Dve ženy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

front napísal:Asi si nepochopil, co tym chcel Frikso povedat. Vymenil si mena, takze nebola to len dalsia zbytocna tema o nicom?
Lasko... najskôr si prečítaj celu temu a pak píš. Ok!? cmuuuk!!!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

napisal si ze teraz mas luciu .ale lucia nieje nahodou vo viedni? ;) zamenil si mena
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Jo je tak... boha... keď človek neoužíva real mená.. nehocoriac o tom, že včul prišla na scenu aj Janka, nie janka čo som tu o nej písal,no v real nieje janka, ale Janka čo je v real janka, tretia...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Te-wei napísal:Jo je tak... boha... keď človek neoužíva real mená.. nehocoriac o tom, že včul prišla na scenu aj Janka, nie janka čo som tu o nej písal,no v real nieje janka, ale Janka čo je v real janka, tretia...
dajak domotane to je :D ......... ja nemam ani jednu , ale myslim ze jedna bude az az ked bude :D :P
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Dve ženy

Príspevok od používateľa DonLuca »

Te-wei napísal:Do prdele... Dva roky nič a včul dve a ja si neviem vybrať. najhoršie na to asi je to,že sa schylujem k tej s ktorou to mám viac neisté než s tou ktorú už v podstate akoby som aj mal,a to mám na mysli aj so sexom... čo je silný argument :) ale zasa ta viac neistá je uplne krasna,úžasná a citim sa s ňou proste skvele. A ja neviem čo to mám risknúť,alebo brať "tutovku". S ktorou sa necítim až tak dobre, ale zasa sex je sex a je to taktiež poriadny kus ženskej. robla nejaký čas modelku a ak by ste páni videli jej dekolt,tak amen... *slint* :)
Sakra... :(

Pre pochopenie:
lucia - tak nazvem tú "neistú"
jana - to je tutovka.
Ako Ti ide len o ten sex, tak si vyber ten sex, len aby si neskôr neľutoval
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Ako Ti ide len o ten sex, tak si vyber ten sex, len aby si neskôr neľutoval
Pozeral si na aký starý príspevok reaguješ? Je starý 9 mesiacov a to by sa dalo prwedpokladať, že už som si vybral, že už sa v tom niečo doteraz poriešilo...
... a keď tak teraz nad tým rozmýšlam,ani vo sne by ma vtedy nenapadlo čo a ako sa vyvinie, čo všetko sa stane,pretože sa toho stalo strašne veľa a poviem vám ľudia, že ak by to všetko prasklo, tak toho sa asi ani dožiť nechcem a čo je najhoršie? ono to kur*a praskne, skôr alebo neskôr a všetko!

Ale na veselšiu tému.... mám nový objav na ktorom pracujem. A pak ešte jedna holka, ale na tej pracujem tak nenasilne, vysielam signály a sledujem odozvy. jeden deň ju balim, dvojzmyselné reči, namotavky a iný deň ju ani nepozdravím, ani sa na ňu neusmejem a proste rôzne haluze... docela zábava. A nezačnite ma tu kameňovať, ona do mňa neni zamilovana a rozhodne jej neubližujem. je to holka z práce s ktorou si dobre rozumiem a je sexy a hneď by som ju oprel a je to proste hra medzi mužom aj ženou a neverím, že to tiež nerobí.

Ale faktom je,že chcem tu prvú čo som spomínal, tá sa mi páči od prvého momentu, ale mala chalana, tak som nič neriešil. teraz už s ním nejaký čas neni, tak som sa snažil sa s ňou viacej skamarátiť a ona reaguje dobre... zatiaľ.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Te-wei Vidis aj ja mam teraz taku zaujimavu vec podobnu tebe .Tiez teraz rozbieham "velku hru " s viacerymi babami takze pozeram ake su odozvi a niektore sa medzi sebou poznaju takze o to to je tazsie a napinavejsie .. ale čo troška adrenalinu nezaskodi :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:Te-wei Vidis aj ja mam teraz taku zaujimavu vec podobnu tebe .Tiez teraz rozbieham "velku hru " s viacerymi babami takze pozeram ake su odozvi a niektore sa medzi sebou poznaju takze o to to je tazsie a napinavejsie .. ale čo troška adrenalinu nezaskodi :wink:
Mne sa k tým dvom čo som tu o nich písal včera pridala ešte jedna, pekna mala vrtulečka a zlatá, ale na ňu nejdem nič extra vybaliť, pôjdem na to cezkamarátstvo a tak nenápadne, nejaké odozvy naklonnosti som včera registroval, ale nerobím si žiadne unáhlené závery. A dnes ju asi zavolám len tak von, na pizzu alebo tak niečo.

tie moje sa tiež poznajú, teda ani tak moc nie, ale pracujú na jednom pracovisku všetky 3. Ale som rád, aj ak by nič nevyšlo aspoň mám na čom pracovať, mám čo riešiť a slkedujem ich správanie.
Včera som si tak jednu kamarátku pri tancovaní vychutnával, je zadaná a myslím, že som jej dosť sympaticky a páčim sa jej a ked sme tancovali sami, neustále som jej pozeral do oči, bola z toho nervózna a stále sa usmievala, pak boli náznaky, že mi pohlad vracala, ale dlho nevydržala a pritom sme boli od seba len pár cenťákov. :)
proste super
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

dudo02 napísal:Kamo davaj si bacha,zeny su dablice :twisted: .Nechcel by som byt na tvojom mieste ak sa to "prevali" :smt022
Neboj pán Te-wei to zmákne :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:...
no toto som robil asi tak pred rokom a pol som balil všetko čo prišlo a nieže by som to riešil na vzťah ale ako vravíš bavilo ma to a to veľmi. potom som jednej ublížil a už som to dalej nerobil bolo mi z toho blbo.. potom som bol "veľmi zaľúbený" a bla bla.. ale teraz zistujem že sa k tomu vraciam ved aký som mal vtedy problém? ktorej dneska zavolať? a je to lepšie netrápim sa ja ... neberte to ako sebectvo.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sebectvo to neni triple ja som sa proste sklamal v poslednej dobe v par zenach a tak nemam chut sa nejak nimi zatazovat proste len rano vstat obliect si nohavice bozk na rozlučku a ist domov nič viac .Mne sa podaril pekny ulovok cez weekend taka zlatučka baba .. fu ale ma telo ... a je to ešte večia diablica nez som tušil.... proste sme sa popalili a nechce me sa teraz viazat tak si uzivame ved to iste robia aj zeny ..... tak čo ?Nech si to moralisti odsudia nech nas na hranici upalia ale dojde ten moment ked aj oni tu tuzbu pocitia ..... a potom pochopia ....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Enduro3333 strasne nenavidim tento pristup ale mas stastie ze si mi sympaticky :lol:
Neviem ... Ja som mal tiez taku babu z ktorou som si len uzival ... ale neviem ... mne sa to nejak nelubilo ... chybalo mi tam nieco ... Ta citova stranka ...
Vasen mnou v tej chvili Vrtela na vsetky strany ... Ale ako jedna znama hovori ... V vztahu je "trojuholnik" neviem ako to presne vysvetlovoala ale bolo to nieco na styl prva strana Laska a druha stranka Fyzicka pritazlivost ... A ked sa tieto dve ciary spojili tak to bolo to prave ... Co zazijes len z jedinou zenou ... Ja som mal v tom momente maximalne vyplnenu fyzicku stranu ale laska ani nevystrelila. A citil som strasnu prazdnotu ... Ani neviem naco som to robil ... asi mi v tom momente tlacil kkt na mozog asi so mnou este metala Puberta :? ... Fakt po pudovej stranke to bolo kompletne ... ale nejak sa mi to vobec nelubilo ... tak som s tym skoncil ... :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie to ti semeno tlačilo na mozog čo sa za dlhsiu dobu v tebe nazbieralo :lol: proste je niekdy taka vec ze clovek potrebuje ukojit svoje fyzicke potreby a ked najde taku osobu ktora mu po tej fyzickej stranke vyhovuje tak je štastny aspon na chvilku a to niekedy stači ... aj ta chvilka je dobra.... užit si treba nie len stale za laskou smutit a za novou bludit ...... :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Enduro3333 napísal:Nie to ti semeno tlačilo na mozog čo sa za dlhsiu dobu v tebe nazbieralo :lol: proste je niekdy taka vec ze clovek potrebuje ukojit svoje fyzicke potreby a ked najde taku osobu ktora mu po tej fyzickej stranke vyhovuje tak je štastny aspon na chvilku a to niekedy stači ... aj ta chvilka je dobra.... užit si treba nie len stale za laskou smutit a za novou bludit ...... :wink:
Vydrzal som asi 2.5Roka bez sexu a co nic ... To nieje o tom ... :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Vydrzal som asi 2.5Roka bez sexu a co nic ... To nieje o tom ... :wink:
Ja viem proste ked uz dlho nemas sex tak proste ti prestane chybat ..... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hej presne :D mne to vobec nechyba :D a nikdy nechybalo...

/ sakra naskytuje sa otazka ci je to dobre alebo zle :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:
/ sakra naskytuje sa otazka ci je to dobre alebo zle :D
No u mna na to že som dost sexualne založeny človek tak neviem trošku zle ... lebo niekedy mi to trosku lezie na mozog ..... Shark A viem čo mysliš ... ja som mal tiez taku kamošku čo mi po fyzickej stranke uplne vyhovovala a nemusel to byt proste sex ... sa iba tak okolo mna potrela alebo sa na man vašnivo pozrela alebo is nedala podprsenku ked behala doma a ja som bol u nej :lol: A už sa vo mne zobudzala vašen a už mi stal heh ....proste fyzicky ma brutalne pritahovala ....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Enduro3333 napísal:Sebectvo to neni triple ja som sa proste sklamal v poslednej dobe v par zenach a tak nemam chut sa nejak nimi zatazovat proste len rano vstat obliect si nohavice bozk na rozlučku a ist domov nič viac .Mne sa podaril pekny ulovok cez weekend taka zlatučka baba .. fu ale ma telo ... a je to ešte večia diablica nez som tušil.... proste sme sa popalili a nechce me sa teraz viazat tak si uzivame ved to iste robia aj zeny ..... tak čo ?Nech si to moralisti odsudia nech nas na hranici upalia ale dojde ten moment ked aj oni tu tuzbu pocitia ..... a potom pochopia ....
plne z tebou súhlasím
Shark NX napísal:Enduro3333 strasne nenavidim tento pristup
ono to neber tak že sa zahrávame z ich citmi.. neviem ako ostatní ale ja to robím tak že normálne sa bavím s holkou a včas ju upozorním že pri mne nemá šancu riešiť vzťah vysvetlím jej aké mám na to dôvody a je na nej či ma chce takto alebo nie.. je to jej rozhodnutie.. jo je to trocha proti mne lebo veľa ich nechce mať takéto "vzťahy" ale vyvarujem sa toho že by som zbytočne ublyžoval
Shark NX napísal:Neviem ... Ja som mal tiez taku babu z ktorou som si len uzival ... ale neviem ... mne sa to nejak nelubilo ... chybalo mi tam nieco ... Ta citova stranka ...
jj pff som si nikdy nemyslel že toto poviem.. (boha asi som dospel)mám jednu kamarátku na nezáväzné stretká a všetko čo je s tým spojené.. len tam vôbec nieje tá láska a city.. prvý raz to bolo priveľmi v pohode bude to tým že som bol pár mesiacov bez sexu takže veľká fyzická príťažlivosť takže to šlo bez problémov. lenže potom prišlo druhý tretí a x-tý krát a tá fyzická príťažlivosť sa už nejako vytratilo a nieje tam nič čo by ma k nej priťahovalo.. akože vieme sa super porozprávať v sexe si rozumieme ale ako kolega povedal niečo mi tam chýba.. a je to silnešie ako zvierací pud.. proste je to len o tom ale (teraz príde to čo som si myslel že v živote nepoviem) chýba mi tam láska
Enduro3333 napísal:Presne aj tak to ja robim proste jej to poviem ..... zas nemam chut čitat a počuvat ako sa mi vyplakava ze som jej zlomil srdce a bla bla .. proste obojstranan dohodoa obja si len uzivame a ziadne zavesky okrem dobreho sexu nas neviazu ....
a tebe sa nestalo čo som uviedol trocha vyššie?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:včas ju upozorním že pri mne nemá šancu riešiť vzťah vysvetlím jej aké mám na to dôvody a je na nej či ma chce takto alebo nie.. je to jej rozhodnutie
Presne aj tak to ja robim proste jej to poviem ..... zas nemam chut čitat a počuvat ako sa mi vyplakava ze som jej zlomil srdce a bla bla .. proste obojstranan dohodoa obja si len uzivame a ziadne zavesky okrem dobreho sexu nas neviazu ....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ludia sex je dar od boha a treba si ho užívať plnými dúškami. ja sex milujem a ked ho nemám som podraždený, hlavne ked mám v úpráci tolko ženskúch,že až. A čo sa týka tej citovej stranky a jej absencie, zatiaľ som nebol s babou ku ktorej by som nič necitíl, ono sa to trochu aj škrie, mať sex s niekym ku komu nič necítim. Nie som svatý a nie každá baba čo so s ňou spal bola aj moja holka, ale ku každej som niečo citil, niektoré boli fakt dobré kamaratky, mal som ich moc rád, alebo tam boli city ako vášeň, desná vašeň a vôbec, žiadnu babu s ktorou som spal som neodkopol alebo, že by to bolo len o sexe a nemali sme si ani čo povedať. vedel som sa s každou baviť, zabaviť aj mimo postele, proste všetko super baby...
Napísať odpoveď