Existuje nejaka simulacia, resp. arkada o f1?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
gandus
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Existuje nejaka simulacia, resp. arkada o f1?

Príspevok od používateľa gandus »

mam na mysli hru na PC, moze byt aj starsia, ale nie velmi stara.
Diky
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

F1 Challenge 99-02 robia sa updatey jazdcov na posledne sezony, sietove ligy atd atd
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

F1 Challenge 99-02
Grand Prix 4, 3, 2

Simulacia je F1 Challenge, ale mne sa viacej pacila seria GP, pretoze to bolo ovladatelne aj bez klavesnice a pre mna to malo vyssiu hratelnost. F1 Challenge bolo prilis zlozite a bolo to len pre skutocnych fanusikov F1 a tych, ktori maju radi simulaciu. Pri GP2 som mozno tak 7 rokov dozadu cez leto posedel svoj cas, ked som jazdil dlhu sezonu (zavod trval mozno aj hodinu), k tomu treba priratat kvalifikaciu... Taktiez mam v GP2 za sebou plnu dlzku zavodu v Monacu... GP3 a 4 tusim prinasa uz aj zmenu pocasia a moznost si zahrat zavod za zazda, F1 Challenge to ma samozrejme tiez, navyse este pri vyssej realnosti.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mno jo... tak ako hojko hral GP celu sezonu tak ja som si ju odjazdil v F1 Challenge 99-02.. a na klavesnici.. vsetko full kola a full qualifi... uroven AI je super a da sa perfetkne doladit.. pohlad z kokpitu je super a ovladanie tiez... su do tejto hry aj nove sezony ktore skrasluju textury a pridavaju nove veci.. proste ako nova F1.. trate formule jazdcov atd... proste tejto hre je venovana dost velka pozornost kedze je to jedina normalna F1 na PC
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Šu-Do: Skusal som pred rokom v lete F1 Challenge aj s updatmi, ale nepodarilo sa mi to rozbehat. Mal som tam sezonu tusim 2007 a po pusteni to padlo, takze som sa na to vykaslal.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Šu-Do: Skusal som pred rokom v lete F1 Challenge aj s updatmi, ale nepodarilo sa mi to rozbehat. Mal som tam sezonu tusim 2007 a po pusteni to padlo, takze som sa na to vykaslal.
mnooo.. ja mam obe tie sezony 07.. newiem ci ich je viac.. ale zazrel som len dve teda dve som stiahol..
F1 Mania 2007 co je len mod ktory sa doinstaluje do cistej hry a F1 Challenge2007 KRC co je uz full instalacka a na HDD to ma nejako 1GB
... a isli mi obe v pohode.. teraz mam jednu akurat instalnutu.. ale newiem ktoru.. akurat ze s tymi modmi su aj bugy.. bugy na tratiach niektorych bohuzial.. :?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

seria od microprose GP2 pak GP3, GP4 som neharal ale tieto patria k tym najlepsim :wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

co tak F1 2002 od EA. kedy vide oficialna verzia F1? pocul som nieco, ze licenciu ma firma sony a tak EA nemoze nic do roku myslim 2009
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Monako2 napísal:co tak F1 2002 od EA. kedy vide oficialna verzia F1? pocul som nieco, ze licenciu ma firma sony a tak EA nemoze nic do roku myslim 2009
prave preto na PC nebola ziadna F1.. iba pre PS :x
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

skuste F1 Challenge 99-02 PFT 07 MOD ( Season 2007 PFT ). fyzika 9/10 modely 9/10 instalacka cca 1,1 GB.
Napísať odpoveď