Dobierka z agemu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Dobierka z agemu

Príspevok od používateľa juslik »

prosim vas objednal som si z agemu repraky 25.8 a dobierka ma dojst do 2 dni nie ? a stale ich tu nemam ? nevite ako dlho sa caka kym mi to odjde z agemu ?

dakuem
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Tak mozno ich nemaju na sklade ja som objednaval veci a dosli az za tyzden oni tusim moc casto stranku neobnovuju takze musis pockat alebo tam zavolaj oni ti to presne povedia
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

su na sklade este den predtym mali napisane ze dojdu 23.8 a kukam 23.8 a uz mali napisane na sklade tak ich maju len nejak neposielaju
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

neboj sa pockaj si a uvidis ze repraciky budu doma :) :lock:
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak ale ja ich potrebujem myslel som ze doma budu skorej a cakam uz tyzden a nic a potreujem ich surne
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

juslik napísal:tak ale ja ich potrebujem myslel som ze doma budu skorej a cakam uz tyzden a nic a potreujem ich surne
tak im tam zavolaj a spytaj sa co je s nimi
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

ja by som si veci z tade moc neobjednaval...ja som chcel raz klavesnicu odtial a o 4dni po objednani mi napisali ze ju nemaju na sklade no dobre....zavolal som im ze uz nemam zaujem...siel som na progamingshop.sk...a tam som si klavesnicu objednal utorok rano..a stredu poobede som ju uz mal doma...no takze takk :P
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:ja by som si veci z tade moc neobjednaval...ja som chcel raz klavesnicu odtial a o 4dni po objednani mi napisali ze ju nemaju na sklade no dobre....zavolal som im ze uz nemam zaujem...siel som na progamingshop.sk...a tam som si klavesnicu objednal utorok rano..a stredu poobede som ju uz mal doma...no takze takk :P
tak ale vies cena je cena a inde maju tie repro aj o 500 korun drahsie
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

juslik.. objednával si v sobotu.. objednávku Ti aj tak spracovali až v pondelok, pričom 29. bol štátny sviatok, takže balík čakaj v piatok, ale kľudne môže prísť aj v pondelok.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:juslik.. objednával si v sobotu.. objednávku Ti aj tak spracovali až v pondelok, pričom 29. bol štátny sviatok, takže balík čakaj v piatok, ale kľudne môže prísť aj v pondelok.
objednaval som to v piatok ale sak nevadi a malo to dojst do ... dnes mi hovorili ze dnes tak nech ma neseru !!! a este nevim preco to nemohol aspon teda v utorok poslat a v stredu bol sviatok no a co ? tak by som si preto isiel na postu v stvrtok to je az take tazke poslat ? uz som davno mohol doma ficat na tych repro
brm
Darca
Darca

v prvom príspevku píšeš, že si to objednal 25.8., tj. sobota. Voľno znamená, že nič sa nerobí, aj keby balík odoslali, stál by celý deň na jednom mieste. Tú lehotu dvoch dní rátaj pracovné dni + 1 deň na odoslanie + 1 deň na oznámenie k Tebe domov. :)
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:v prvom príspevku píšeš, že si to objednal 25.8., tj. sobota. Voľno znamená, že nič sa nerobí, aj keby balík odoslali, stál by celý deň na jednom mieste. Tú lehotu dvoch dní rátaj pracovné dni + 1 deň na odoslanie + 1 deň na oznámenie k Tebe domov. :)
pomylil som sa teda 24. v piatok a dnes mi to akoze malo dojst zase a zase mi to nedoslo..co mam cil robit ? a typek mi nevi tez povedat kedy mi t o dojde pisal som mu email a uz ani neodpoveda
brm
Darca
Darca

A kedy Ti vlastne ten balík odoslali? V piatok?
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:A kedy Ti vlastne ten balík odoslali? V piatok?
ja nevim ty si hovoril ze to ma dojst v piatok aelbo to mozem cakat az pondelok..a stale to tu nieje a na sklade to stale maju a poslat sa im to nejak nechce
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

juslik napísal:ja nevim ty si hovoril ze to ma dojst v piatok aelbo to mozem cakat az pondelok..a stale to tu nieje a na sklade to stale maju a poslat sa im to nejak nechce
a nespravil si nahodu to ze si nedvihol kurierovi telefon?lebo ja som to raz spravil a ta vec mi nedosla...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

erik_tt napísal:a nespravil si nahodu to ze si nedvihol kurierovi telefon?lebo ja som to raz spravil a ta vec mi nedosla...
nikto mi nevolal..a etraz mi napisali nieco taketo

Tak pytal som sa v sklade, preco to neodislo, vraj monitor fyzicky chybal
skladom, preto to neposlal. Monitory maju prist zase dnes skladom, mozem to
poslat ked pride na sklad? Alebo si vyberiete nejaku nahradu.

a ja som si objednal repraky a ne monitory oni si robia zomna srandu alebo ma chcu nasrat ?
brm
Darca
Darca

Tak si to s nimi vybav a snaž sa získať dátum, kedy Ti to odošlú. Potom k tomu dňu prirátaj spomínané 2-3 pracovné dni a budeš to mať doma. ;)
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Tak si to s nimi vybav a snaž sa získať dátum, kedy Ti to odošlú. Potom k tomu dňu prirátaj spomínané 2-3 pracovné dni a budeš to mať doma. ;)
no asi sa na nich vyserem ked ma takto odzubavaju tak cely cas mu pisem oreprakoch a cil debilcek mi napise ze nemaju monitory ? to uz co je za pripad ?
Napísať odpoveď