Vypinanie pc
Vypinanie pc
tak mam asi takyto problem
pc sa mi samovolne vypina - len proste ako keby spravilo restart
robilo aj ze po tom vypnuti nenacitalo disk - no to uz nerobi len stale ten restart - akonahla vytazim pc na 100 % bum a je vypnuty
asi tak pred 4 mesiacmi som pocul taky silny tuk - tak som si precital tu temu co tu je alebo bola ohladom tych kablov so zdroja - postiskal som ich a ono to islo teraz je to tu zas
bude to asi zdroj ??
pc sa mi samovolne vypina - len proste ako keby spravilo restart
robilo aj ze po tom vypnuti nenacitalo disk - no to uz nerobi len stale ten restart - akonahla vytazim pc na 100 % bum a je vypnuty
asi tak pred 4 mesiacmi som pocul taky silny tuk - tak som si precital tu temu co tu je alebo bola ohladom tych kablov so zdroja - postiskal som ich a ono to islo teraz je to tu zas
bude to asi zdroj ??
tak tak
prave nad tym uvazujem
len vies niesom na tom prave financne najlepsie - a preto ma to stve lebo ako kupit kupim ten zdroj uz mam aj vyhladnuty fotron ale len dufam ze to bude zdoj lebo ak nie ta ma si porazi lebo na dasliu suciastku uz nemam financie teraz
len vies niesom na tom prave financne najlepsie - a preto ma to stve lebo ako kupit kupim ten zdroj uz mam aj vyhladnuty fotron ale len dufam ze to bude zdoj lebo ak nie ta ma si porazi lebo na dasliu suciastku uz nemam financie teraz
A to ti daky browser vytazi na max pc?
alebo icq ? Samozrejme, aj tak to moze byt zdrojom, no taktiez hocicim inym. Skus spustit memtest na par hodin http://www.memtest.org/ pripadne povytahuj karty z pci slotov, ak mas dake.Ten memtest by som urcite skusil a samozrejme plus kamarata so zdrojom 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no mne toto robilo v 2 pripadoch 1 odchadzal zdroj a 2 kolisalo napatie v zasuvke ale ta 2 je uteba malo pravdepodobna bo to by robilo aj pri minimalnej zatazi. otvor a kukni kolko watovi mas zdroj od kaosa potom pozicaj daky silnejsi taktiez prefukaj vsetky funy lebo prave tym ze zatazis pc zacne procak makat a zacne sa zohrievat taze otvor bednu zober fen a fukaj fukaj fukaj nech tam neni ani toska prachu pripadne zober vysavac a priloz zozadu na hlavny fun (samozrejme ze obe cinnosti robis pri vypnutom pc a odpojenom od elektro) mozno pomoze to kde sa da zistit teplota procesora v biose ale to ti lepsie poradia manici
zhorsilo sa to
no zacal som skusat co to moze byt
povysaval som vo vnutri a ono to zacalo teraz robit tak ze predtym spravilo len restart a teraz mi zhasne monit ako keby ho vyplo ale pc ide dalej len sa neda nic robit
povysaval som vo vnutri a ono to zacalo teraz robit tak ze predtym spravilo len restart a teraz mi zhasne monit ako keby ho vyplo ale pc ide dalej len sa neda nic robit
-
metalismylife
Medium Expert
ako teraz sa ospravedlnujem za otazku
ktory kabel mam vymenit ??
k comu k disku ???
ako on nielen pri icq - ale pri hocijakej prace sa z nicoho nic restartol- hram online hry - travian , battlefight a podobne a zapol som a restart
no neviem ale zatial ide na starej grafike v pohode
akurat by ma nastvalo keby to bola grafika - nema este ani rok - cize zaruka je ale ta ...
ktory kabel mam vymenit ??
k comu k disku ???
ako on nielen pri icq - ale pri hocijakej prace sa z nicoho nic restartol- hram online hry - travian , battlefight a podobne a zapol som a restart
no neviem ale zatial ide na starej grafike v pohode
akurat by ma nastvalo keby to bola grafika - nema este ani rok - cize zaruka je ale ta ...
-
metalismylife
Medium Expert
no ano ide kabel od hard disku...robilo mi toto iste ked som vymenil tak prestalo...pri hocicom co pracuje z hard diskom (icq,webovy prehliadac alebo pod.) sa ukladaju data na hdd a zas nacitavaju a to vsetko ide od ide kabla....ak si ho niekedy vytahoval mohla sa jedna zila odtrhnut laebo len narusit co okom nie je ani niekedy vidiet.....kus vymenit...alebo ak si myslis ze skor grafikou...tak si pozic od kamarata na chvilu a odskusaj
-
metalismylife
Medium Expert
aj to je riesenie preinstalovat win....no ak to bude aj potom robit tak neviem...jedine hardwarova chyba ku ktorej sa rata aj ide kabelsirmisoturbo napísal:mne sa to stalo uz 2x, raz ked som hral Call of Duty 2 a raz ked som len proste mal zapnuty Firefox a asi hudbu, uz neviem. ale uz to ani tak nerobi, kazdopadne umna to moze byt tym, ze mam complete doje*** Windowscely je zblbnuty