Wifi v Ba

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hitman
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Wifi v Ba

Príspevok od používateľa hitman »

Viete mi niekto doporucit nejakeho providera ktory v Ba poskytuje wifi...som blizko Karlovej vsi a mam vyhlad na Petrzalku....

mate daco? :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Re: Wifi v Ba

Príspevok od používateľa midnight_man »

hitman napísal:Viete mi niekto doporucit nejakeho providera ktory v Ba poskytuje wifi...som blizko Karlovej vsi a mam vyhlad na Petrzalku....

mate daco? :wink:
pozic si notebook s wifi stan si k oknu a kukni si co chytis...a podla toho sa zariad :)
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

Predpokladam, ze sa jedna o rodinny dom a inu moznost ako WiFi alebo ADSL nemas.

Celko dobre vychodisko je stranka:

Kód: Vybrať všetko

http://www.internetprovsechny.cz/wifi-sk.php
ktoru si mozes navyse skonfrontovat so skenom eteru, ako Ti radi predchadzajuci prispevok.
samploom
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa samploom »

nj, pride zima a skoncil som. Ja tie windows pouzivam tiez nielen virtualne :lol: Musia mat ludia na mna uzasny pohlad ako stojim v kuchyni pri okne s notasom. Esteze na Mileticke je free hotspot T-com. No ked sadnem k stolu - connection out :?
Co sa pripojenia tyka balancujem medzi low a very low..vynimocne medium. Takze u mna hrozi bud antenka-zosilovac /lenze este neviem aky/, alebo tazke $ a datova karta
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

toto mi pripomenulo ako som sa snazil o net ja :D je to OT, ale aspon taka mala prihoda:
ked sa velmi vystrcim z okna, tak vidim antenu. neviem kto ju tam dal a nac je tam, ale len tak za zastavkou je vysoky uzky stlp a tam antena (vysielac). z domu ju vidim len zboku, takze signal by bol velmi slaby. aj tak som to chcel skusit. zobral som od kamosa na kolene zbuchanu antenu a zacal som spekulovat ako to chytim. absolutne ziadny signal. tak som pouzil lepiacu pasku a mop (!) a sklbil to dokopy. prilepil som antenu na mop a zacal s tym chytat signal. ludia dost zvlastne pozerali, ked som trcal z okna s mopom (na ktorom bolo prilepene take divotvorne cudo) a maval s nim. vtedy som mal signal. sice velmi slaby, ale bol. no ale nestalo to za to. neviem ako by som to vyriesil... no ale tie pohlady stali za to :D
Napísať odpoveď