velky problem s pc po upgrade

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

velky problem s pc po upgrade

Príspevok od používateľa creb »

tak upgradoval som pc teraz mam asus m2n-e zakl.dosku na nej je athlon64 x2 4000+ spolu s ati radeon hd2600xt pasivne chladena od msi s 512mb pametou a mam 2x512mb ram znacky a-data a este maxtor DM10 250gb a nech sa snazim ako kolvek tak pocas hrania mi niekolko krat za den zhasne monitor a pc zamrzne ale obcas asi v 2% sa snovu prebere a na ploche ma caka error send/dont send v zmysle graficka karta dlho neodpovedala na prikazy ovladacov a tak bola restartnuta prosim ludia poradte skusal som 2x reinstal winu skusal som aj najnovsie ovladaca (ati catalyst 7.9) a stale nic ak niekdo ma podobny problem alebo zostavu pls kazda rada dobra dakujem velmi pekne vopred :?
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

moj postup by bol - presne odpisat ID chyby a dat to do googla, tam vyhladat dany problem a skust to riesit podla toho :wink: alebo bez googla, bios loadnut na deafult, nahodit najnovsie drivre, skusit inu grafiku :wink:
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mno id chyby asi nebude nakolko mi to asi 2 krat len chybu ukazalo inak mi stale zamrzne komplet cele pc a musim restart skusim ten bios defaultnut inak aj ten som updatoval na najnovsi a s grafikou mno prinajhorsiom pozicam od niekoho nieco ale diki za radu ak ma niekdo este nieco tak pls help :(
/jeden znamy mi povedal ze to je kvoli tomu ze mam nvidia chipset na zakladovke ale pred upgradom som tiez mal ati x550 a ziadny problem ohladom grafiky som nemal tak pls nejake typy by mi bodli
dakujem vopred
//takze som dal nove ovladace grafiky chipsetu a bios dal na default a nepomohlo zas mi to pri hrani wow spravilo uz som z toho fakt zufali :(
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

mne to robilo ked my odisla jedna z troch ramiek.takze mozno to bude asi chybna ram.ak ich mas v zaruke tak hrosa do servisu s nimi a potom uvidis.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

co mas za zdroj?
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ferderikoo napísal:co mas za zdroj?
hore som napisal konfiguraciu nechapem co chces?
a ramky mam nove a funkcne ale skusim ich dat kamosovi otestovat
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

sak sa pytam aky mas zdroj
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ferderikoo napísal:sak sa pytam aky mas zdroj
ako sorry ale mas nejaky zrakovy handycap alebo co??hore mam vypisanu zostavu :!: :roll:
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

creb napísal:ako sorry ale mas nejaky zrakovy handycap alebo co??hore mam vypisanu zostavu :!: :roll:
omg creb, ty si dmnt? nemas tam napisany aky mas zdroj. clovek sa ti tu snazi pomoct a tebe je zatazko napisat aky mas zdroj :roll:
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

robeno napísal:omg creb, ty si dmnt? nemas tam napisany aky mas zdroj. clovek sa ti tu snazi pomoct a tebe je zatazko napisat aky mas zdroj :roll:
dpc sry ja som kkt som stale cital aky mas stroj fakt velke sorry som naozaj na nervy z toho prepacte este raz mam forton 300w neviem ale vela ludi mi zatial povedalo ze to bude nekompatibilita nvidia chipsetu a ati grafiky co si vy myslite?
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

no ja si myslim ze bude problem prave v zdroji pretoze ked hras tak comp papa pekne vela a ten zdroj je tam len tak tak. Skus si od nejakeho kamosa pozicat nejaky silnejsi a uvidis
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pedro109 napísal:no ja si myslim ze bude problem prave v zdroji pretoze ked hras tak comp papa pekne vela a ten zdroj je tam len tak tak. Skus si od nejakeho kamosa pozicat nejaky silnejsi a uvidis
hej aj mna to napadlo hned ako druha moznost dnes mam od klamosa vybaveny na pozicanie enermax liberty 400w tak dufam a modlim sa nech to pojde jak ma len skoda kamos je do 21:00 v praci :(
Napísať odpoveď