potrebujem radu v oblivione
potrebujem radu v oblivione
kde sa da v oblivione predat tie veci z inventara napriklad SILVER GOBLET ,SILVER VASE ,GOLD NUGGET a podobne veci?a da sa to vobec spenazit alebo co sa s tym robi..?prepacte som lama co sa tyka RPG 
Re: potrebujem radu v oblivione
Neviem co mas presne na mysli (pretoze oblivion som uz presiel a potom jasneze ma to uz zacalo nudit a das 1-2 roky to nehram) ale ak su to normalne veci (ziadne questove srandicky) tak u obycajneho obchodnika by si to mal predat.... Ak vies predavat a nedje ti to, tak asi preto, lebo si u zleho obchodnika. Musis najst takeho, ktory dotycne predmety predava/kupuje. (napr.: nemozes predavat/kupovat zbravne v zelovoci. Dalsia vec, ale na tu prides pocas hrania, ze ak sa vycvicis (a to uz vazne neviem kde) za fajne poplatky, tak ziskas vela skillov a potom budes moct predat hociaky predmet na hociakom mieste za vyhodnejsiu cenu).martin M napísal:kde sa da v oblivione predat tie veci z inventara napriklad SILVER GOBLET ,SILVER VASE ,GOLD NUGGET a podobne veci?a da sa to vobec spenazit alebo co sa s tym robi..?prepacte som lama co sa tyka RPG
Ale ak ty nahodou nevies predavat (myslim to v takom zmysle ze si prave zacal hrat a nevies ako), tak ak si na nejakeho typka (jasneze obchodnika) kliknes, tak ti tam vyskoci jeho veci, ktore predava on. Ak ty jemu chces nieco predat, tak niekde v tom panely ktory sa ti zobrazi ak na obchodnika kliknes, si budes moct prpnut na tvoje veci .... Potom to je uz jednoduche. Kliknes na vec, este sa ta spyta ci to chces predat, ok a mas to
Ak si to myslel inak, tak napis ako bo vazne neviem co su to za veci.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
obl
presne ako si napisal a este aj zle zaradenie temy :-/PAIN napísal:http://oblivion.bonusweb.cz/
no skus nejakeho cheatra