SATROnet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
pepke
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SATROnet

Príspevok od používateľa pepke »

ma niekdo skusenosti s SATROnet-om ? nitra, topolcany, galanta
mala by to byt optika, rychlost ,spolahlivost ,firma serioznost ?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Experiences mam, som zatial spokojny. Vypadky minimalne, rychlost garantovana, ziadne FUP alebo podobne kraviny.

Akurat len pri vacsich burkach to sem-tam trochen skace. :D
pepke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

aha vdaka uvazujem nad tim ze pojdem do toho za 1500 zriadovaci poplatok je to bez viazanosti dufam ze budu potom zvisovat rychosti ok dik
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Aj ja mam satronet, uz tri roky.. a som spokojny, odozva je dobra (odkedy je optika), rychlost stabilna, verejna IP, vypadky malokedy, down/up rovnaky... len ta rychlost je samozrejme pomala, takze prechadzam na orange fibernet... pytat za 768/768kbps 500,- mesacne je na dnes trosku moc.. a ked to zvysia tak pravdepodobne len na 2x ako to byvalo doteraz.. cize to bude aj tak pomale... No este uvidim co spravia do konca oktobra a potom adios satronet :smt115
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kinjeril napísal:Akurat len pri vacsich burkach to sem-tam trochen skace. :D
tomuto nejako nerozumiem. ked je to optika, tak aky vplyv na to moze mat pocasie :?:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

turtlak69:Tiež som na to čumel.. Mužno zle tienené kable :lol:
mspeedo napísal:Aj ja mam satronet, uz tri roky.. a som spokojny, odozva je dobra (odkedy je optika), rychlost stabilna, verejna IP, vypadky malokedy, down/up rovnaky... len ta rychlost je samozrejme pomala, takze prechadzam na orange fibernet... pytat za 768/768kbps 500,- mesacne je na dnes trosku moc.. a ked to zvysia tak pravdepodobne len na 2x ako to byvalo doteraz.. cize to bude aj tak pomale... No este uvidim co spravia do konca oktobra a potom adios satronet :smt115
Ja platim 475 za 512/512 wifi :( a keďže bývam na dedine, tak sem sa optika nedostane hadam ani po 20 rokoch. Keď tak pozeram na tie rychlosti, čo maju kamoši v baraku, kde som býval predtým (BA) tak ma hlava rozobolí :x
pepke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

cudne ze satro to ma take pomale nie ?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Frikso napísal:turtlak69:Tiež som na to čumel.. Mužno zle tienené kable :lol:
vyhoda optiky je, ze signal v kabli nie je ruseny vonkajsimi vplyvmi. na svetlo elektromagneticke ziarenie neposobi. a svetlo sa tam tiez nedostane :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

ja mam od satra net uz asi 1 rok-1.5 roka a zatial v poho ale mali jeden vypadok, to ma dost nastvalo ten vypadok trval neakych 5 hod. minimalne, a pred tym bol taky vypadok, no neviem ci to nazvat vypadkom "mysi prehrizli kabel :lol: pred barakom to bolo rozkopane asi mesiac
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Chlopi, vyzera to tak,ze nam v NR konecne zdvihnu rychlosti :) pisal som im koncom minuleho roku a vraj uz na tom pracuju. Tak som netrpezlivo cakal, a nic... Vcera som hladal nejake info na nete a v jednom forume pisal clovek, ktory vraj robi v Satre,ze to spustia uz tento mesiac. Vraj rychlost bude vyssia nez v GA a v TO, kde to potom o5 dorovnaju. Tak sa veeelmi tesim a snad je to pravda.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Mno tak rychlost zvysia az neskor, ale o to lepsie to bude :)
Vážený zákazník,
V októbri minulého roku začala naša spoločnosť s postupným rozširovaním priepustnosti dátového toku v Nitre, Galante a Topoľčanoch na svojich dátových sieťach. Nitra predstavuje väčšiu oblasť a preto si vyžaduje viac investícií do času a peňazí. V Nitre pristúpime k zrýchleniu internetu od Júna tohto roku, hneď po upgrade technológie na hlavnej stanici siete a testoch prevádzky. Pôjde o 6-násobné zrýchlenie pripojenia k internetu so zachovaním jeho vysokého štandardu a spoľahlivosti služby. Bližšie budeme o zrýchlení informovať, keď budeme vedieť presné termíny. Aj pri tomto zrýchlení ostáva spoločnosť SATRO verná svojej cenovej politike stabilne nízkych cien. Odporúčame priebežne sledovať našu webstránku www.satro.sk, kde sa dozviete o presnom termíne zrýchlenia SATROnetu.
S pozdravom,
Váš SATRO tím.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Tak to teda rad pocujem. Lebo prave v tomto obdobi rozmyslam prejst na Orange Doma. Ale keby sa rychlost zvysi 6nasobne, za tu cenu by sa to hadam aj oplatilo, heh. Ale inak so Satro/netom nemam ziadne problemy, uz asi rok a pol som nezaregistroval ani jeden vypadok!, pripojenie je stabilne. Len tie momentalne rychlosti su ako za cias dial-up internetu za pomerne vysoku cenu :D Ale inak ako s firmou velka spokojnost.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

chlapci, neviem ci sa to len mne zda, ale tusim uz tu rychlost zvysili :shock: stahuje mi to neuveritelnou rychlostou 180 kB/s :new05: predtym to bolo 30kB/s :oops: a ked to mali zvysit 6nasobne, tak 30*6=180, to znamena, ze to plati... dufam len, ze to nie je len docasne... vam to nejde rychlejsie? :)
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Mne zatial nie, ale uz cakam na tych 18mbit :) Barak oproti uz ide rychlejsie, hm ktovie ako to dvihaju.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Mne to uz facha tou 6-nasobnou rychlostou ale 2-3 dni. Tak isto aj Kinjerilovi. Skoda len, ze to plati iba pre download. Upload nezvysovali a asi ani nebudu. V tomto pripade sa viacej oplati Fibernet od Orange...
fiko2323
Expert
Expert

Príspevok od používateľa fiko2323 »

Grosay napísal:Mne to uz facha tou 6-nasobnou rychlostou ale 2-3 dni. Tak isto aj Kinjerilovi. Skoda len, ze to plati iba pre download. Upload nezvysovali a asi ani nebudu. V tomto pripade sa viacej oplati Fibernet od Orange...
a kde byvas v Nitre lebo ja byvam na Klokocine a este nezrychlovali nic..
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Na Chrenovej je už zvýšená rýchlosť. :D Dnes som sťahoval a vyčerpal som si hneď limit na RS.com. Škoda je len že upload nechali nezmenený. :(
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jj konecne to zvysili, down mam zhruba z 1 mbps na 6 mpbs, upload je zatial rovnaky, asi este na tom pracuju, lebo na webe satra zatial nieje o tom ani zmienka, uvidime no, podla cennika. Inak by to bolo dost blbe, lebo akurat stabilita, verejna ip, down=upload su silne stranky satra a ucinna zbran proti konkurencii.
fiko2323
Expert
Expert

Príspevok od používateľa fiko2323 »

Na Klokočine to stále ide jak išlo dúfam že to urobia čím skôr lebo teraz stále padá net.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Už to beží aj na klokočine. Ale ešte je to také neaké nestabilné, dosť to poskakuje.
Napísať odpoveď