Hellb0Y napísal:Vsetkym kdo sa snazili pomoct strasne moc dakujem... Skusam s tym koncovat no priznam sa od mojho osudoveho skoncenia ... som si dal asi 10 bong ... Co ma sameho mrzi, neviem cim to je , cely zivot som si hovoril ze na marihuanu nemozem byt zavisli... No ale asi to je inak... S tym pikom mam dalsie ponuky , ale tomu uspesne odolavam .
Pomoc?
-
peterkozel
Medium Professional
[quote=""J""]presne ako to nado mnou. chod niekam na tyzden prec. a ziadne drogy si tam neber.[/quote]to je blbost pretoze on na to nema v takomto stave a vobec ak by aj ja sam isiek kdesi na tyzden do riti sam ci co tak by som sa scvokol, nanho treba pevnu ruku a mali by to podchitit jeho fotrovci...
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No nemal som až také extrémne problémy, ale tiež som mal dosť problém s alkoholom. Samozrejme od toho sa odvíjali problémy doma....Samozrejme k tmou ešte aj cigaretky a nejaká tá trávička.....
Ale chvála bohu sa to všetko zmenilo tým, že som si našiel super dievča, ktoré mi pomohlo, tieto zlozvyky odbúrať.
Už 4. týždeň som nevypil ani kvapku alkoholu
S trávičkou je už dávno koniec
A ešte zopár dni a bude možno koniec aj s cigaretkami
Takže skús si nájsť nejakú holku, ktorú budeš ľúbiť celým srdcom a ver, že ani sa nenazdáš a zlozvykom bude koniec..... samozrejme ak máš pevnú vôľu
Good Luck
Ale chvála bohu sa to všetko zmenilo tým, že som si našiel super dievča, ktoré mi pomohlo, tieto zlozvyky odbúrať.
Takže skús si nájsť nejakú holku, ktorú budeš ľúbiť celým srdcom a ver, že ani sa nenazdáš a zlozvykom bude koniec..... samozrejme ak máš pevnú vôľu
Good Luck
nemas co mat nejake ponuky. kym mas stale ponuky, tak stale je to o tom istom. treba zmenit partu. potom ked nebudu ponuky, nebude ani potreba. a potom ani chut. bongo by som na tvojom mieste pekne daleko odkopol. kym mas s kym hulit, tak budes. kym si nepovies dost a nenajdes si normalnu partiu a nie bandu fetakov co seru zivot sebe aj druhym, tak to stale bude pokracovat. drz sa od fetakov dalej a bude ti dobre.Hellb0Y napísal:Vsetkym kdo sa snazili pomoct strasne moc dakujem... Skusam s tym koncovat no priznam sa od mojho osudoveho skoncenia ... som si dal asi 10 bong ... Co ma sameho mrzi, neviem cim to je , cely zivot som si hovoril ze na marihuanu nemozem byt zavisli... No ale asi to je inak... S tym pikom mam dalsie ponuky , ale tomu uspesne odolavam .
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj, ale holku nesplasis len tak ako v BA nejaku tu lampicku, tak hladaj....
Yo yo, piko by som uz neskusal.... zo 2 roky ma lakaju na kolesa, pika, niekedy koks.... Koleso som vyskusal raz a asi naposledy- dnes to mozu byt presne dva roky... odvtedy som si povedal ze nie, a vychadza to. Piko dava vela ludi, niektori dlhe roky a vydrzali, no nesmies si povedat ze to by bol tvoj pripad. Keby som nebol lenivy tak by som povedal ako piko berie identity.... Ked ta to zmohlo tak lahko na grass tak to bola len otazka casu kedy ta zacne lakat nieco ine- v poslednej chvili si sa spamatal.
Skus najst nieco comu si sa venoval predtym ako si zacal hulit, nejakeho znameho, konicek... nenajdes nic?
Yo yo, piko by som uz neskusal.... zo 2 roky ma lakaju na kolesa, pika, niekedy koks.... Koleso som vyskusal raz a asi naposledy- dnes to mozu byt presne dva roky... odvtedy som si povedal ze nie, a vychadza to. Piko dava vela ludi, niektori dlhe roky a vydrzali, no nesmies si povedat ze to by bol tvoj pripad. Keby som nebol lenivy tak by som povedal ako piko berie identity.... Ked ta to zmohlo tak lahko na grass tak to bola len otazka casu kedy ta zacne lakat nieco ine- v poslednej chvili si sa spamatal.
Skus najst nieco comu si sa venoval predtym ako si zacal hulit, nejakeho znameho, konicek... nenajdes nic?
No nic,treba sa pozriet pravde do oci..Mas 2 moznosti:Hellb0Y napísal:kamosi...
1-Bud ostanes s kamosmi a neprestanes hulit a pit a robit vsetko co chces prestat robit.Easy way.
2-Vyseres sa na tych parchantov
K moznosti c.1-neviem na kolko fetujete a co vsetko mozne(neurazaj sa,ja nazyvam fetom aj alkohol),ale ja mam par kamosov,co ostali pri moznosti c.1...A je to bida zivot,kamo...Pripady pre psychiatriu-mam dvoch co tam travia zavrety vacsinu casu svojho zivota.Ale zase pravda je,ze tam boli"ine veci"..
Nakoniec ten 7 den,co ta zaujima asi najviac
A nemysli si,ze ked si sa rozhodol,prestat,alebo obmedzit to,ze si majster sveta.Je to vyborny zaciatok,ale iba myslienka...Vela ludi sa pokusalo,alebo pokusa...Kapo budes ked prestanes,alebo to obmedzis-ako som pisal...
-
Začiatok Konca
Professional
Najprv by som ta chcel do*ebat,ze si sa s nimi vobec dal do kopy...ale to je uz jedno...Konicek je skvela vec...poviem ti,ze volejbal hravam cca styri roky...a za ten cas som sa mega vela krat naje*al...sfajci(to som mal cca 12-13 rokov)l...Okrem skoly som zacal chodit aj na treningy muzov...po dvoch rokoch driny mi konecne vybavili registracku...trenujem 6x do tyzdna...(tym som chcel povedat,ze ak si najdes nieco,co ta bavi,tak sa nebudes mat cas chodit v piatok,alebo iny den s partiou...na kruzku si najdes novych kamaratov,ktori mate podobne-rovnake zaujmy...a pojde to rychlo...len treba chciet...ak ak by ta nejakym sposobom chceli odvrhnut,tak to niesu tvoji kamarati-ale kur*y...moji kamarati su skoro vsetko punkaci Oi!Skins,atd..videl si uz punkaca hrat volejbal..
...najprv na mna len pozerali,ale teraz ma podporuju...sem tam idem s nimi na koncert...tam si povieme co je,bolo bude...
Mozno sa ti to bude zdat troksu od veci,ale ked zances naozaj zit,tak to pochopis..
DRZIIM TI PALCE...a dost vela tu pritomnych...tak na s nesklam(a hlavne seba)...
Mozno sa ti to bude zdat troksu od veci,ale ked zances naozaj zit,tak to pochopis..
V zivote som nebral drogy s frajeriny , to je nazor niekoho kdo ich nikdy neskusil , alebo nazor dietata... Marihuanu som bral pre urcity pozitok ... Je to jediny unik s tochto vesmiru , extazu a trip vdaka zvedavosti , neolutujem nikdy ze som to skusil , lebo viem ze by som to skusil aj tak raz v zivote. No bol som v tom , ze drogy ja ovladam , no vymklo sa mi to z ruk , ked som si nedokazal povedat nie... ked som sa pozrel okolo seba a videl som len ludi co hulia marihuanu , beru drogy, ostatny neboli pre mna ... Nevedel som najst cloveka co je negativny... Pritom som zil v normalnej rodine ktora mi dala vsetko ... Preto viem teraz z vlastnej skusenosti a presvedcenim povedat , ze kazdy jeden kdo bere drogy , ich bere koli sebe , nie koli vychove ani uniku stresom , len koli tomu ze on ich chce. Samozrejme su aj pripady ked clovek berie drogy , lebo nema ine vychodisko . No ja osobne viem , ze rodicia pokial sa o dieta staraju denne najviac , venuju sa mu , no neudrzia ho doma ako v klietke. Partia ludi to kazi a nie je to koli frajerine , ale koli zvedavosti , hlupej zvedavosti... Aj ja som bol zvedavy , no uniklo mi to niak ...puccik napísal:Vies ja som podobni clovek ako ti ale moj nazor je taki na tie chlast drogi a hulenie ze preco to mam robit zato ze to robia ini tak nemusim bit ako oni sak za frajerinu kaslem na to to radsej usetrim prachi a kupim motorku a aspon sa budem vozit a konicki sak skus tie co ta bavili