Problemy s kamosom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

No podľa mňa má jednoducho dosť na háku aby chodil von... Sú ľudia, ktorí sa potrebujú baviť v kuse, tí čo menej a tí ako Tvoj kámoš, že nič... Radšej doma si posedia, ako v krčme prípadne v na menej zafajčených miestach...
Nie že by som to chcela nejak extra porovnávať, predsa je tam vekový rozdiel, ale ja mám takého otca... On nikam nechodí. A má všetko a všetkých úplne na háku... Je pre neho doležitá rodina ako taká a kámoši ho nezaujímajú--- (nemyslím to len, že ja, mamka a brat... ale fakt celá celá rodina) a bol taký vždy.
Jednoducho oni takí niektorí sú...
Možeš to síce skúšať ďalej, ale myslím, že aj tak nepojde...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vdaka BOZE

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

papillonbubu napísal:No podľa mňa má jednoducho dosť na háku aby chodil von... Sú ľudia, ktorí sa potrebujú baviť v kuse, tí čo menej a tí ako Tvoj kámoš, že nič... Radšej doma si posedia, ako v krčme prípadne v na menej zafajčených miestach...
Nie že by som to chcela nejak extra porovnávať, predsa je tam vekový rozdiel, ale ja mám takého otca... On nikam nechodí. A má všetko a všetkých úplne na háku... Je pre neho doležitá rodina ako taká a kámoši ho nezaujímajú--- (nemyslím to len, že ja, mamka a brat... ale fakt celá celá rodina) a bol taký vždy.
Jednoducho oni takí niektorí sú...
Možeš to síce skúšať ďalej, ale myslím, že aj tak nepojde...
sice si ma nepotesila ale je to asi tak...

rozpraval som sa s nim zase a povedal mi ze nech to uz neriesim ...buduci vikend ideme spolu na disco

MISSION COMPLET

mozte lock temu
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

mysliš že ked pojde na diskoteku tak potom bude s vami stále? možno s vami pôjde preto aby mu s tým dali pokoj alebo zopár krat s vami pôjde preto a potom prestane. Ale da sa tomu predísť, spravte všetko preto aby sa aj on bavil, aby sa tešil na dalši piatok;-)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

asdf

Famine napísal:mysliš že ked pojde na diskoteku tak potom bude s vami stále? možno s vami pôjde preto aby mu s tým dali pokoj alebo zopár krat s vami pôjde preto a potom prestane. Ale da sa tomu predísť, spravte všetko preto aby sa aj on bavil, aby sa tešil na dalši piatok;-)
presne toto mam v plane :) mame jednu spolocnu kamosku ..teda aby som to upresnil: on nevie ze je to aj moja kamoska...a tu som zavolal na tu disco ..povedala ze pojde velmi rada, tak dufam ze aspon s nou sa bude citit dobre...
papillonbubu
Expert
Expert

Re: asdf

ProfionQQ napísal:presne toto mam v plane :) mame jednu spolocnu kamosku ..teda aby som to upresnil: on nevie ze je to aj moja kamoska...a tu som zavolal na tu disco ..povedala ze pojde velmi rada, tak dufam ze aspon s nou sa bude citit dobre...
tak to dúfam, že Ti vyjde taký plán...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:tak to dúfam, že Ti vyjde taký plán...
to dufam ze vyjde ten plan...a dufam ze vyjde aj ten tvoj :)

PS: podla tvojich prispevkov sa mi zdas ako super baba :)
papillonbubu
Expert
Expert

ProfionQQ napísal:to dufam ze vyjde ten plan...a dufam ze vyjde aj ten tvoj :)

PS: podla tvojich prispevkov sa mi zdas ako super baba :)
hej kým ma človek predsa len neuvidí ako histerku... :lol:
ale ďakujem... aj Vy čo mi tam pekne píšete mi prídete veľmi milí....
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:hej kým ma človek predsa len neuvidí ako histerku... :lol:
ale ďakujem... aj Vy čo mi tam pekne píšete mi prídete veľmi milí....
tak snad si neni az taka histericka ako to pises...neverim ze si az tak zle na tom :D
papillonbubu
Expert
Expert

ProfionQQ napísal:tak snad si neni az taka histericka ako to pises...neverim ze si az tak zle na tom :D
napísala som Ti odpoveď na to radšej do tej mojej témy :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

TOTO iste sa mne stavalo s jednym spoluziakom este asi pred tyzdnom nechcel ist von tak som prestal mat zaujem a hotovo :wink:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Problemy s kamosom

Príspevok od používateľa Flinstone »

ProfionQQ napísal:dufam ze takato tema tu este nie je :)

mam problem s jednym kamosom...kazdy weekend ho volam von, do baru, zabavit sa trochu..vzdy sa na nieco vyhovoriii :( minule mi povedal ze nejde lebo v telke je dobry film...tak som mu povedal ze ten film mu donesem este v ten vecer na DVD..on ze ok ale ze ho aj tak boli noha ze on nejde....jednoducho stale si nieco vymyslii...uz ma to serie...
este trochu na ujasnenie situacie: tyzden pred tym ako som ho volal von bol v kine s jednou fajn babou /akoze take babu keby mam som happy/

takato situacia sa opakuje tyzden co tyzden, nikdy nechce ist von...uz ho nahovarali aj iny spoluziaci z triedy, aj spoluziacky ale on vzdy odmietne

nerozumiem... AKO HO DOSTANEM NIEKAM VON ?????

este jedna vec: nie som ziadny fetak ani alkoholik ze by sa bal ze bude mat so mnou problemy...my sme inak velmi dobry kamosi ale nikde nechce chodit s nasou triednou partiou von !!

ak som na nieco zabudol tak sry... a prepacte za taky dlhy uvod
mno hmm mozno ta holka mu nahovorila ze ste nieco zle alebo jednoducho je stale s nou a nema na vas cas ale akoe toto by som ja nikdy nespravil ze by som zas teraz znenavidel kamosov mkoli holke thak nefiem

:?
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Problemy s kamosom

Flinstone napísal:mno hmm mozno ta holka mu nahovorila ze ste nieco zle alebo jednoducho je stale s nou a nema na vas cas ale akoe toto by som ja nikdy nespravil ze by som zas teraz znenavidel kamosov mkoli holke thak nefiem

:?
mam taky pocit ze si si precital iba uvodnyp rispevok :-/
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Pozri možno vôbec nie je chyba vo vašej triednej partii alebo dokonca v tebe....

Ako si popisoval, možno sa zmenil, práve kvôli tej babe.Aj keď si napísal, že on sa o baby nezaujíma, možno prišla doba, kedy on sám zmenil na baby názor. A si myslím, že akby ho baby vôbec nezaujímali, takby si s ňou určite nevypisoval každý deň na ICQ :? Možno sa zaľúbil a začal sa viac venovať jej.Pochopil, že niekedy je dôležité urobiť aj niečo iné ako chodiť s kamošmi (nič proti tebe ani tvojím parťákom)...

Na tvojom mieste by som na neho netlačil, pretože práve to by ho mohlo ešte viac odradiť...
Proste to nechaj tak nejakú tu chvíľu a uvidíš, čo sa bude diať. Možno si sám uvedomí, že mu už chýbajú aj kamoši a možno dokonca príde za tebou alebo ti zavolá, či nejdeš s ním von :wink:

A fóbia zo spoločnosti by to určite nemala byť, prosto ho len možno niečo žerie (možno práve tá holka :wink:
Napísať odpoveď