SFZ a cely slovensky futbal

O športe...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

kali520 napísal:Ja to tak vidim ze jedniny kto pojde bude Kocian, bohuzial.
myslim, ze on je jediny kto moze s cistym svedomim ostat. treba odvolat laurinca a spol, komplet nova struktura a organizacia v sfz, inak nepomoze ani keby je trenerom ferguson. to moj nazor
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

podla mna je slovensky futbal jedna velka korupcia
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Peky05 napísal:podla mna je futbal jedna velka korupcia
na slovensku hej ale inde neni
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

ja by som na slovensky futbal mohol povedat len to ze je to na velmi niiizkej urovni a neverim ze to niekedy bude lepsie
IZZi-BA
Star
Star

Smoake napísal:ja by som na slovensky futbal mohol povedat len to ze je to na velmi niiizkej urovni a neverim ze to niekedy bude lepsie
mozno ked sa obmeni vedenie sfz
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

IZZi-BA napísal:na slovensku hej ale inde neni
A korupcne afery v Cesku, Taliansku ti nic nevravia ze ?
IZZi-BA napísal:mozno ked sa obmeni vedenie sfz
Vymenit zvaz je napad dobry, pod Laurincom iba stagnujeme, ale co to zmeni na fakte ze v repre budu stale ti isti hraci, ktori nepodavaju ani 50 percentnu vykonnost
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

drago ale pomohlo by keby mame novy stadion, priatelne vstupne a ako sa vravi divak je 12 hrac. lenze ked zvaz sa chce obohatit a hostujucich fanuskov je viac ako domacich, tak potom je zbytocne hrat zapasi na svk. + sfz by mal nejako motivovat hracov aby odvadzali vykony, ktore sa od nich ocakavaju a samozrejme treba investovat do mladeze
IZZi-BA
Star
Star

Ak uz ani po takomto tlaku neodide ten Laurinec tak ja uz neviem je to obycajny ch*j hodil by sa tam daky byvali futbalovy hrac ktory sa do futbalu vyzna a nie takyto pako
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:Ak uz ani po takomto tlaku neodide ten Laurinec tak ja uz neviem je to obycajny ch*j hodil by sa tam daky byvali futbalovy hrac ktory sa do futbalu vyzna a nie takyto pako
Hodil by sa tam clovek ktory uz ma ako taky majetok, tym padom by nebol az taky chamtivi a nehrabal by vsetko co mu dojde pod ruku.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

kali520: Ten kto ma vela, chce este viac. Ukazkovym prikladom je sef F1 - Bernie Ecclestone.
kali520
Darca
Darca

hojko napísal:kali520: Ten kto ma vela, chce este viac. Ukazkovym prikladom je sef F1 - Bernie Ecclestone.
Ano viem, ale ja som mal na mysli neico take ako Abramovic v chelsea (nemam na mysli to aby do sfz prisiel nejaky ropny magnat). Pre neho by tie peniaze co by aj mohol nakradnut nemali zvlast velku hodnotu.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

IZZi-BA napísal:Ak uz ani po takomto tlaku neodide ten Laurinec tak ja uz neviem je to obycajny ch*j hodil by sa tam daky byvali futbalovy hrac ktory sa do futbalu vyzna a nie takyto pako
praveze byvali hraci natom nie su inteligentne na velmi vysokej urovni... a to nie je dobre
IZZi-BA
Star
Star

jimino napísal:praveze byvali hraci natom nie su inteligentne na velmi vysokej urovni... a to nie je dobre
ALE SA VYZNAJU DO FUTBALU A NIE AKO TEN KKT
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

IZZi-BA napísal:ALE SA VYZNAJU DO FUTBALU A NIE AKO TEN KKT
to, ze vie kopat do lopty mu v kancelarskej pozicii nepomoze, ba prihorsi :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

jimino: Aka je Laurincova uloha vobec??? Neviem co ma za popis prace, ale v sporte na JOJke povedali, ze nic nerobi, samozrejme to beriem jednym uchom dnu, druhym von, ale aj tak. Na jeho mieste by som si vedel predstavit mena ako Tittel, Venglos, Galis atd... Myslim, ze maju skusenosti s futbalom, manazmentom, takze riadenie zvazu by nemalo robit az taky problem.
IZZi-BA
Star
Star

jimino napísal:to, ze vie kopat do lopty mu v kancelarskej pozicii nepomoze, ba prihorsi :wink:
nejde o to ci vie alebo nevie kopat do lopty ale tam ide o to ze v tom futbale bol vie co sa tam musi zlepsit a do coho treba investovat ked budu spokojny fanusikovia budu vo vacsom pocte chodit na zapasi a peniaze tak dojdu a vratia sa nezarobi tak ze zvysi cenu listkov o tolko aj ked je to kvalitny zapas treba tam dat dakoho co sa vyzna
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:nejde o to ci vie alebo nevie kopat do lopty ale tam ide o to ze v tom futbale bol vie co sa tam musi zlepsit a do coho treba investovat ked budu spokojny fanusikovia budu vo vacsom pocte chodit na zapasi a peniaze tak dojdu a vratia sa nezarobi tak ze zvysi cenu listkov o tolko aj ked je to kvalitny zapas treba tam dat dakoho co sa vyzna
S tymto musim nesuhlasit. Za to ze dana osoba vedela v minulosti hrat dobre futbal neznamena ze by bol schopny riadit cely slovensky futbal. Ten clovek moze mat v hlave uplne nasrane a nakoniec by to skoncilo este horsie ako to je. Ak uz nejakeho byvaleho hraca tak takeho co ma aj nejake vzdelanie a je sposobili taku pracu robit.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:S tymto musim nesuhlasit. Za to ze dana osoba vedela v minulosti hrat dobre futbal neznamena ze by bol schopny riadit cely slovensky futbal. Ten clovek moze mat v hlave uplne nasrane a nakoniec by to skoncilo este horsie ako to je. Ak uz nejakeho byvaleho hraca tak takeho co ma aj nejake vzdelanie a je sposobili taku pracu robit.
nevravim o tom ze vie hrat ale vyzna sa do futbalu ma s tym dake skusenosti
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:nevravim o tom ze vie hrat ale vyzna sa do futbalu ma s tym dake skusenosti
Ale hrac ma skusenosti len s hrou, a nie z roznymi ekonomickymi alebo riadiacimi cinnostami.
IZZi-BA
Star
Star

kali520 napísal:Ale hrac ma skusenosti len s hrou, a nie z roznymi ekonomickymi alebo riadiacimi cinnostami.
hej lenze ako tak vie kde treba investovat viac a kde menej a je pravda ze ekonomicky to mozno nevie ale laurinec nevie ani jedno
Napísať odpoveď