Ake sluchatka????

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

jin napísal:Hej...to je pre teba asi naj. volba :wink:
Boli o nich popisane chvaly a zvuk maju excelentny a maju aj dost vyvazeny zvuk. Podla mna prebasovane niesu...
hej hej ... pocuval som s nimi u kamarata "nickelback" :? to bolo asi najrockovejsie co somp ocuval ale bolo to skvele ... diky jin za rady a tak isto aj ostatnym, ale predsa rady zo zivota maju vyssiu cenu :wink:
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

Senny

Príspevok od používateľa viwu »

No...Musím povedať, že nepatrím k nejakým náročným užívateľom a odborníkom v tomto smere. Ale aj ako laik viem porovnať hamy za 49 sk a sennheisery.:D to je jasne. teraz mi dosli mx50 street..nestali vela...ale strasne sa mi pacia...uplne perfektny zvuk maju...ja nesom odobrnik ako niektori tuna ze by som zacal neviem co orozoberat..t.aze podobnym ako som ja radim:D sennheisery mozu byt...fakt pecka...mne sa najviac pacia bicie...ako su na tych sluchatkach podane bicie..neviem..ale doteraz na ziadny som si to nevsimol...tam to uplne perfektne pocut...a samorzejme basy a vsetko premakane...
BTW: V zaidnom pripade Panasonic, Sony, Philips a podobne hovienka :oops: Oni nech si vyrabaju telky či práčky či chaldničky či čo ich byví...reprodukciu zvuku nechajme na profesionálov.však?:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Senny

Príspevok od používateľa jin »

viwu napísal:...
Nuz pri tych tvojich SHckach by som sa pozastavil...
Frekvencie 19-20000 niesu zle, pre nenarocnejsieho posluchaca by mohlo stacit...a ak si na ne presiel od HAMA, tak musis byt v siedmom nebi :)
Basy su jasne - "BassWind" sa stara o svoje..ale zajimalo by ma, ci tym netrpia vysky...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ku EMGETON PORTA CULT
pre tych, co ospevovali tieto sluchatka a naozaj verili tomu, co sa pisalo, ze je to vyrobene firmou koss na zakazku emgetonu, ako koss porta pro junior brandovane emgetonom...
Milan Barchanek - Internet Mall napísal: Český distributor je stahl z nabídky.
oficialne stanovisko firmy Koss: "produkt Emgeton Porta Cult je falzifikat a zo strany KOSS uz bolo poziadane o stiahnutie z trhu. Tento produkt ani casti vzrobku nie su vyrobkom znacky KOSS"
preto ich stiahli z ponuky
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Senny

Príspevok od používateľa viwu »

[quote="jin"]Nuz pri tych tvojich SHckach by som sa pozastavil...
Frekvencie 19-20000 niesu zle, pre nenarocnejsieho posluchaca by mohlo stacit...a ak si na ne presiel od HAMA, tak musis byt v siedmom nebi :)
Basy su jasne - "BassWind" sa stara o svoje..ale zajimalo by ma, ci tym netrpia vysky...[/quote

neboj sa hamy som nikdy nemal:D:D:D a dost sa mi moje SH pacia...velmi pekne podavaju bicie ako som uz powedal...hlavne kopak dost kvalitne pocut...to som predtym absolutne nepostrehol..ani na pocitaci...samozrejme zalezi aj od kvality mp3ky...a toku...su super
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

No takze ludia zlati, aby som nezakladal novu temu, tak mam podobnu dilemu ako kolega predomnou, avsak mam uz docela vybrate, len potrebujem nejake tie radicky. Takze mam mp3 prehravac Emgeton E5 Cult (myslim, ze zvukovo celkom schopny) a nepatrim medzi hudobnych maniakov. Hudbu pocuvam zo vsetkeho nieco, ale hlavne reggae a nejaky trance. Mam rad poriadne basy a vysky ma az tak nezaujimaju :)
Ale neviem sa rozhodnut medzi Koss Spark Plug alebo Creative EP 630. Sympatickejsie su mi Creative, len chcem sa spytat, ci maju obidvoje sluchatka normalny kabel alebo okolo krku (ako napr. SE k mobilom) bo na tom mi zalezi. A ci ku Creativu davaju aj nadstavce roznej velkosti? Alebo este by bola moznost Koss The Plug, len tie su uz pomerne drahsie, aj ked nechapem preco, a tie spuntove Senheisery tiez. Takze by ste mi mohli poradit alebo usmernit a odporucit aj ine znacky takehoto typu sluchatiek. Kazda skusenost a rada je vitana. Je to surne. Zacina cestovanie do skoly... Zatial dakujem :oops:

//este by nemuseli byt zle, cenovo prijatelne, Creative EP 635, len aky je rozdiel medzi 630 a 635...
//iba sluchatka, ktore sa zastrcia do usi, nic ine :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SPARKPlugy sa mi zdajú byť strašne prebasované, vyváženejší zvuk majú tie creativy. Inak chceš slúchadlá iba vyslovene do uší??
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja mam tiez otazku a nejdem zakladat novu temu.O tyzden mi pride notebook takze by som ku tomu chcel nejaky kvalitny zvuk.Mali by to byt sluchadla velke na hlavu ci uz uzavrete alebo otvorene mi je jedno (ale skor otvorene) a nemali by ot byt kossy lebo ich reprodukcia sa mi nepaci.Najlepsie nieco SH
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Ja som kupil creative http://www.mp3.sk/sluchadla-do-usi-crea ... -4316.html maju super vysky bassi superne tlmia zvuky z okolia pri ostatnych som musel mat pustene na plno mp3 a teraz max na 1/4 su fakt uzasne sluchatka....tazke ich odporucam
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dieg0: Cena a na aký žáner budú využívané, vyžaduješ aktívne odhlučnenie?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lidičky žiadam o radu. Chcem kúpiť nejaké slúchadlá do 5000,- lepšie, ako mám teraz. Mám AKG K27i a uvažoval som nad GRADO SR80, ale neviem, či ich dakde na slovensku vôbec majú, tak Vás prosím o dáke alternatívy, postrehy, prípadne skúsenosti. Hlavnou podmienkou by mala byť kompaktnosť (nemusí byť 3D AXIS ako pri K27i) a podobné rozmery. Nechcem nič veľké štýlu AKG K240... Na tých GRADO ma však najviac štve to, že je ot otvorená konštrukcia a ja ot plánujem do hlučnejšách prostredí alá. trolejbus.
Dík :wink:

//btw: Zvuk Sennheiserov série PX(C) mi moc nesedí :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kup si Porty a mas po probleme. Hlavne sa nezacni ohanat ake kvalitne sluchatka potrebujes, hlavne ked na tom pocuvas 192VBR mp3ky, ze? :-D

Mne sa sa pozdavali AKG K 518 DJ, lenze to som ich pocul na 24bit zvukovke a 320kbps
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

no jo porty :) ak by ti nevadili spunty tak tieto su paradne http://www.sony.sk/view/ShowProduct.act ... nce+In-ear okolie utlmia az az a zvuk radsej nebudem hodnotit, nemozem si to dovolit :lol: ale na von je to nadhera :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Pochybujem, ze jin nevlastni Porta Pro a pochybujem, ze by chcel spunty :) a za tretie, pochybujem, ze by si si nedokazal vybrat sam, kedze si najvacsi audiofil na fore :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Porta Pro som vlastnil, špunty by som bral iba v prípade dvojitých meničov...a kľudne si nechám poradiť, napr tie AKG, čo spomenul t0m4s3 nie sú vôbec odveci :wink:
btw: plánujem sa navrátiť ku klasickým CDčkam (nie napálených z mp3). Len ešte zohnať discman :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Dnes som prvy krat pocuval hudbu cez spunty, no waw ostal som ohromeny! super vec :wink:
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Co tak SteelSound http://www.progamingshop.sk/steel-sound-4h-p-4345.html

coskoro idem kupit :oops:
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

jednoznacne KOSS porta pro.. skoda ze sa im ziadne stuple nevyrovnaju
ywi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ywi »

Osobne by som sa pred kupou nechal inspirovat touto strankou a testami, ktore su na nej

Kód: Vybrať všetko

http://cdprehravace.wz.cz/sluchatka/zebr.htm
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

Zdravim, vedel by mi niekto objektivne poradit pri kupe spuntov ? rozhodujem sa medzi: KOSS Spark Plug a Creative EP630, chcel som tie plugy, ale som pocul ze vraj vypadavaju z usi, mate niekto take skusenosti ?
Napísať odpoveď