Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Digital napísal::lol: :lol: ked je to proti comu som podla teba zdravy rozum tak ta lutujem :(
Ty uvažujem humánne a morálne to ti nikto neberie ale proste väčšina z tých faktov čo tu už nespočetne krát boli napísané sú tvrdé fakty...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Vesper napísal:Ty uvažujem humánne a morálne to ti nikto neberie ale proste väčšina z tých faktov čo tu už nespočetne krát boli napísané sú tvrdé fakty...
no jedno su fakty a druhe je slepy fanatizmus vid www.nsinfo.org
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Rasizmus - uvedomovanie si rozdielnosti medzi rasami a z toho plynuce skutocnosti.. Jednoduche..

Multikulturalizmus (politicky korektny termin), v skutocnosti presadzovanie multirasovej spolocnosti, zakonite na ukor napadnutej (hostujucej?) spolocnosti.

Neprisposobivost, vlastne zaujmy, porodnost... dolezite faktory.

Vela zo zastancov "multikulturalizmu" argumentuje potrebou naucit imigrantov 'europskym sposobom'. Kde je tam potom ale ta multi-kulturnost?

Multikulturnost je madarska, nemecka, rusinska(atd) mensina zijuca na uzemy SR so svojimi vlastnymi zvyklostami - kulturou, nie tvorenie multirasoveho smetiska anarchie, zaostalosti a nasilia, mozno s primesou nejakej bezohladnej a netolerantnej "kultury" importovanej do Europy niekde z puste.

Je to aj otazka cti.. Europania ju stratili alebo od nej boli odnauceni, preto ked nase mesta palia farebni divosi z Afriky a Azie, tak ich za odmenu nedeportujeme naspet do spinavych dier odkial prisli, preto ked arogantny neger dostane na hubu, hned sa mobilizuju organizacie ako LPR..

LPR ma medzi svojimi cielmy vytvorenie tejto multirasovej spolocnosti, preto kazdy kto podporuje ich, podporuje genocidu svojej rasy a tym aj naroda - skutocny rasizmus a to v ovela smrtelnejsej podobe..
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

suhlasim, nech ti co sa nevedia prisposobit ostanu doma a nej.ebu sa ku nam do europy. A ak su tu a robia problemy, nech s nimi nalozia rovnako ako s bielymi, aby sa necitili diskriminovani :P
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

v britanii je to len otazka casu. tam multi-kulti funguje uz dlhsi cas ako som si vsimol. no mam pocit, ze im to tam vobec nevadi a nevidia to z toho pohladu ako ostatni. to len moja domienka. posledna veta celkom dobre vystihuje situaciu
„Pluralitní města můžou být výhodou pro společnost, ale je nutné dívat se do budoucnosti a jednat zodpovědně.“
i ked na to jednanie mali mysliet trochu skor...
ked im to tak vyhovuje, tak preco sa im do toho starat...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ak by som to mal brat z rasistickeho pohladu, tak ten clanok uplne bohovo podporuje teoriu ze bieli ludia su sprosti lebo nevedia zabranit tak jednoduchej veci ako je pustanie si imigrantov dnu...
kali520
Darca
Darca

Imigraciu a hlavne otvorene hranice podporuju silno liberalne strany ktore maju narodne zaujmi na poslednom mieste (vacsinou su podporovane nejakou tretou stranou a to hlavne finacne).
turtlak69 napísal:ked im to tak vyhovuje, tak preco sa im do toho starat...
Velmi silno pochybujem ze to normalnym bielim ludom vyhovuje, tiez si uvedomuju vaznost situacie.

Čo sa naozaj udialo v Jene
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

o tom by som pochyboval aj ja. na SVK by to nebolo mozne. ale u nich multi-kulti uz fici nejaky ten cas. je mozne, ze to beru uplne inak. ale to su z mojej strany len spekulacie. kazdopadne rad by som si pozrel daky prieskum s tymito otazkami v britanii.
ps: netvrdil by som, ze "bielym" by to nevyhovovalo a tak. to plati vseobecne. nie je to vec bielych. cinania, japonci a tito su tiez taki isti. k turistom sa pravaju vludne, ale ked sa tam chce niekto usadit, tak im to prekaza. a tak isto aj ine narody. tiez by som sa nepchal do indie, ked ich styl zivota odmietam a nemam sancu sa s nim stotoznit. tiez by neboli nadseni keby som sa napriklad tam nastahoval. v skratke: nejde o farbu pleti. IMHO skor o kulturu a sposob zivota
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pozri ja tu normalne zijem a odpovede na taketo otazky mam priamo z prvej ruky, uz si na mna zvykli ze som viac rasistickejsi nez oni, ale z ich pohladu nie su cierni ziaden problem. z ich pohladu su problem indovia, cianania, a minulomesacny naval egyptanov, ktori sem chodia nerobit.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

James mne nevadi Cernoch ani aziat ... obe rasy mam velmi rad ale Arabov nemusim ... Vsade chcu zit po svojom a ked to nedostanu tak robia bordel ...
Chcu si povolit svoje ritualne vrazdy zvierat chcu svoje sviatky ... chcu svoje pravidla ... Napr su Pobureny ked ich dieta musi ist do skoly v Rovnosate a nie v tych handrach ... A este viac su pobureny ked nahodou ich dcera nemoze mat zahalenu tvar v skole ... Moji zlaty ak sa vam nepaci tak Odchod tam odkial ste dosli ... Mate na vyber ... bud sa prisposobite pravidlam alebo pakujte kufre a ehm ... nebudem neslusny ...
Fakt Aj Cernoch aj Aziat sa dokaze spravat ... a obaja su pracovity ... Resp dokazu byt ...

//P4ra je rozdiel arab z UAE (United Arab Emirates) (bol som tam viem - Extremne bohata krajina a to ich robi normalnymi ... ;) )
Ale taky Turek alebo iny playboy to je katastrofa
A mame byt v Emiratoch ... (v Dubai) A tam su nesmierne sympaticky ludia ... potvrdzujem Fakt inteligentny ... Usmiaty prijemny ... Taky sympataci ...
Proti nim nemam nic ale takty zasrany Turek alebo Saudi ... Dakujem :?
Inac Tu mame ten barak :wink:
kali520
Darca
Darca

Za ilegálnou imigráciou do Európy a Ameriky sú židovské organizácie

Nie je tajomstvom, že židovské organizácie stáli na čele iniciatívy za zmenu v imigračnej politike zákonom z roku 1965. V minulom roku sa o ilegálnej imigrácii veľa hovorilo. Verejnosť je veľmi nahnevaná kvôli nedostatku kontroly na hraniciach a kvôli negatívnym zmenám, aké to potom v krajine vyvoláva. Ale toto je v priamom rozpore s hlavným mediálnym prúdom, ktorý sa tomuto problému takmer ani nevenuje.

Tí, čo sa zamýšľajú nad neprimeraným vplyvom izraelskej loby rýchlo označujú za antisemitov. A tých, ktorí si myslia, že Spojené štáty by mali aspoň obmedziť imigráciu, označujú za "rasistov" a "nativistov". Samozrejme, sú tu aj iné témy, ktoré spadajú do rovnakej kategórie: "nevhodné, aby sa o tom diskutovalo". Hádam najhlavnejšou z nich je vplyv génov na inteligenciu a správanie. Ale štát Izrael a neobmedzená imigrácia, tieto dve záležitosti majú spoločné to, že na nich majú hlboký záujem a veľkou mierou ich presadzujú židia.

Profesor Kevin McDonald hovorí, že obe tieto politiky sú dielom židovských predstaviteľov a to preto, lebo ich pokladajú za nutné v zabezpečovaní bezpečnosti pre svoju komunitu a jej vplyvu na spoločnosť. V prípade Izraela je to jasné. Pokiaľ ide o imigráciu, je tu dosť dôkazov o tom, že je to eminentný záujem židovskej komunity v Európe aj v Amerike, pretože to skoncuje s hegemóniou hostiteľských komunít, v ktorých žijú. ...
prof. Kevin McDonald, Educate-Yourself
http://mirrors.wordsforgood.org/educate ... feb07.html
kali520
Darca
Darca

Štatistiky a počty neklamú. Biela rasa sa vo svete stáva pomaly ale isto menšinou. Nakoniec, pozrite si tieto nelichotivé a pre budúcnosť Bielej rasy pesimistické štatistiky. Dovolíme, aby našu rasu postihol tento osud? Štatistika:
10 Najľudnatejších krajín
r. 1950:
Čína, India, USA, Rusko, Japonsko, Indonézia, Nemecko, Brazília, Anglicko, Taliansko

rok 2004:
Čína, India, USA, Indonézia, Brazília, Pakistan, Bangladéš, Rusko, Japonsko, Nigéria

predpoklad na rok 2050:
India, Čína, USA, Pakistan, Indonézia, Nigéria, Brazília, Bangladéš, Kongo, Etiópia

Lekcia:
V roku 1950 tvorili polovicu tohto zoznamu najmä Biele krajiny.

V roku 2004, tvorili Biele krajiny 1/5 tohto zoznamu.

V roku 2050 bude medzi desiatimi najľudnatejšími krajinami sveta jediná Biela krajina (USA). Ešte predtým sa Bieli Ľudia stanú menšinami vo vlastných krajinách.

V roku 1900 mala naša planéta 1 miliardu 625 miliónov obyvateľov, z čoho bolo asi 485 miliónov Bielych. To znamená, že na začiatku 20. storočia tvorili Bieli Ľudia asi 30% z celkovej populácie Zeme.

V roku 2000 mala naša planéta asi 6 miliárd 95 miliónov obyvateľov, z čoho bolo Bielych asi 953 miliónov ľudí. Aj keď je to nárast počtu Bielych, v porovnaní s celkovým počtom obyvateľov Zeme je to len asi 15% z celkového počtu obyvateľov.

Explozívny nárast počtu nebielych obyvateľov Zeme – ktorých počet sa zdvojnásobuje každých 34 rokov (počet Bielych Ľudí sa zdvojnásobuje len každých 200 rokov) znamená, že okolo roku 2100 budú Bieli Ľudia predstavovať len 3% z celkového počtu obyvateľov Zeme.

Od roku 1900 do 2100 (200 rokov) za počet Bielych Ľudí na Zemi zníži z 30% na smiešne 3%.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

nuz co uz, ani mne sa to nepaci, ale nic sa s tym robit neda, vsetkych vystrielat nemozes.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

na svete prevazuje drviva vacsina kktov, nad normlanymi ludmi.. ale to nikomu nevadi... hlavne, ze okolo seba nemame stupenca inej kultury... logika na je prvom mieste niektorych ucastnikov tejto diskusie ako tak pozeram
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Omyl, mame tu stupencov inych kultur a nie je ich malo, konkretne "multikulti kultur", cim sa potvrdzuje ta zalezitost ohladom kktov.

Vzdy sme boli v mensine, nase nadradene myslenie, kultura a technologie nam dovolili ovladnut z velkej casti tuto planetu a vybudovat najmocnejsie imperia. Jedine co nas moze znicit sme my samy, co sa bohuzial deje. Nie je to prirodzeny vyvoj, pravy opak je pravdou.. je to skor otazka psychologie (sebaznicujuca politika - proti-prirodny proces) a systemu vedeneho skorumpovanymi jedincami..
"Politické a ekonomické systémy môžu byť ľuďmi zničené a obnovené, no zánik rasy je večný."
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a aky maju vlastne zidia profit z toho ze na zemi ostanu iba tupy a lenivy cernosi a cinania?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

O tom uz bolo popisane dost.

Clovek nemusi byt zid aby vedel ze takyto typ spolocnosti je najjednoduchsie ovladatelny a manipulovatelny.

Je viacero sposobov ako tohto stavu dosiahnut, rasove miesanie je ale najucinnejsi a pre nasu rasu najsmrtelnejsi sposob pretoze z tohto bodu neexistuje navrat.

Celkom pochopitelna snaha z ich pohladu..

Aby som sa vyjadril priamo na otazku, komunizmus a jeho historia je najlepsim prikladom toho ako je vyhodne zbavit sa zdraveho jadra bielych narodov, prve obete zidobolsevizmu, slo o miliony..

Viac v teme Komunizmus: židovské sprisahanie?

Ale najlepsie a to pre vsetkych, by bolo, keby si precitali tuto knihu http://www.europskenarody.info/Moje%20Prebudenie.html aj keby to mala byt jedina vec co urobia..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Zaujimava je v tomto smere skutocnost, ze prave zidia- aj ti menej ortodoxnejsi- sa odmietaju sobasit s nezidmi, resp. gojmi.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak preco napr nejdu zidia ovladat cinu alebo afriku?tam maju presne taky typ spolocnosti ako im vyhovuje.
stale mi unika podstata.cisto teoreticky.na zemi uz nie je ani jeden europoidny clovek.aky z toho maju zidia profit?stale ostane vela nabozenstiev,farieb,nazorov.skor by mali profit keby na zemi ostala iba jedna rasa a jedno nabozenstvo a oni by vsetkych riadili ako stado oviec.ale to je nemozne.
Napísať odpoveď