USA
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Jedna vec je dokonalost, druha vec trepat totalne kraviny (vid. video). Niekto sa ta spyta, preco nevie vela ludi z naseho statu lokalizovat tento stat na mape sveta a ty zacnes trepat o vzdelani v Iraku, Juznej Afrike a azijskych krajinach. Ak ti to pride normalne (neviem ako sa spravne povie opak antiamerikanistu), tak sa nemame dalej o com bavit.p4ra napísal:Ani jedno, ani druhe. Tomu sa hovori trema napriklad?
Hlavne, ze my sme vsetci dokonali.
Teraz nejdem objahovat chuda dievca, lenze kopu takychto ,,menej" inteligentnych ludi sa najde aj na Slovensku a dokonca hocikde inde na svete. Neviem co ma toto spolocne so statom USA ako takym. To by sme mohli z hociakej inej krajiny vyhrabat videa, na ktorych su kvapku hlupejsi ludia a poukazovat na debilnost celeho naroda donekonecna...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
celkom zaujimavy clanocek.
U.S. most armed country with 90 guns per 100 people
GENEVA (Reuters) - The United States has 90 guns for every 100 citizens, making it the most heavily armed society in the world, a report released on Tuesday said.
U.S. citizens own 270 million of the world's 875 million known firearms, according to the Small Arms Survey 2007 by the Geneva-based Graduate Institute of International Studies.
About 4.5 million of the 8 million new guns manufactured worldwide each year are purchased in the United States, it said.
"There is roughly one firearm for every seven people worldwide. Without the United States, though, this drops to about one firearm per 10 people," it said.
India had the world's second-largest civilian gun arsenal, with an estimated 46 million firearms outside law enforcement and the military, though this represented just four guns per 100 people there. China, ranked third with 40 million privately held guns, had 3 firearms per 100 people.
Germany, France, Pakistan, Mexico, Brazil and Russia were next in the ranking of country's overall civilian gun arsenals.
On a per-capita basis, Yemen had the second most heavily armed citizenry behind the United States, with 61 guns per 100 people, followed by Finland with 56, Switzerland with 46, Iraq with 39 and Serbia with 38.
France, Canada, Sweden, Austria and Germany were next, each with about 30 guns per 100 people, while many poorer countries often associated with violence ranked much lower. Nigeria, for instance, had just one gun per 100 people.
"Firearms are very unevenly distributed around the world. The image we have of certain regions such as Africa or Latin America being awash with weapons -- these images are certainly misleading," Small Arms Survey director Keith Krause said.
"Weapons ownership may be correlated with rising levels of wealth, and that means we need to think about future demand in parts of the world where economic growth is giving people larger disposable income," he told a Geneva news conference.
The report, which relied on government data, surveys and media reports to estimate the size of world arsenals, estimated there were 650 million civilian firearms worldwide, and 225 million held by law enforcement and military forces.
Five years ago, the Small Arms Survey had estimated there were a total of just 640 million firearms globally.
"Civilian holdings of weapons worldwide are much larger than we previously believed," Krause said, attributing the increase largely to better research and more data on weapon distribution networks.
Only about 12 percent of civilian weapons are thought to be registered with authorities.
© Reuters 2007. All rights reserved.
Coho sa uncle Sam obava "aneb" priprava na dalsi 9/11? Ktory suverenny stat bude nasledne cielom tentokrat? Zeby Iran?Na obranu Washingtonu nasadzujú floridskú vzdušnú obranu
Príslušníkov 1. práporu 265 zväzku delostreleckej vzdušnej obrany zmobilizovali a momentálne sú na ceste do vojenskej základne Bliss a potom pôjdu do aktívnej služby v hlavnom meste. Budú tam nasadení jeden rok.
265-ty zväzok je súčasťou operácie Noble Eagle. Prezident teraz nariadil ich presun do hlavného mesta, kde budú obsluhovať elektronické zbrojné systémy proti potenciálnej hrozbe zo vzduchu..
Operáciu Noble Eagle dizajnovali v súvislosti s vojnou proti terorizmu a jej súčasťou je okrem iného aj patrolovanie nad mestami a ich okolím a mobilizácia tisícov príslušníkov Národnej gardy a rezervistov, aby zabezpečovali stráženie vojenských inštalácií, letísk a iných potenciálnych terčov, napríklad mostov.
Totoje však v podstate súčasť operácie Garden Plot - čo je plán amerických armádnych síl a Národnej gardy reagovať v prípade občianskych nepokojov na území Spojených štátov. Plán vypracovali v reakcii na nepokoje v 60-tych rokoch a teraz podlieha amerického Severnému veliteľstvu (NORTHCOM). Podľa neho poskytuje federálna armáda a federálne orgány v trestnom konaní pomoc miestnym vládam v prípade občianskych nepokojov. Naposledy ho aktivizovali (ako Noble Eagle) dňa 11. septembra 2001 po útokoch na Spojené štáty.
Zdroje: http://www.wesh.com/news/13949580/detail.html , http://www.wvwnews.net/story.php?id=1630
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Videl som jeden dokument.....Ked Rusi (Sovietský zväz) ako prvý vypustili do vesmíru 1. umelú družicu(Sputnik),robili redaktori rozhovor v amerických uliciach s ludmi a ked som si vypočul ich opovede,že čo hovoria na to,že Rusi majú ako 1. vypustenú družicu,tak s ich odpovedí mi bolo na grc.Odpovedali asi tak,že "to nemôže byť pravda","Ako to mohli dokázať", nieže by sa tešili,že ludstvo urobilo pokrok,ale boli naštvatí,že to nebola práve amerika a z tohto vyplíva že U.S.A. podcenuje celý svet,existuje iba jeden super štát (U.S.A.) a ostatný svet sú iba ich kolónie.
Nemám rád U.S.A.,lebo ich filmy,hudba, ničí mladé rozvýjajúce sa osobnosti napr. aj tu na Slovensku.Taktiež sa U.S.A. môžeme podakovať za A.I.D.S. atd.
Čo asi odpovie americká matka,ked sa jej dieta opýta,že aby mu povedala niečo o historii ameriky."No vieš,synak,priplávali sme sem na lodiach a tunajších domorodcov sme vyvraždili,aj ked to bola obrovská krajina,kde by sme mohli spolunažívať,ale nám to nestačilo.Potom sme si tu priviezli "podludí" černochov a tých sme stáročia využívali na ťažkú prácu a ked sa zrazu černosi chceli vymaniť z otrocva,znášali sme to velmi ťažko a dali sme im to aj pocítit,ako nimi opovrhujeme.Potom nás napadlo Japonsko v Pearl Harbor a mi sme ho za to úplne zničili,a odskúšali si aj účinok atómových zbraní,síce zomrelo viekolko 100000 nevinných civilistov,ale mi sme zato ušetrili niekolko 100000 amerických vojakov a urýchlili koniec 2.sv.v.. No a vieš,tie naše velkoobjemove motory v naších autach maju velkú spotrebu,tak ropy nieje nikdy dosť,tak sme si z Iráku urobili jednu velkú benzínku.
Nemám rád U.S.A.,lebo ich filmy,hudba, ničí mladé rozvýjajúce sa osobnosti napr. aj tu na Slovensku.Taktiež sa U.S.A. môžeme podakovať za A.I.D.S. atd.
Čo asi odpovie americká matka,ked sa jej dieta opýta,že aby mu povedala niečo o historii ameriky."No vieš,synak,priplávali sme sem na lodiach a tunajších domorodcov sme vyvraždili,aj ked to bola obrovská krajina,kde by sme mohli spolunažívať,ale nám to nestačilo.Potom sme si tu priviezli "podludí" černochov a tých sme stáročia využívali na ťažkú prácu a ked sa zrazu černosi chceli vymaniť z otrocva,znášali sme to velmi ťažko a dali sme im to aj pocítit,ako nimi opovrhujeme.Potom nás napadlo Japonsko v Pearl Harbor a mi sme ho za to úplne zničili,a odskúšali si aj účinok atómových zbraní,síce zomrelo viekolko 100000 nevinných civilistov,ale mi sme zato ušetrili niekolko 100000 amerických vojakov a urýchlili koniec 2.sv.v.. No a vieš,tie naše velkoobjemove motory v naších autach maju velkú spotrebu,tak ropy nieje nikdy dosť,tak sme si z Iráku urobili jednu velkú benzínku.
Neokonzervatívci chcú, aby bol Bush svetovým diktátorom
Pravicovo orientovaná nadácia "Bezpečnostné záležitosti rodiny" (Family Security Matters - FSM) so spojivami k Dickovi Cheneymu, teraz vyzýva, aby Busha urobili celoživotným prezidentom a aby Irak etnicky vyčistili od Arabov jadrovým holokaustom.
Organizácia FSM sa vydáva za nezávislý "poradný zbor", ale pritom má veľké zásluhy na opätovnom zvolení Busha do funkcie prezidenta v roku 2004 a má spojivá s poprednými neokonzervatívnymi ideológmi.
Right Web píše, že "koncom roku 2004 Media Matters for America zistila, že telefónne číslo na web stránke FSM v skutočnosti patrí Centru pre bezpečnostnú politiku (Center for Security Policy - CSP), čo je veľmi tvrdá pravicovo-ladená organizácia pre zahraničnú politiku na čele s bývalou postavou Reaganovej administratívy Frankom Gaffneym.
Toto centrum zahŕňa aj iné organizácie, napríklad Poradnú radu pre národnú bezpečnosť, ktorej členovia zastávali popredné pozície v Bushovej administratíve (Dick Cheney, Richard Perle, Elliot Abrams) a táto organizácia dala ocenenie Donaldovi Rumsfeldovi.
Nadácia FSM má takisto náväznosti na ADL, International Women´s Forum a na početné televízne a tlačové médiá. V jej poradnej rade sedí napríklad neokonzervatívna rozhlasová moderátorka Laura Ingrahamová a takisto bývalý riaditeľ CIA James Woolsey. Reprezentanti tejto organizácie sa rutinérsky objavujú ako hostia v programoch televízie Fox a horlivo odporúčajú útok na Irán a neobmedzené odpočúvania (svojich oponentov označujú za "zradcov") a chvália Patriot Act ako "nenahraditeľný prostriedok našej bezpečnostnej služby, aby nás mohla chrániť".
Prispievajúci redaktor a filozof Philip Atkinson v článku zo dňa 3. augusta zápalisto vyzýva ku skoncovaniu s demokraciou a k tomu, aby z Busha urobili celoživotného prezidenta Spojených štátov a vládcu sveta, čosi ako Júlia Cézara, a takisto k vyčisteniu Iraku od Arabov prostredníctvom jadrovej genocídy, aby ho mohli zaľudniť Američania. Podľa neho je demokracia "nepriateľom pravdy a spravodlivosti" a otvorene vyzýva ku genocíde a k masovému vraždeniu.
Vraj existencia moderných zbraní značí, že národ musí buď praktizovať genocídu alebo spácha samovraždu. Izrael je vraj toho dokonalým príkladom. Ak sa Izraelčania nevysporiadajú s Iránom, Iránci urobia to, čo hovoria - vymažú Izrael z tváre zeme. Najmúdrejšie by bolo, keby prezident Bush použil jadrové zbrane a zabíjal Iračanov až kým neustúpia a nesplnia požiadavky - alebo kým nebudú všetci mŕtvi. Potom cituje Júlia Cézara ako príklad, akým spôsobom by Bush mal etnické čistky robiť.
I keď FSM tento článok napokon zo svojej stránky odstránila, pretože niektorí ho v tlači kritizovali, keďže sa tam nachádzajú Atkinsove predchádzajúce články je jasné, že je pravidelným prispievateľom a že on skutočne tomuto verí. ...
Paul Joseph Watson, Prison Planet
http://prisonplanet.com/articles/august ... ctator.htm
Tu je cesky preklad http://www.zvedavec.org/humor_2232.htm?rok=2007t0m4s3 napísal:Neviem ci ma clovek plakat alebo sa smiat.
No ale vtedy bola studena vojna a svet bol rozdeleny na demokraticku cast na cele s USA a komunisticku na cele so ZSSR ... obe mocnosti sa predbiehali vo vyvoji zbrany ...ZSSR bolo vtedy pre Americanov uhlavnym nepriatelom je prirodzene ze boli pohorseni z toho ze ich nepriatel predbehol!!!xJEDIKNIGHTx napísal:Videl som jeden dokument.....Ked Rusi (Sovietský zväz) ako prvý vypustili do vesmíru 1. umelú družicu(Sputnik),robili redaktori rozhovor v amerických uliciach s ludmi a ked som si vypočul ich opovede,že čo hovoria na to,že Rusi majú ako 1. vypustenú družicu,tak s ich odpovedí mi bolo na grc.Odpovedali asi tak,že "to nemôže byť pravda","Ako to mohli dokázať", nieže by sa tešili,že ludstvo urobilo pokrok,ale boli naštvatí,že to nebola práve amerika a z tohto vyplíva že U.S.A. podcenuje celý svet,existuje iba jeden super štát (U.S.A.) a ostatný svet sú iba ich kolónie.
ale co, ty si z kade vies ze tieto "fakty" su pravdive...sorry ale to co si napisal je uplny nezmysel...co ma USA spolocne z AIDS nechapem ako prve, taktiez mi nejde do hlavy co ma s historiou ameriky a vyvojom spolocne nejaka mama a jej syn...co sa stalo to sa stalo ine mu asi nepovie nie???xJEDIKNIGHTx napísal:Videl som jeden dokument.....Ked Rusi (Sovietský zväz) ako prvý vypustili do vesmíru 1. umelú družicu(Sputnik),robili redaktori rozhovor v amerických uliciach s ludmi a ked som si vypočul ich opovede,že čo hovoria na to,že Rusi majú ako 1. vypustenú družicu,tak s ich odpovedí mi bolo na grc.Odpovedali asi tak,že "to nemôže byť pravda","Ako to mohli dokázať", nieže by sa tešili,že ludstvo urobilo pokrok,ale boli naštvatí,že to nebola práve amerika a z tohto vyplíva že U.S.A. podcenuje celý svet,existuje iba jeden super štát (U.S.A.) a ostatný svet sú iba ich kolónie.
A ten dokument co si videl si videl asi jediny, pretoze Rusko a USA vo vesmirnych projektoch dost uzko spolupracuju...
Za dalsie, co mate proti tomu ze v amerike ma kazdy treti obcan zbran? Ked chce nech ju ma, pokial si mysli ze je ohrozeny alebo sa boji, alebo pouziva zbran zo zalub alebo sluzobnych dovodov... neviem co za statistika to bola ale urcite si nemyslim ze ak je v USA vela zbrani tak je tam nebezpecne a pod...mozno je to horsie ako na slovensku kde ludia zbrane nemaju ale nemyslim ze je to tak strasne
a teraz preco furt tvrdite ze za znicenim WTC stal bush...USA, tak isto jako europa(predovsetkym anglicko) su krajiny ktore svojou nenazranostou sposobuju tu obrovsku chudobu a biedu v krajinach kde sa nachadzaju nejake suroviny, napr. ropa...proste pridu tam zahranicne koncerny, vytazia to, urobia tam bordel a idu domov...a teroristom islo oto aby USA nevyciciavali tieto staty...takze aby ste v tom mali jasno a brali do uvahy dlhodobe dovody nie to co napise nejaky pako na titulku bleskoviek...
to ani ja nechapemco ma USA spolocne z AIDS nechapem ako prve
no tak toto je na zamyslenie, ked to nechapes... ty si sa nikdy nepytal rodica co bolo vtedy a vtedy?taktiez mi nejde do hlavy co ma s historiou ameriky a vyvojom spolocne nejaka mama a jej syn
aj spolupracovali pocas studenej vojny?Rusko a USA vo vesmirnych projektoch dost uzko spolupracuju...
kazdy treti american je policajt?alebo pouziva zbran zo zalub alebo sluzobnych dovodov
skus sa prejst sam po harleme alebo po atlante ci miaminemyslim ze ak je v USA vela zbrani tak je tam nebezpecne
a k poslednemu odstavcu sa nevyjadrujem, vidno, ze mas lepsie informacie ako napr. mossad. no ten asi az nie, ale ako FSB mas urcite
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Pre SHEEP .....co ma USA spolocne z AIDS????
že vírus neprešiel zo šimpanzov na ľudí, ako sa vedci zo začiatku domnievali, ale že ho úmyselne vytvorili lekári a vedci na objednávku vlády USA
že vírus neprešiel zo šimpanzov na ľudí, ako sa vedci zo začiatku domnievali, ale že ho úmyselne vytvorili lekári a vedci na objednávku vlády USA
Kód: Vybrať všetko
http://www.pozorovatel.sk/archiv/aids_a_hiv.htmlupovedomim ta ze pozorovatel.sk nie je doveryhodna stranka aspon pre mna niexJEDIKNIGHTx napísal:Pre SHEEP .....co ma USA spolocne z AIDS????
že vírus neprešiel zo šimpanzov na ľudí, ako sa vedci zo začiatku domnievali, ale že ho úmyselne vytvorili lekári a vedci na objednávku vlády USAKód: Vybrať všetko
http://www.pozorovatel.sk/archiv/aids_a_hiv.html
a ked chces vediet nieco o aids tak tu si prestuduj, je tam aj historia a dalsie odkazy
http://www.answers.com/AIDS
jimino: neviem otom zeby sa pocas studenej vojny riesilo nieco s vesmirom...ale je to mozne...ak daco dakto vie tak ma doplnte
inak ku tej historii: ak by som bol american a decko sa ma spyta ze co tak urcite by som sa neprepadol od hamby alebo bal sa mu to povedat, v historii bola amerika kolonizovana a zotrocena...zato sucasne generacie nemozu...aj keby som mu to ja nepovedal tak sa to dozvie v skole na dejepise...
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
moze byt ze to z dakade odpisali ale HIV nebol vyrobeny jako bilogicka zbran...proste je to forma virusu oslabujuca imunitu...navyse sa prenasa krvou, sexom, striekackami a podobne, cize umyselne nakazanie je prilis komplikovane...xJEDIKNIGHTx napísal:to je možné,ale oni čerpali odtialtoZdroj: Quark (magazín o vede a technike č. 9/september 2003; strana 4. článok – Je to možné?
-
t0m4s3
Admin
To ze je to forma virusu, znamena, ze nemohol byt umelo vytvoreny clovekom? Navyse na tvoj zdroj mozem povedat "upovedomim ta ze http://www.answers.com nie je doveryhodna stranka aspon pre mna nie" 
mohol, ale proste chcem povedat ze ak sa ide vyrobit biologicka zbran tak vacsinou taka ktora sa siri vzduchom a ma kratsie trvanie a horsie nasledky ako AIDS...proste uz len z toho dovodu ze co AIDS sposbuje si myslim ze ju nikto nevymyslel...t0m4s3 napísal:To ze je to forma virusu, znamena, ze nemohol byt umelo vytvoreny clovekom? Navyse na tvoj zdroj mozem povedat "upovedomim ta ze http://www.answers.com nie je doveryhodna stranka aspon pre mna nie"
verit answers.com nemusis ale ja ano, urcite jej verim viac jak pozorovatelovi