Anti - Warcraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

lekoklatik napísal:....
ok nazor si vyjadril a hotovo zato ze sa niekomu nieco paci a hrava to tak ho nepresviecaj o OPAKU !! lebo ho nikdy nepresvedcis :)

( vsak ako ja hudba jeden to a druhy to... )
wam]Ado125
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wam]Ado125 »

co ja viem, dotu tiez nemusim ^^, obycajna scenario mapa :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

R1k1nko napísal:ok nazor si vyjadril a hotovo zato ze sa niekomu nieco paci a hrava to tak ho nepresviecaj o OPAKU !! lebo ho nikdy nepresvedcis :)

( vsak ako ja hudba jeden to a druhy to... )
No tak to ma ani nenapadlo. Ale Warcraft je aj tak ..... Blbost ako hrom. Je humorne sledovat ludi ktory sa tu rozculuju ze je takato tema ale co kto narobi ked SU na fore aj taky co Warcraft nemusia. Niektory proste nechcu plut lad a ine veci.
Ale taky double-damage-stun je fajn alebo boty rychlosti najdene v modro-sivom lese pod titanovym hribikom (skoro ako v Cernobyle). Keby som mal dost dukatov tak sa vyberiem na QUEST do Zimnej zeme a od Ladoveho zajaca by som si nehal vycarit prsten nicitela a Warcraft by som zmiatol zo zeme aby som vzdy ked pridem na hojka do sekcie HRY nenasiel dalsie nove temy typu: Mam hrdinu A neviem co mu mam dat obliect, alebo Ako zabijem toho trola v nesmrtelnej jaskyni. :wink:

Tak takto ja vnimam WARCRAFT. Kludne sa potrapim a este pozistujem nove finty na ten Warcraft. Co myslite ako by som si mohol poskladat prsten presnej strely. Napiste ingrediencie a kde ich najdem. Dakujem :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

neprezrelo to uz ?? sa cudujem ze neni lock, ak sa vam to nepaci tak to nehrajte, a nemusite pisat co , ako, kde, kedy, preco, preco ste zrovna spravili anti warcraft, preco tu neni napr anti starcraft, nfs, fifa, nhl,nba,mario,diablo, atd atd atd... ??zamyslite sa co uz pisete
lekoklatik
VIP
VIP

compleX napísal:neprezrelo to uz ?? sa cudujem ze neni lock, ak sa vam to nepaci tak to nehrajte, a nemusite pisat co , ako, kde, kedy, preco, preco ste zrovna spravili anti warcraft, preco tu neni napr anti starcraft, nfs, fifa, nhl,nba,mario,diablo, atd atd atd... ??zamyslite sa co uz pisete
Co do ri.. furt pisete OT. Napis moj co ti na hre vadi ak nic tak sa nevyjadruj. Nevies poradit s tym prstenom presnej strely ked uz si tu? :wink:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

lekoklatik napísal:Co do ri.. furt pisete OT. Napis moj co ti na hre vadi ak nic tak sa nevyjadruj. Nevies poradit s tym prstenom presnej strely ked uz si tu? :wink:
prsten presnej strely...no tak to potrebujes najprv level 2 zirafu smrti a 3 deka podravky.dalej musis najst diamant elfskeho zaluda a 3 azbestove obruce z temneho lesa.cele to ztmelis arzenovym bojovym kuzlom a naplujes na to lad.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

lekoklatik napísal:Co do ri.. furt pisete OT. Napis moj co ti na hre vadi ak nic tak sa nevyjadruj. Nevies poradit s tym prstenom presnej strely ked uz si tu? :wink:
jednym slovom "demencia" asi bude jail ale to nevadi
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

fakt nechapem..totalna demencia..

vidno ze od inteligentneho cloveka mas daleko.

tu porovnavat nejake custom mapky a vymyslat nejake "AKOZE" srandovne (maximalne sa zasmejes na sebe ty, my ostatny sa zasmejeme ze co si asi musel fetovat kym si take nieco vymyslel) vecicky ako pises.. pod uroven

niekto kto prejde kampane War3 nemoze nadava na warcraft3..

fakt nechapem vas.. totalna retardacia z vasej strany..

hej nadavaj na to co nepoznas.. fakt inteligentny clovek..
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Táto téma je zbytočnosť. Nejaký týpek si zmyslí že založí tému anti-warcraft a skupina ďalších týpkov mi pritakajú že áno je to blbosť. To tu potom môžeme založiť rovno Anti-Counter Strike Anti-Command and Conquer a podobne ;-)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

presne tak, najdem tu este jeden taky anti post tak zakladam ANTI temy na ine gamesy, pretoze pokial si tu modi nevedia spravit poriadok..

rovno tu zacnite robit topicy ze VY nosite ADIDASKY a vsetci co nosia inu obuv su lamy..

ale vazne.. aka lama moze posudit HOCICO pokial to ani zdaleka nepozna?

... to moze snad len idiot..
lekoklatik
VIP
VIP

safanovi dakujem za podrobny navod :D a ostatnym zadubencom. Co furt pisete OT. Nemame radi Warcraft a robime si z toho srandu. Nieje na tom nic zle. Pre boha uz nas nehajte a radsej si chodte pisat do vasich Warcraftov. NESPAMUJTE bo tie vase antiprispevky na tuto temu sa uz len opakuju. Vieme ze zavidite ze mame takuto antitemu a velmy nas to mrzi ale co uz ked za to ze admini tuto temu nelokli maju obrovskeeeee + aspon z mojej strany lebo aj tak na tejto teme nieje absolutne vobec ale vobec nic zle.

Uz nam sem nelezte vy uberaci karmy za zbytocnosti. A inak uz ste trapny.

safan ma k+ a ziskava 50exp. za vyrieseny QUEST. Chcel by som vidiet lepsieho hrdinu ako je safan pretoze on to fakt berie vazne a nerobi si z toho srandu. Dik safan uz davam goly jedna radost

:D :oops:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nech sa paci..

http://www.hojko.com/post700308.html#700308

narocky som pouzil presny text (okrem prvej vety tusim) a len zamenil W3 za CS.. hmm a co si vsimnes? ze to je absolutne rovnake..
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Ludia nechapem co tu riesite.

Ved vsetko je o preferenciach. To ze sa mne paci jedna hra neznamena ze sa bude pacit aj tomu druhemu. To ze ja mam rad prepracovany pribeh neznamena ze to tak musia mat radi vsetci a ostatni co nezdielaju moj nazor tak hned fetuju ako niekto spominal. Tieto "anti" temy su uplne bez akehokolvek zmyslu.

Vsetci robime to co nas bavi. Tak isto je to aj s PC hrami. Hrate to co Vas bavi. A je hovadina presviedcat ludi, ktory k tomu nemaju ziadny vztah, o opaku. Nezastavam tu ziadnu stranu, Len som chcel povedat ze tieto diskusie o anti warcrafte alebo CS alebo cokolvek inom su pod uroven, pretoze ich ucelom nie je prezentovat tu hru, alebo sa o nej porozpravat. Jediny ucel co vidim je nastvat "druhu stranu". Vsak ked nieco nemam rad tak to proste nerobim a nestazujem sa na to nie? A nepresviedcam vsetkych ze je to hovadina.

To ako keby som tu zacal pisat ze nemam rad palacinky a kazdy kto ich ma rad je idiot :D Sa vzpamatajte. Radsej zakladajte topics co maju zmysel alebo ich nezakladajte vobec.

Sorry za double topic aj v teme Anti CS aj v tejto. Ale tak pasuje to do oboch.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

waldo presne tak ako vravis.. ale ti ludia co im do tej mentalnej inteligencie tu budu vzdy rozvijat .. ze ..

"jaaaj my sme taky coolovyyyy.. oni nam tu odpisuju a hovoria nejake argumentyyyyy..
"ale to je fakt take coool, tak kdezee mi budeme reagovat na tie argumenty co nam hadzali pod xicht, my si tu budeme vykecavat o tom ze ako my mame pravdu .. ze hoci sme si zahrali 3minuty a 25 sekund warcrafta tak OD BOHA sme dostali dar ze vieme PRESNE O COM JE DEJ vo warcrafte..
Taktiez absolutne ignorujeme ze vyslo kopec Warcraftackych (a neboli to HOW TO PLAY WARCRAFT GUIDE-y) "

"ach sme my ale super, na koniec topicu este hodime smajl aby bolo vidno aky sme coolovy a aky sme velky machri ze sme netolerantny a absolutne nevidime nic ked nam nieco argumentuju na nase slova"
lekoklatik
VIP
VIP

Zadubenci. Co furt kcete. Furt to nechapete. Budem pisat mozno len za seba takze.

Warcraft je ubohost herneho priemyslu a vobec ale vobec ho nemam rad. Ludia ktory to hraju su mi ukradnuty a mam ich na haku. Ved nech si len pluju ladom a maju hrdinov z azbestu s turbo-kijakmi. Nemam rad Warcraft a budem si z neho robit srandu ked budem moct. Bez problemov napisem, poviem, zaspievam, vsetko mozne ze Warcraft nemusim. V tomto topicu nejde o zhodenie hracov warcraft ani samotneho warcraftu. Warcraft bol a bude a ja s tym nic neurobim ale srandu si z neho robit BUDEM.

Komu uz toto nieje jasne tak je asi fakt magor.

Fuj asi si poskladam topanku kludnosti lebo som sa rozculil ze tu furt musim pisat to iste vam zadubencom. Dakujem. :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

lekoklatik napísal:...
Toho zadubenca si nechaj. Ja som tu neobhajoval Warcraft a ani tu na neho nekydam. To bol neutralny nazor.

A ked to beries takto tak potom cely tento topic je len jeden velky spam. Nepises tu nic konstruktivne. Sam som prekvapeny ako tento topic a tie jemu podobne mohli ostat tak dlho unlocknute. Teraz sa cudujem este viac ze bol zamknuty Anti CS topic a tento nie pricom je to na jedno kopyto aj ked ten druhy bol vytvoreny len z recesie uznavam. Ide o princip.

Ked nesuhlasis tak mi povedz len jediny argument preco ma tento topic a jemu podobne zmysel. Pochopim topic kde sa rozobera hra medzi ludmi co sa o nu zaujimaju, hladaju pomoc, maju ohladom nej nejake otazky. Ale nepochopim tieto flamovacie temy. Jediny dovod ktory vidim je robit si srandu z tych druhych a snazit sa ich nastvat. To sa u mna rovna spamu. A nevidim ine riesenie ako lock. Je jedno ci to je anti WoW anti CS alebo milion inych anti. Neobhajujem tu WoW.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Keď máte komplexy tak to chápem :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Zajačik napísal:Keď máte komplexy tak to chápem :lol:
Ked upresnis dovod tak to mozno budem chciet chapat :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

deti nehadajte sa.nech sa paci.ti co maju radi warcraft makajte do svojich miestnosti o trolovom chlpe a my co nemame by sme tu chceli nerusene kydat na WoW.dakujeme
lekoklatik
VIP
VIP

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: safan. No skoda ze uz idem domov. Ked zajtra pridem kcem nove riesenie. Botu ktora zabezpeci bezpecny sex bez prezervativu.

napoveda: Ladovy zajac to posklada len mu prines spravne ingrediencie.
double-bonus napoveda: ingrediencii je 12.

pís :wink:
Zamknuté