Ahojte.potreboval by som poradit ohladom programu...Mal by sluzit na ovladanie PC.Mam zosietovane PC a NB.A Notebok je kvoli signalu(wifi),umiestneny v podkrovi.No a cez remote desktop(nastroj windows) sa pripajam z PC,ktory mam v izbe a tak vlastne fungujem aj na nete.No a stale musim ist do podkrovia a zapinat NB.A preto potrebujem cim jednoduchsi program na uplne ovladanie toho NB z mojho PC.Teda zapnut,zobudit a pripojit sa je asi zaklad.Toto cez windows nieje mozne-shit.Aby som nemusel hore vobec chodit.
A skusal som VNC.Nainstaloval som VNC Server na NB(tam sa pripajam) a VNC Viewer na PC(odtialto sa chcem pripajat).A problem je- V options Servera zvolim ktore IP sa mozu pripojit.Zvolim ADD,do okienka napisem 192.168.0.2/255.255.255.0(adresa mojho PC).No a ak dam OK,tak sa tam(v zozname pridanych) objavi-192.168.0.0/255.255.255.0

.Proste ina IP.Nech zadam hocijaku,stale sa tam objavi 192.168.0.0

.A neda sa pripojit-asi kvoli tomu.A vlastne ani neviem,ci sa da pomocou VNC zobudit PC,v lokalnej sieti...Ale myslim,ze da...
Viem,ze tu je par tem..Ale su na pripajanie sa cez internet..Ja hladam,cim jednoduchsie riesenie ,pri zosietovani 2 PC.
Tak,ak by mal niekto skusenosti s VNC,alebo vedel lepsi,jednoduchsi soft,budem vdacny ak poradi