mam tuto http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... stiid=9970 este v zaruke, trochu osuchana, ak by si chcel tak ti ju predam za 200 sk a ak chces tak ti poslem aj foto. Dovod predaja-na cs 1.6 som potreboval nieco ine konkretne a4tech x750-F
Ja osobne ju mam, predtym stala o parstovak viac ked som ju kupoval ale to je jedno. Podla mna super malicka myska (ak potrbujes k booku ci desktopu) . Napajana AA baterkami. Jedna mi vydrzi strasne dlho ako myslim ze som ju za rok vymienal asi 3x. Prijmac sa da upevnit na spodnu stranu mysly takze aj ked s nou nerobis tak nepotrebujes mat 2 veci niekde pohodene. No a inac klasika 2 tlacitka , scroll 4smerne s potvrdzovanim a na lavej strane pod palcom zoom tlacitko (inac vsetko cez dodavany soft mozes pomenit - da sa aj nastavit rozna funkcnost pri aplikaciach).
Ja osobne ju mam, predtym stala o parstovak viac ked som ju kupoval ale to je jedno. Podla mna super malicka myska (ak potrbujes k booku ci desktopu) . Napajana AA baterkami. Jedna mi vydrzi strasne dlho ako myslim ze som ju za rok vymienal asi 3x. Prijmac sa da upevnit na spodnu stranu mysly takze aj ked s nou nerobis tak nepotrebujes mat 2 veci niekde pohodene. No a inac klasika 2 tlacitka , scroll 4smerne s potvrdzovanim a na lavej strane pod palcom zoom tlacitko (inac vsetko cez dodavany soft mozes pomenit - da sa aj nastavit rozna funkcnost pri aplikaciach).
Hope I help ya, bro
ja mam Microsoft Wireless Laser Mouse 5000, z Focusu, bola v akcii za 1040 sk ci kolko, neviem kde je blocek, a je paradna. a k tomu rolovaniu doprava a dolava, ja to ani nepouzivam
sirmisoturbo napísal:ja mam Microsoft Wireless Laser Mouse 5000, z Focusu, bola v akcii za 1040 sk ci kolko, neviem kde je blocek, a je paradna. a k tomu rolovaniu doprava a dolava, ja to ani nepouzivam
uz je 5000? fuha som ani nevedel ... a za tu istu cenu ... ale je to notebookova?