Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

greattip neposkytuje za 400 eur 3 tipy, ale iba jeden /tým posledným bol Moravce-Bystrica/ a uspesnost na fixedoch je profit 33,5.
Tebou spominane 3 tipy denne sú obycajné insidery, na 7 dni stoja 60 EUR. A to kupujes v podstate aj ty. Lebo platíš za tip, ktorý nemáš ničím podloženy, je to iba niekoho obycajný tip, za ktorý si pýta peniaze.
Najlepší na kupovanie tipov je king, garantuje úspesnost. Je aj vela stranok inýžch ale prave King je najlepší.
Sú to tvoje peniaze, rob si s nimi co uznáš sam za vhodné. Mne osobne pride ale hlupe kupovat tipy, od cloveka, ktorý ich poskytuje denne, bez toho aby ich niecom podložil.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ledenaster »

dalver napísal:greattip neposkytuje za 400 eur 3 tipy, ale iba jeden /tým posledným bol Moravce-Bystrica/ a uspesnost na fixedoch je profit 33,5.
Tebou spominane 3 tipy denne sú obycajné insidery, na 7 dni stoja 60 EUR. A to kupujes v podstate aj ty. Lebo platíš za tip, ktorý nemáš ničím podloženy, je to iba niekoho obycajný tip, za ktorý si pýta peniaze.
Najlepší na kupovanie tipov je king, garantuje úspesnost. Je aj vela stranok inýžch ale prave King je najlepší.
Sú to tvoje peniaze, rob si s nimi co uznáš sam za vhodné. Mne osobne pride ale hlupe kupovat tipy, od cloveka, ktorý ich poskytuje denne, bez toho aby ich niecom podložil.
podla mna pekne trapne stranky.....to ti barskdo moze zarucit uspesnost....a aby vyzerali ako nejaky machri tak daju tip raz za cca tyzden....aby si ludia povedali fuuuuto je fixed zapas jak svina to su machri...uuuuha....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ledenaster: Uz len to, ze ten tvoj zdroj ich predava tak lacno a ak nevyjde, tak posle novy vzbudzuje pozornost z amaterizmu. To co predvadza on aj ty svojim kupovanim je ubohe. Mozem ti aj ja predavat dobre tipy, 50 korun za kazdy a ked ujde, na dalsi den ti poslem novy. Beries???
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

hojko napísal:ledenaster: Uz len to, ze ten tvoj zdroj ich predava tak lacno a ak nevyjde, tak posle novy vzbudzuje pozornost z amaterizmu. To co predvadza on aj ty svojim kupovanim je ubohe. Mozem ti aj ja predavat dobre tipy, 50 korun za kazdy a ked ujde, na dalsi den ti poslem novy. Beries???
Myslis ze niekto je profesional len preto ze za tip pyta ovela viac penazi ???
Je to blbost.....
Predavam tip za 1 000 000 Sk.....kontakt: SS

Tak a uz som profik :oops:
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Tak dneska to SLovensko pekne porazilo Francuzov....
bolo na nich videt aky su namysleny....
uboziaci
:lol:
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

aky bol kurz na Slovensko, ak vie niekto?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

3,90 tusim :)
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

a som myslel ze aspon 5 bude....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

ledenaster napísal:Co tu davas blbosti...si precitaj co potrebuje ne ?
On chce neco ako doxxbet.sk ktory dava tusim do 1 000 sk bonus pri prvom podani... :roll:
Diki, regol som sa na doxxbet. Najviac sa mi pozdávala z týchto spoločností.. :)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

jasne....zatial som snou nemal ziadne problemy..... 8)
Frikso
Darca
Darca

Tak som si na doxxbet trocha prilepšil. Prvý tiket a hneď výherný :). Išiel som viac-menej na istotu, dal som 5 události za 100sk z ktorých mi 20% v rámci akcie vrátili, takže sa 80sk som si "vyslúžil" 656sk čistého 8)
Tu je tiket a podané zápasy: http://secure.doxxbet.sk/doxxbetsite/in ... 203A14AB28
Frikso
Darca
Darca

Tak dneska ma skoro porazilo :( 17 zápasov, 896,97 kurz za 20 stavených, EVK: 17939 SKK. Až na jeden tip boli všetko tutovky
-1 zápas mi ušiel :aasmile10: Ešte keď som to podával som rozmýšlal, že to dám do rozpisu 2 z 3 a potom som sa na to vykašlal, ani neviem prečo. :cry:
link: https://secure.doxxbet.sk/doxxbetsite/i ... 1E112EA68C
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Frikso napísal:Tak dneska ma skoro porazilo :( 17 zápasov, 896,97 kurz za 20 stavených, EVK: 17939 SKK. Až na jeden tip boli všetko tutovky
-1 zápas mi ušiel :aasmile10: Ešte keď som to podával som rozmýšlal, že to dám do rozpisu 2 z 3 a potom som sa na to vykašlal, ani neviem prečo. :cry:
link: https://secure.doxxbet.sk/doxxbetsite/i ... 1E112EA68C
Neviem kde a neviem ako to je, ale jked ti ujde jeden zapas z tak vela zapasov, a kurz si mal taky velky, myslim ze vyhra sa vyplati.Sice len taka mala, ale vyplati...
Frikso
Darca
Darca

Sajmon:Pri jednoduchej stávke nevyplati. Aspoň v doxxbet nie. Viem, že kedysi terno to tak malo v papierových stávkach, medzi tým ich odkúpili, tak neviem ako to je.
- Teraz sa môžem len za hlavu chytať, pretože som si to mohol dať do skupinoveho rozpisu 2 z 3. Tam ale bola výhra nejako cez 5000, pri 1 ujdenom zapase okolo 2000 a stávka bola o 40sk vyššia.
-Hold, bol som chamtivý na vysokú výhru a nizky vklad, tak teraz nemám nič. :o
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tipovanie

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

prvy krat som tu zahliadol tuto temu...a tak som isel hlasovat a po zobrazeni vysledkov hlasovania som uvidel

AN0 47%
NIE 52%

niekto asi poslal utajeny hlas :D..

no tipovat som chodieval ale uz ma to preslo...pravidelne som podaval remizy v NHL ale prestalo ma to bavit a robit si vlastne statitstiky...takze som s tym skoncil
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ProfionQQ: Je to sposobene zaokruhlovanim.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ja si obcas podam, chodim do nike lebo to mam najblizsie pri dome. Ale viac som prehral ako vyhral ale to asi vsetci.
Frikso
Darca
Darca

reno23:Ja som začal asi dva týždne dozadu tipovať cez internet. Na hráčsky účet som si previedol 200sk, hneď prvý tiket som vyhral cez 700sk za 100 vsadenych. 600 som si previedol na účet do banky, aby som to nahodou nepretipoval a takto som to robil aj pri ďalšej výhre. Na hráčskom účte si vždy nechávam počiatočných 200sk, zvyšok vyberám.
-3x mi tie 2 stovky začali dochádzať, tak som si dal za 20sk 4-5 zápasov, a z toho mi 2 tikety vyšli a doplnili ten moj bank 200sk.

-V normálnych zberniach som velmi netipoval, iba občas, keď som šiel s otcom, ale tam som bol tiež vždy stratový..
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Neviem kde a neviem ako to je, ale jked ti ujde jeden zapas z tak vela zapasov, a kurz si mal taky velky, myslim ze vyhra sa vyplati.Sice len taka mala, ale vyplati...
Je to v Niké, ked ti ujde 1 zápas pri kurze nad 200, tak ti vyplatia 10násobok vkladu..

Frikso

Aký si dostal bonus od Doxxu?
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Zajtra si pôjdem podať Loto :D tak som zvedaf či sa trafím aspoň jedno číslo :lol:
Zamknuté