Stavkovanie
greattip neposkytuje za 400 eur 3 tipy, ale iba jeden /tým posledným bol Moravce-Bystrica/ a uspesnost na fixedoch je profit 33,5.
Tebou spominane 3 tipy denne sú obycajné insidery, na 7 dni stoja 60 EUR. A to kupujes v podstate aj ty. Lebo platíš za tip, ktorý nemáš ničím podloženy, je to iba niekoho obycajný tip, za ktorý si pýta peniaze.
Najlepší na kupovanie tipov je king, garantuje úspesnost. Je aj vela stranok inýžch ale prave King je najlepší.
Sú to tvoje peniaze, rob si s nimi co uznáš sam za vhodné. Mne osobne pride ale hlupe kupovat tipy, od cloveka, ktorý ich poskytuje denne, bez toho aby ich niecom podložil.
Tebou spominane 3 tipy denne sú obycajné insidery, na 7 dni stoja 60 EUR. A to kupujes v podstate aj ty. Lebo platíš za tip, ktorý nemáš ničím podloženy, je to iba niekoho obycajný tip, za ktorý si pýta peniaze.
Najlepší na kupovanie tipov je king, garantuje úspesnost. Je aj vela stranok inýžch ale prave King je najlepší.
Sú to tvoje peniaze, rob si s nimi co uznáš sam za vhodné. Mne osobne pride ale hlupe kupovat tipy, od cloveka, ktorý ich poskytuje denne, bez toho aby ich niecom podložil.
-
ledenaster
Medium Professional
podla mna pekne trapne stranky.....to ti barskdo moze zarucit uspesnost....a aby vyzerali ako nejaky machri tak daju tip raz za cca tyzden....aby si ludia povedali fuuuuto je fixed zapas jak svina to su machri...uuuuha....dalver napísal:greattip neposkytuje za 400 eur 3 tipy, ale iba jeden /tým posledným bol Moravce-Bystrica/ a uspesnost na fixedoch je profit 33,5.
-
ledenaster
Medium Professional
Myslis ze niekto je profesional len preto ze za tip pyta ovela viac penazi ???hojko napísal:ledenaster: Uz len to, ze ten tvoj zdroj ich predava tak lacno a ak nevyjde, tak posle novy vzbudzuje pozornost z amaterizmu. To co predvadza on aj ty svojim kupovanim je ubohe. Mozem ti aj ja predavat dobre tipy, 50 korun za kazdy a ked ujde, na dalsi den ti poslem novy. Beries???
Je to blbost.....
Predavam tip za 1 000 000 Sk.....kontakt: SS
Tak a uz som profik
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
-
ledenaster
Medium Professional
Tak som si na doxxbet trocha prilepšil. Prvý tiket a hneď výherný
. Išiel som viac-menej na istotu, dal som 5 události za 100sk z ktorých mi 20% v rámci akcie vrátili, takže sa 80sk som si "vyslúžil" 656sk čistého
Tu je tiket a podané zápasy: http://secure.doxxbet.sk/doxxbetsite/in ... 203A14AB28
Tu je tiket a podané zápasy: http://secure.doxxbet.sk/doxxbetsite/in ... 203A14AB28
Tak dneska ma skoro porazilo
17 zápasov, 896,97 kurz za 20 stavených, EVK: 17939 SKK. Až na jeden tip boli všetko tutovky
-1 zápas mi ušiel
Ešte keď som to podával som rozmýšlal, že to dám do rozpisu 2 z 3 a potom som sa na to vykašlal, ani neviem prečo.
link: https://secure.doxxbet.sk/doxxbetsite/i ... 1E112EA68C
-1 zápas mi ušiel
Neviem kde a neviem ako to je, ale jked ti ujde jeden zapas z tak vela zapasov, a kurz si mal taky velky, myslim ze vyhra sa vyplati.Sice len taka mala, ale vyplati...Frikso napísal:Tak dneska ma skoro porazilo17 zápasov, 896,97 kurz za 20 stavených, EVK: 17939 SKK. Až na jeden tip boli všetko tutovky
-1 zápas mi ušielEšte keď som to podával som rozmýšlal, že to dám do rozpisu 2 z 3 a potom som sa na to vykašlal, ani neviem prečo.
![]()
Sajmon:Pri jednoduchej stávke nevyplati. Aspoň v doxxbet nie. Viem, že kedysi terno to tak malo v papierových stávkach, medzi tým ich odkúpili, tak neviem ako to je.
- Teraz sa môžem len za hlavu chytať, pretože som si to mohol dať do skupinoveho rozpisu 2 z 3. Tam ale bola výhra nejako cez 5000, pri 1 ujdenom zapase okolo 2000 a stávka bola o 40sk vyššia.
-Hold, bol som chamtivý na vysokú výhru a nizky vklad, tak teraz nemám nič.
- Teraz sa môžem len za hlavu chytať, pretože som si to mohol dať do skupinoveho rozpisu 2 z 3. Tam ale bola výhra nejako cez 5000, pri 1 ujdenom zapase okolo 2000 a stávka bola o 40sk vyššia.
-Hold, bol som chamtivý na vysokú výhru a nizky vklad, tak teraz nemám nič.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tipovanie
prvy krat som tu zahliadol tuto temu...a tak som isel hlasovat a po zobrazeni vysledkov hlasovania som uvidel
AN0 47%
NIE 52%
niekto asi poslal utajeny hlas
..
no tipovat som chodieval ale uz ma to preslo...pravidelne som podaval remizy v NHL ale prestalo ma to bavit a robit si vlastne statitstiky...takze som s tym skoncil
AN0 47%
NIE 52%
niekto asi poslal utajeny hlas
no tipovat som chodieval ale uz ma to preslo...pravidelne som podaval remizy v NHL ale prestalo ma to bavit a robit si vlastne statitstiky...takze som s tym skoncil
reno23:Ja som začal asi dva týždne dozadu tipovať cez internet. Na hráčsky účet som si previedol 200sk, hneď prvý tiket som vyhral cez 700sk za 100 vsadenych. 600 som si previedol na účet do banky, aby som to nahodou nepretipoval a takto som to robil aj pri ďalšej výhre. Na hráčskom účte si vždy nechávam počiatočných 200sk, zvyšok vyberám.
-3x mi tie 2 stovky začali dochádzať, tak som si dal za 20sk 4-5 zápasov, a z toho mi 2 tikety vyšli a doplnili ten moj bank 200sk.
-V normálnych zberniach som velmi netipoval, iba občas, keď som šiel s otcom, ale tam som bol tiež vždy stratový..
-3x mi tie 2 stovky začali dochádzať, tak som si dal za 20sk 4-5 zápasov, a z toho mi 2 tikety vyšli a doplnili ten moj bank 200sk.
-V normálnych zberniach som velmi netipoval, iba občas, keď som šiel s otcom, ale tam som bol tiež vždy stratový..