mam otazocku.. zlepil som korunku na vodnej fajke sekundovym lepidlom, ale chcem sa opytat ci sa to da este fajcit cez to, ci sa pod teplom nebudu uvolnovat nejake skodliviny....
JumperAL napísal:takze uz je to bezpecne nie?
lebo ten tabak sa pritom paluje.. kontroloval som to a drzi to zatial
nemusis sa bat nic sa ti nestane ved tam mas na sekundovom lepidle aj napisane ze sa s nim lepi sklo a ine veci takze aj pohare a z toho sa pije tak v pohode ved tam nemas vyslovene napisane ze je s tym zakazane lepit pohare a predsa len ten pohar sa vyuziva viac ako tvoja fajka takze sa ti nic na 100percent nestane
paradajka napísal:nemusis sa bat nic sa ti nestane ved tam mas na sekundovom lepidle aj napisane ze sa s nim lepi sklo a ine veci takze aj pohare a z toho sa pije tak v pohode ved tam nemas vyslovene napisane ze je s tym zakazane lepit pohare a predsa len ten pohar sa vyuziva viac ako tvoja fajka takze sa ti nic na 100percent nestane
Lenže ked piješ tak si pohar nepripaluješ A spalene lepidlo moze vylucovat skodliviny ak ho priamo spáliš zapalovačom a vdychavaš
Nemalo by to nič spraviť, pretože na tom bude vlhký tabak a na tabaku alobal a až na ňom uhlík. Ak budeš ten uhlík dávať na fajku správne (t.j. tak, aby ti nehorel tabak, ale iba tlel) tak by sa nemalo nič stať. Korunka síce bude teplá, ale dá sa nomálne držať v ruke, čiže páliť lepidlo by sa nemalo.
-Preistotu by som si trocha lepidla kvapol na niečo nehorľavé a skúsil ho potom zapáliť, že čo to spraví.
-Jednému kamarátovi sa tiež rozbila korunka a niečim to lepil, musim sa ho spýtať. Ale tušim to bolo tiež sekundove..
Mozno sa nieco uvlonuje, ale aj ta voda toho dost vyfiltruje a urcite to nebude mnozstvo, ktore by ti skodilo. Ked sa prejdes po ulici tak sa nadychas omnoho viac skodlivin
V pohode fajci
Monako2 napísal:a kava sa zalieva akou vodou rofl...
Takmer vriacou vodou. Keď ti voda zovre, už je neskoro
Holubar napísal:Ale vriaca voda ma 100 stupnov a plamen o par stoviek vyssiu
Tam žiaden plameň nebude. Teplota tam bude tak 60 max. 70 stupňov. Ja keď balim vodnú fajku, tak tu korunku vždy držím v rukách, je príjemne teplá, no nie horúca. Nemyslím, že by sa odtiaľ niečo odparovalo..
tak nech to najprv zapali bez toho aby to tahal do seba a pochybujem, ze by sa aj tak nieco s toho vyparovalo. keby si videl co som ja vsetko lepil a stale som tu