hej hej ... pocuval som s nimi u kamarata "nickelback"jin napísal:Hej...to je pre teba asi naj. volba![]()
Boli o nich popisane chvaly a zvuk maju excelentny a maju aj dost vyvazeny zvuk. Podla mna prebasovane niesu...
Ake sluchatka????
Senny
No...Musím povedať, že nepatrím k nejakým náročným užívateľom a odborníkom v tomto smere. Ale aj ako laik viem porovnať hamy za 49 sk a sennheisery.
to je jasne. teraz mi dosli mx50 street..nestali vela...ale strasne sa mi pacia...uplne perfektny zvuk maju...ja nesom odobrnik ako niektori tuna ze by som zacal neviem co orozoberat..t.aze podobnym ako som ja radim:D sennheisery mozu byt...fakt pecka...mne sa najviac pacia bicie...ako su na tych sluchatkach podane bicie..neviem..ale doteraz na ziadny som si to nevsimol...tam to uplne perfektne pocut...a samorzejme basy a vsetko premakane...
BTW: V zaidnom pripade Panasonic, Sony, Philips a podobne hovienka
Oni nech si vyrabaju telky či práčky či chaldničky či čo ich byví...reprodukciu zvuku nechajme na profesionálov.však?:)
BTW: V zaidnom pripade Panasonic, Sony, Philips a podobne hovienka
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Senny
Nuz pri tych tvojich SHckach by som sa pozastavil...viwu napísal:...
Frekvencie 19-20000 niesu zle, pre nenarocnejsieho posluchaca by mohlo stacit...a ak si na ne presiel od HAMA, tak musis byt v siedmom nebi
Basy su jasne - "BassWind" sa stara o svoje..ale zajimalo by ma, ci tym netrpia vysky...
-
makaveli
King
ku EMGETON PORTA CULT
pre tych, co ospevovali tieto sluchatka a naozaj verili tomu, co sa pisalo, ze je to vyrobene firmou koss na zakazku emgetonu, ako koss porta pro junior brandovane emgetonom...
pre tych, co ospevovali tieto sluchatka a naozaj verili tomu, co sa pisalo, ze je to vyrobene firmou koss na zakazku emgetonu, ako koss porta pro junior brandovane emgetonom...
Milan Barchanek - Internet Mall napísal: Český distributor je stahl z nabídky.
oficialne stanovisko firmy Koss: "produkt Emgeton Porta Cult je falzifikat a zo strany KOSS uz bolo poziadane o stiahnutie z trhu. Tento produkt ani casti vzrobku nie su vyrobkom znacky KOSS"
preto ich stiahli z ponuky
Re: Senny
[quote="jin"]Nuz pri tych tvojich SHckach by som sa pozastavil...
Frekvencie 19-20000 niesu zle, pre nenarocnejsieho posluchaca by mohlo stacit...a ak si na ne presiel od HAMA, tak musis byt v siedmom nebi
Basy su jasne - "BassWind" sa stara o svoje..ale zajimalo by ma, ci tym netrpia vysky...[/quote
neboj sa hamy som nikdy nemal:D:D:D a dost sa mi moje SH pacia...velmi pekne podavaju bicie ako som uz powedal...hlavne kopak dost kvalitne pocut...to som predtym absolutne nepostrehol..ani na pocitaci...samozrejme zalezi aj od kvality mp3ky...a toku...su super
Basy su jasne - "BassWind" sa stara o svoje..ale zajimalo by ma, ci tym netrpia vysky...[/quote
neboj sa hamy som nikdy nemal:D:D:D a dost sa mi moje SH pacia...velmi pekne podavaju bicie ako som uz powedal...hlavne kopak dost kvalitne pocut...to som predtym absolutne nepostrehol..ani na pocitaci...samozrejme zalezi aj od kvality mp3ky...a toku...su super
No takze ludia zlati, aby som nezakladal novu temu, tak mam podobnu dilemu ako kolega predomnou, avsak mam uz docela vybrate, len potrebujem nejake tie radicky. Takze mam mp3 prehravac Emgeton E5 Cult (myslim, ze zvukovo celkom schopny) a nepatrim medzi hudobnych maniakov. Hudbu pocuvam zo vsetkeho nieco, ale hlavne reggae a nejaky trance. Mam rad poriadne basy a vysky ma az tak nezaujimaju 
Ale neviem sa rozhodnut medzi Koss Spark Plug alebo Creative EP 630. Sympatickejsie su mi Creative, len chcem sa spytat, ci maju obidvoje sluchatka normalny kabel alebo okolo krku (ako napr. SE k mobilom) bo na tom mi zalezi. A ci ku Creativu davaju aj nadstavce roznej velkosti? Alebo este by bola moznost Koss The Plug, len tie su uz pomerne drahsie, aj ked nechapem preco, a tie spuntove Senheisery tiez. Takze by ste mi mohli poradit alebo usmernit a odporucit aj ine znacky takehoto typu sluchatiek. Kazda skusenost a rada je vitana. Je to surne. Zacina cestovanie do skoly... Zatial dakujem
//este by nemuseli byt zle, cenovo prijatelne, Creative EP 635, len aky je rozdiel medzi 630 a 635...
//iba sluchatka, ktore sa zastrcia do usi, nic ine
Ale neviem sa rozhodnut medzi Koss Spark Plug alebo Creative EP 630. Sympatickejsie su mi Creative, len chcem sa spytat, ci maju obidvoje sluchatka normalny kabel alebo okolo krku (ako napr. SE k mobilom) bo na tom mi zalezi. A ci ku Creativu davaju aj nadstavce roznej velkosti? Alebo este by bola moznost Koss The Plug, len tie su uz pomerne drahsie, aj ked nechapem preco, a tie spuntove Senheisery tiez. Takze by ste mi mohli poradit alebo usmernit a odporucit aj ine znacky takehoto typu sluchatiek. Kazda skusenost a rada je vitana. Je to surne. Zacina cestovanie do skoly... Zatial dakujem
//este by nemuseli byt zle, cenovo prijatelne, Creative EP 635, len aky je rozdiel medzi 630 a 635...
//iba sluchatka, ktore sa zastrcia do usi, nic ine
Ja mam tiez otazku a nejdem zakladat novu temu.O tyzden mi pride notebook takze by som ku tomu chcel nejaky kvalitny zvuk.Mali by to byt sluchadla velke na hlavu ci uz uzavrete alebo otvorene mi je jedno (ale skor otvorene) a nemali by ot byt kossy lebo ich reprodukcia sa mi nepaci.Najlepsie nieco SH
Ja som kupil creative http://www.mp3.sk/sluchadla-do-usi-crea ... -4316.html maju super vysky bassi superne tlmia zvuky z okolia pri ostatnych som musel mat pustene na plno mp3 a teraz max na 1/4 su fakt uzasne sluchatka....tazke ich odporucam
-
jin
VIP
Lidičky žiadam o radu. Chcem kúpiť nejaké slúchadlá do 5000,- lepšie, ako mám teraz. Mám AKG K27i a uvažoval som nad GRADO SR80, ale neviem, či ich dakde na slovensku vôbec majú, tak Vás prosím o dáke alternatívy, postrehy, prípadne skúsenosti. Hlavnou podmienkou by mala byť kompaktnosť (nemusí byť 3D AXIS ako pri K27i) a podobné rozmery. Nechcem nič veľké štýlu AKG K240... Na tých GRADO ma však najviac štve to, že je ot otvorená konštrukcia a ja ot plánujem do hlučnejšách prostredí alá. trolejbus.
Dík
//btw: Zvuk Sennheiserov série PX(C) mi moc nesedí
Dík
//btw: Zvuk Sennheiserov série PX(C) mi moc nesedí
-
muffy69
Medium Star
no jo porty
ak by ti nevadili spunty tak tieto su paradne http://www.sony.sk/view/ShowProduct.act ... nce+In-ear okolie utlmia az az a zvuk radsej nebudem hodnotit, nemozem si to dovolit
ale na von je to nadhera 
Osobne by som sa pred kupou nechal inspirovat touto strankou a testami, ktore su na nej
Kód: Vybrať všetko
http://cdprehravace.wz.cz/sluchatka/zebr.htm