v nedelu mi pride noteook so 64 bitovym procakom...a teda sa chcem spytat ci na to instalnut 32 alebo 64 bitove windows XP? Pocul som ze xp nie je v 64b verzii az take vymakane, ako by sa patrilo na 64 bit, ale nezistoval som nic viac...co by ste radili vy a preco? inac davajte rady len na XP 32 a XP 64, lebo len tie mam zakupene...diky moc
Vykonovo su na tom tak isto... nepocitis zmenu.. teda u XP x86 a x64...
a na 32bit aspon nemusis nahanat len 64 bit programy a ine veci.. i ked dnes uz to nie je problem.. ale lepsie je si dat bezny 32bit.. to uz skor o 64bite uvazuj pri Viste...
Mam tiez 64 bit procak a skusal som to s viacerymi systemami, ale vratil som sa k XP-32 bit. 64 bit XP-cko mi len robilo problemy kôli ovladacom. Momentalne skusam aj 64-bit LInux a ani to nie je bohvie co. Po tychto skusenostiach sa mi cela ta vec so 64-bit procakmi zda ako nadnesena. S Vistou nemam sice skusenosti, ale vieceri mi vraveli, ze je az prilis zbytocbne chranena(hlavne proti nelegalnemu softu) a tiez narocna...
ja pouzivam 64bit Vistu kvoli 4 GB ram a funguje vsetko ako hodinky...a uz som tu par krat pisal, ze ochrana proti softu a kadejake dementne hlasky vo viste sa daju vypnut, len treba vediet ako..a pomala nie je tiez...ale pokial nema viac ako 2 gb ram, tak nema zmysel ist na 64 bit...
ake problemi su s 32 bit a ram nad 2 gb? teda ja som mal XP 64 ?:D namojom prvom 64 semprone ked to vyslo...akoze 0 bodov vtedy..soft ziadny...ovladace ani nevravim.co XP nemalo to som nenainstaloval ostaneme u 32
midnight_man napísal:ake problemi su s 32 bit a ram nad 2 gb? teda ja som mal XP 64 ?:D namojom prvom 64 semprone ked to vyslo...akoze 0 bodov vtedy..soft ziadny...ovladace ani nevravim.co XP nemalo to som nenainstaloval ostaneme u 32
...skus mat 4GB fyzickej ram na 32bit a uvidis co to spravi
takze z toho co citam tak asi 64 XP vobec nie? rozmyslal som este nad mandrivou 2007, ale velmi velmi ma odradzy simulovanie win aplikacii cez wine (hlavne CorelDraw)...alebo pockam ten rok asi...