SE K600i nechce sa nabit :)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Rastaman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

SE K600i nechce sa nabit :)

Príspevok od používateľa Rastaman »

Caute, cize normalne mi tipek isiel, mal som dost slabu baterku, ale na noc som ho vypol a rano, ze ho nabijem. Tak som ho nezapinal a dal nabijat a teraz ako som ho isiel zapnut som zistil, ze sa vobec nenaplna. Uz som vytiahol sim, baterku a nic. Je na to nejaka finta alebo sa mohla odpalit baterka alebo nabijacka. Nic neobvykle sa s nimi nestalo. Ale vsimol som si, ze vzdy ked som predtym vlozil baterku do mobilu tak sa zablisklo svetielko a teraz uz nie. Mozno bude tam chyba. Za akukolvek radu dakujem :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus precistit vsetky kontakty, na mojom pravidelne zoxiduju a potom to nechce nabijat :) Staci to zoskriabat ihlou a uz ide vsetko ako ma.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

presne ako radi GothaR, mne na starej k700 robili problem kontakty tiez, nahodne sa odpajalo nabijanie etc.
Inak to s tym zablysknutim svetielka je normalne, mne na k750 (w800) sa to obcas stava tiez :wink:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

toto moze byt aj tym ze sa ti vybila baterka uplne ... aby sa baterka nabijala stale tam musi byt urcite minimum a ked je to pod tym minimom nedokaze sa to nabit ... zopar krat som sa s tym stretol a baterku bolo potrebne ozivit ... ak mas nejaku zrucnost v elektrike zvladnes to aj sam staci napojit baterku na zdroj a chvilku ju nechat zotavit a potom sa to uz v telefone rozbehne ... odnes do servisu tam by ti mali baterku za par korun ozivit :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hh stara dobra k 600vka jaj :D

skus druhu baterku . tieto telefony vacsinou vydrzia velke pady . ale casom zacnu blbnut ako napr baterka. samovolne vypinanie. proste tento telefon je jedna velka haluz. vela stastia. :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ked telefon az velmi vybijes niekedy sa nechce vobec zapnut, preto ho len pekne zastrc do nabijacky a pockaj nejakych 15-30 min a potom by sa ti mal zapnut a indikovat nabijanie...uz sa mi to totiz par krat stalo na T290i a sa mi zda ze to bolo napisane aj v manuale :roll: . Teraz mam aj ja K610 a toto sa mi este nestalo, ale ak fakt ti uz ziadne finty nepomozu chod do bazaru a spytaj sa ci ti nevedia poradit, lebo oni maju najviac skusenosti s tymito vecami, a ak uz nic ti nepomoze tak je pre teba jasna volba ist k operatorovi :D
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

->slavo<- napísal:hh stara dobra k 600vka jaj :D

skus druhu baterku . tieto telefony vacsinou vydrzia velke pady . ale casom zacnu blbnut ako napr baterka. samovolne vypinanie. proste tento telefon je jedna velka haluz. vela stastia. :)
myslim ze tomu vypinaniu pomoze dat pod kryt nejaky papier a vycistit kontakty a urcite sa ti uz nebude vypinat 8)
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

vyskusaj sparatko mam presne ten mobil co ty a robi mi podobne veci tak ja to riesim sparatkom ze pocistim kontakty :)
Napísať odpoveď