Ake nosite hodinky ?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Klasicke s rucickami, a nevymenil by som ich za digitalne.
Su nejake reklamne, maju na ciferniku napis "SKF" (to je taky vyrobca lozisk) a dostal som ich od otca ked prisiel zo sluzobky, a bolo to uz dost davno, tipujem tak 5-6 rokov... zatial prezili vsetko, akurat ma irituje, ze musim kazdy rok a pol kupovat baterku
Btw. ja nosim hodinky na pravej ruke; ani neviem preco, ale je to pre mna prirodzene. Podla toho ma spoznate
ale bezne ked som doma tak hodinky nenosim - iba v skole a tak. ked hodinky nemam na ruke, citim sa volnejsie. a ked si potrebujem niekam len odbehnut, tak beriem mobil a mam cas na mobile
Hodinky maju imho vyhodu oproti mobilu v tom, ze ich mozem pouzivat na pisomke a na skuskach a tak hned viem, kolko casu mi este ostava. Mobil by som asi na lavici polozeny mat nemohol.
Su nejake reklamne, maju na ciferniku napis "SKF" (to je taky vyrobca lozisk) a dostal som ich od otca ked prisiel zo sluzobky, a bolo to uz dost davno, tipujem tak 5-6 rokov... zatial prezili vsetko, akurat ma irituje, ze musim kazdy rok a pol kupovat baterku
Btw. ja nosim hodinky na pravej ruke; ani neviem preco, ale je to pre mna prirodzene. Podla toho ma spoznate
ale bezne ked som doma tak hodinky nenosim - iba v skole a tak. ked hodinky nemam na ruke, citim sa volnejsie. a ked si potrebujem niekam len odbehnut, tak beriem mobil a mam cas na mobile
Hodinky maju imho vyhodu oproti mobilu v tom, ze ich mozem pouzivat na pisomke a na skuskach a tak hned viem, kolko casu mi este ostava. Mobil by som asi na lavici polozeny mat nemohol.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
JohnFrusciante
Star
-
tinco
Light Star
mohol by si mi prosim vysvetlit to poistenie??seth82 napísal:....bola tu diskusia o Rotary za 15000sk. Je pravda ze za taku cenu sa daju zohnat, nejake tie zakladne modely...staci si pozriet ich web...rozmyslal som aj nad nimi ale nenasiel som take co by ma uputali...
...ale nasiel som jedny co bola asi laska na prvy pohlad...proste nemozem z ich dizajnu a preto som si ich aj kupil:
Storm Navigator
S poistenim a specialnym balenim vysli na 150 libier, co je asi 8000sk co nie je vela podla mna...
//obrázky pridávajte do príloh
Ziadne nenosim, mam predsa mobil, 60% dna som pri kompe (staci nepatrny posun ocnych bulv dole vpravo na desktop
) a za sebou nastenne hodiny. V MHD cestou je tiez cas, v elektrickach na 4 miestach.
Ked sa ma niekto opyta na cas v dnesnej dobe tak velakrat mi sepka intuicia ze je to len zamienka, alebo zeby ozaj len vybita bateria ??
btw: podla nazoru jedneho znameho je to jediny akceptovatelny muzsky sperk - ze vraj to je samozrejme ze jemu nejde o cas ale o style, proste doplnok
Ked sa ma niekto opyta na cas v dnesnej dobe tak velakrat mi sepka intuicia ze je to len zamienka, alebo zeby ozaj len vybita bateria ??
btw: podla nazoru jedneho znameho je to jediny akceptovatelny muzsky sperk - ze vraj to je samozrejme ze jemu nejde o cas ale o style, proste doplnok
-
hojko
Site Admin
yoplin: Tiez mam doma binarne, ale iny styl zobrazovania.
http://www.mojshop.sk/index.php?page=6&itm=6889
-
Mateq
Medium Professional
yoplin napísal:prave som si objednal tieto hodinky. uz sa tesim, ako budem nad nimi haluzit![]()
Príde mi to neprehľadné...hojko napísal:yoplin: Tiez mam doma binarne, ale iny styl zobrazovania.
som lavak ale take hodinky by som si urcite nekupil...tie by si kupil tak maximalne nejaky clovek (jedno ci lavo alebo pravoruky) ktory ma rad vtipne vecicky....rucicky ktore sa otacaju do opacnej stranyMateq napísal:ľavácke hodinky - videl to niekto na niekom v reále? Zatiaľ všetci ľaváci okolo mňa nosili klasické.
-
hojko
Site Admin
Mateq: Mozno sa ti to zda, je to otazkou zvyku a ked sa to naucis scitavat, tak za dve sekundy ten cas zistis v pohode. Aj tak uz neuprednostnujem ziadne hodinky, dlhodobo sa spolieham len na mobil a ked nie je mobil, tak odhad. Ten odhad sa casto lisi aj nejaku tu hodinu
V minulosti som nosil hodiny pravidelne, ani som ich nedaval dolu, jedine ked bolo treba z popod nich umyt spinu.