súborov , to by ti muselo otvárať každý jednotlivo , záleží podľa nastavenia , ale len tak enterom to nedáš , musíš napríklad pravým a dať Enqeue in winamp nech ti ich dá do playlistu alebo rovno play in winamp , resp. ak používaš winam ti postačí aj enterom , ale v mediaplayeri ak máš ako default program na songy tak ti to asi nepôjde takto
mito85
Star
Star

no diki, ale predtým to šlo v pohode! vybral som všetky pesničky dal enter a pustil sa win media player a frčalo to. pozrel som nastavenia a media player je nastavený ako predvolený prehrávač súborov mp3,wma atď. viem že winamp je lepší ale na tento som zvyknutý. tak poradte, lebo sa mi nechce otvárať media player a tak to otvárať, a mám 1GB RAM a 120GB HDD 16MB cache 7200RPM a dobrou dobou prístupu takže s hardwarom by nemal byť problém! len sa bojím aby windows neblbol! tak radte:)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Skus ich oznacit, dat Otvorit v programe -> Vybrat program, vyber media player a zaskrtni Na otvorenie tychto suborov vzdy pouzit vybraty program
mito85
Star
Star

to som skúšal a nepomohlo:( ked dám pravým a otvoriť v programe tak to ide, ale klasicky nie! neviem či nebude treba niečo pomeniť v registroch, len neviem ako? nevie niekto poradiť nech už s tým mám pokoj?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ak mas xp na lavo v okne s hudbou je moznost praca s hudbou a v nej prehrat vse, malo by to ist
mito85
Star
Star

bodaj by fungovalo, ale opak je pravdou:( dal som prehrať all-nič dal som prehrať výber - nič akurát sa na chvílu objavili tie presípacie hodiny ale ked som sa pozrel do správcu úloh tak tak žiaden taký proces nešiel! už ma to pekne štve!!!
Napísať odpoveď