Co si mam o tom mysliet?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Co si mam o tom mysliet?

Príspevok od používateľa eNeS »

Takze mam babu s ktorou chodim uz 2 tyzdne... v tejto teme http://www.hojko.com/co-mam-vlastne-robit-t78999.html v mojom prvom prispevku som mal isty problem, ktory sa vyriesil lahko a uz spolu vychadzame normalne... a ona mi pred chvilou na pokeci napise ze si musi dat "pauzu" ze neciti ku mne nic, ze ona nevie co je laska a tak. Proste, ale ide oto ze mi sme sa uz otom bavili a take veci co my povedala, ze ku mne vela citi boli fakt velke... a zrazu toto :cry: co si mam otom mysliet? je to normalne? zajtra sa snou mam stretnut naposledy, lebo chcem aby sme to riesili normalne a ne cez pokec... ako sa mam nato pripravit? mam u nej este nejaku sancu? co jej mam povedat aby si to rozmyslela? :cry:

mam 15 rokov pre niektorych ktory to povazuju za dolezite....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

V prvom rade by som rád vedel koľko má rokov, ak sa to môžem samozrejme spýtať.

V druhom rade, ak ti v blízkej "minulosti" hovorila také veľké veci a zrazu ťa poslala kade ľahšie/nič v zlom/, tak buď sa stalo niečo, čo ti nechce povedať, alebo sa proste zabuchla do nejakého iného típka azistila, že ho ľúbi proste viac ako teba... :?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

poviem ti rovno.. nestoji ti za to aby si sa trapil....
midnight_man
Guru
Guru

Re: Co si mam otom mysliet?

Príspevok od používateľa midnight_man »

Patyk napísal:Takze mam babu s ktorou chodim uz 2 tyzdne... v tejto teme http://www.hojko.com/co-mam-vlastne-robit-t78999.html v mojom prvom prispevku som mal isty problem, ktory sa vyriesil lahko a uz spolu vychadzame normalne... a ona mi pred chvilou na pokeci napise ze si musi dat "pauzu" ze neciti ku mne nic, ze ona nevie co je laska a tak. Proste, ale ide oto ze mi sme sa uz otom bavili a take veci co my povedala, ze ku mne vela citi boli fakt velke... a zrazu toto :cry: co si mam otom mysliet? je to normalne? zajtra sa snou mam stretnut naposledy, lebo chcem aby sme to riesili normalne a ne cez pokec... ako sa mam nato pripravit? mam u nej este nejaku sancu? co jej mam povedat aby si to rozmyslela? :cry:
ou kolega..nechcem malovat certa na stenu :(ale v tvojom pripade nemas moc na vyber...otazka ci je to normalne...hm..aj ano aj nie...normalne to nieje ale u dievcat to byva zvykom ( cest vynimkam) je dobre ze si to chces s nou vyriesit osobne lebo si myslis ze sa to vyriesi..no vyvediem ta z omylu X krat som zazil tuto situaciu....poviem ti rovno ze asi nic nezmenis...jedine co dosiahnes ze ked pojdes domov tak budes mat chut skocit pod kazde auto co pojde okolo :? je to krute...Jedine co mozes spravit je opytat sa jej na dovod..preco take reci a teraz toto..no predbehnem ta..ja mam odpoved..dievcata nevedia co chcu..a v tomto veku je to uplne na prd..ja by som povedal ze ked uz prisla s tou pauzou..tak si ju dajte a ver mi ze ti to len prospeje v pripade ze ti povie ze je koniec to bude pre teba lepsie...rozhodne jej teraz nevypisuj...neospravedlnuj sa ani nic podobne...!!! poznam tuto situaciu ked baba zisti po 2 tyzdnoch ze je to nanic ( a sakra vies ze aj umna to boli 2 tyzdne?) pockaj si ..nepis jej....a uvidis s cim pride...chce to cas a chladnu hlavu...a zober si to s tohoto pohladu..."neplac ak sa laska strati, ak bola prava ona sa vrati" a to je pravda...ak ta ma naozaj rada tak sa vrati..ak nie..tak je to zbytocne aj keby ste boli spolu bola by len otazka casu kedy by sa to skoncilo. Drzim palce viem co to je :cry: DRZ sa ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Je to normalne vo vasom veku. Dievca je nerozhodne, nevie, co chce. Do toho mudre kamaratky jej urcite poradili, co ma robit. Jedine, co mozes podla mna spravit je, ze sa s nou normalne porozpravas. Spytaj sa jej, co sa stalo, ze zrazu takto rychlo meni nazory, ako, ked sa meni pocasie. Drzim palce.
midnight_man
Guru
Guru

p4ra napísal:Je to normalne ze sa s nou normalne porozpravas.
P4ra ja ti nechcem brat iluzie ale s 15 rocnou babou sa neporozpravas "normalne" o takychto veciach...ja byt nim necham to tak.sama sa rozhodla..a spapa si co si navarila :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

midnight_man napísal:P4ra ja ti nechcem brat iluzie ale s 15 rocnou babou sa neporozpravas "normalne" o takychto veciach...ja byt nim necham to tak.sama sa rozhodla..a spapa si co si navarila :wink:
Presne tak ... Sice poznam Dievcata ktore su normalne
Takto neviem ale 2 Tyzdne?? sak to si ju skoro nepoznal ... cize by som to neriesil
Je to kratka doba a neverim ze ti az tak poplietla hlavu :wink:
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

...

Príspevok od používateľa viwu »

no ja by som sa neodvolaval na velke veci...ako necem nic hovorit kedze neviem co presne ti povedala ale povedat v horizonte 2 tyzdnov od zaciatku vztahu "velke veci" sa mi zda cudne...takze mozno si len myslela ze to nejako tak citi alebo to povazovala za potrebne alebo vhodne ti to povedat...

netusim v akej si situacii takze ti poradit neviem..suhlasim s kolegom co pisal ze v takom veku sa normalne porozpravat nevedia...resp. to nezalezi od veku ale usudzujem z toho ze ti povedala "velke veci" a zrazu si chce dat pauzu...takze nevie co chce a asi to nema v hlave celkom v poriadku...

skuste pokecat ale nepchaj sa jej doriti...mozes byt trsoku chladny aby si jej dal pocit ze sa koli nej neobesis ale zas to neprezen nieze jej dodas pocitu ze medzi vami neje nic...a nechaj ju rozmyslat netlac na nu nevypisuj jej ziadne sms nevyvolavaj jej nevnucuj sa...nechaj tomu volny priebeh a dufaj 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mlada nevie co chce, ruky prec zatial. V takomto veku je chodenie nanic, radsej si uzivaj.
midnight_man
Guru
Guru

Shark NX napísal:Je to kratka doba a neverim ze ti az tak poplietla hlavu :wink:
hou hou shark..brzdi...kdo nezazil nevie....niekde nieje napisane ze sa nepoznali skor..vies :) 2 tyzdne su spolu...a tak to poviem :D vsteko je mozne ani s nou nemusel zacat chodit a uz mu poplietla hlavu a ver mi ze sa to da a velmi ucinne.. :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

midnight to ano mozno sa poznali skor ... ale Keby sa poznali len 2 tyzdne neviem co by sa muselo diat aby sa naviazal ... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Shark NX napísal:midnight to ano mozno sa poznali skor ... ale Keby sa poznali len 2 tyzdne neviem co by sa muselo diat aby sa naviazal ... :wink:
no ved hej ale tak za to ze maju 15 hadam niesu az taky blbi zeby spolu zacali chodit len tak hned....to hadam nie sakra :roll:
robinkoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa robinkoo »

ja mam podobny problem chodim s nou 3 a pol mesiaca a zrazu z nicoho nic ze ma nelubi a nikoho este asi ani nelubila ale ze ma ma rada, ked som navrhol prestavku tak sa rozplakala ze sa s nou chcem rozist!!! so zenami je to tazke nevedia poriadne co chcu!!!!
ma 18 keby niekoho zaujimalo
midnight_man
Guru
Guru

robinkoo napísal:ja mam podobny problem
Kolega nielen ty :D ale cele Hojko ma jeden velky problem a to ze zeny su zeny :roll: (hadam viete ako to myslim)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

robinkoo napísal:ja mam podobny problem chodim s nou 3 a pol mesiaca a zrazu z nicoho nic ze ma nelubi a nikoho este asi ani nelubila ale ze ma ma rada, ked som navrhol prestavku tak sa rozplakala ze sa s nou chcem rozist!!! so zenami je to tazke nevedia poriadne co chcu!!!!
ma 18 keby niekoho zaujimalo
Povie ti ze ta nelubi ale rozplace sa pri zmienke o rozchode? A ma 18?
Hmmm, zaujimavy exemplar :?
midnight_man
Guru
Guru

Gangy napísal:Povie ti ze ta nelubi ale rozplace sa pri zmienke o rozchode? A ma 18?
Hmmm, zaujimavy exemplar :?
No ked jej povedal aby si dali pauzu tak aj zabudla na to ze ho nelubi :D :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

je to ešte decko.. kašli na to.. ber to ako dalšiu skúsenosť na ceste sponávania žien
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

midnight_man napísal:hou hou shark..brzdi...kdo nezazil nevie....niekde nieje napisane ze sa nepoznali skor..vies :) 2 tyzdne su spolu...a tak to poviem :D vsteko je mozne ani s nou nemusel zacat chodit a uz mu poplietla hlavu a ver mi ze sa to da a velmi ucinne.. :wink:
ano presne ako si napisal... poplietla mi hlavu uz davnejsie... a urcite som snou nezacal chodit len tak... ona nikoho predomnou nelubila a zrazu sa vraj domna buchla ako k nikomu inemu... a zrazu toto :cry:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Patyk napísal:ano presne ako si napisal... poplietla mi hlavu uz davnejsie... a urcite som snou nezacal chodit len tak... ona nikoho predomnou nelubila a zrazu sa vraj domna buchla ako k nikomu inemu... a zrazu toto :cry:
To mas furt takto. Uz o tom bolo vela na tomto fore popisaneho, zeny dokazu prestat lubit len tak zo dna na den a zatial stale nikto nevie ako je to mozne. Nie si prvy ani posledny.
midnight_man
Guru
Guru

GothaR napísal:a zatial stale nikto nevie ako je to mozne
Taky "maly" problem :D ktory trapi 99% populacie :D a ani veda v 21. storoci ho nevie vysvetlit a vyriesit :D :D
Napísať odpoveď