Anti-Counter Strike

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Anti-Counter Strike

Príspevok od používateľa NuSuey »

Ako hra je to absolutna hovadina, sak ale 100 ludi 100 chuti. A nemam rad ani takych maniakov, ktori este aj do skoly pridu hrat na compy countera a rozkrikuju sa na celu ucebnu. Cisty soda defekt.

Aky je vas nazor? Pripiste aj ti, ktorych bavi counter strike. Podelte sa s nami o to, co vas na tej hre bavi.

// vytvorene ako parodia na anti-topic na w3 vid: http://www.hojko.com/anti-warcraft-t67997.html //
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ako "dejovo :D" a "pribehom" to je o nicom.. ale ja si myslim ze je to dobra hra ... hlavne s kamaratmi je to sranda, tak uz len po nete hocijak nehram .. len ked sa ideme trocha zahrat s kamaratmi tak si to zahrame .. takto je to skvela hra
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ono je v CS aj nejaky dej? fiha :D

a ja ze je to o tupom zabijani ludi ktory po tebe strielaju :)

ano je to FUN, fun ako tie rozne ARKADY, rozne skakacky..

ved aj ja si dokazem toto zahrat ale absolutne nechapem lamy, ktore vysedavaju pred pc, sluchatka na usiach.. a len "RATATATATTA" "headshot" .. huraaa.. kricia do sluchatok, na cele herne .. hmm ..

ak zoberieme cs ako tupu ale zabavnu hru, okej.. ale dej ktory sa da zhrnut "zabi tym ktory hra proti tebe" .. je fakt na urovni, ked nejaky CS maniak zacne nadavat na warcraftacke gamesy, pricom tu hru nehral ani hodinu mozno, chybali mu strielanie z gulometu, pusky, snaiperky..

normalny clovek ktory presiel w3 nemoze povedat bludy ktore su spominane v topicu o w3 - bludy o nejakej hube, .. chlapec si da nejaku custom mapku.. zabiju ho do 3 minut tak si ide vydrbat zlost a ponadavat..

ach..

edit:

p.s. nemam nic proti CS.. ale voci netolerancii niektorych exotov ktory by uz s fetovanim mali prestat..
Rischo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rischo »

je to tata super hra, dokazem sa na nej odreagovat od vsetkeho
niekedy ju hrajem aj 3 - 4 hodinky vkuse a stale ma bavi
:smt068 :smt067
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

urcite je to lepsie ako trapny warfuck
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Ludia nechapem co tu riesite.

Ved vsetko je o preferenciach. To ze sa mne paci jedna hra neznamena ze sa bude pacit aj tomu druhemu. To ze ja mam rad prepracovany pribeh neznamena ze to tak musia mat radi vsetci a ostatni co nezdielaju moj nazor tak hned fetuju ako niekto spominal. Tieto "anti" temy su uplne bez akehokolvek zmyslu.

Vsetci robime to co nas bavi. Tak isto je to aj s PC hrami. Hrate to co Vas bavi. A je hovadina presviedcat ludi, ktory k tomu nemaju ziadny vztah, o opaku. Nezastavam tu ziadnu stranu, Len som chcel povedat ze tieto diskusie o anti warcrafte alebo CS alebo cokolvek inom su pod uroven, pretoze ich ucelom nie je prezentovat tu hru, alebo sa o nej porozpravat. Jediny ucel co vidim je nastvat "druhu stranu". Vsak ked nieco nemam rad tak to proste nerobim a nestazujem sa na to nie? A nepresviedcam vsetkych ze je to hovadina.

To ako keby som tu zacal pisat ze nemam rad palacinky a kazdy kto ich ma rad je idiot :D Sa vzpamatajte. Radsej zakladajte topics co maju zmysel alebo ich nezakladajte vobec.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

waldo asi si nepochopil zmysel tohto topicu .. tie slova na zaciatku som NENAPISAL ja :) iba som citoval autora topicu ANTI-WARCRAFT a zmenil nazvy WAR na COUNTER STRIKE :)

tento topic absolutne nema ziaden zmysel, ale nema tak isto ani tamten antik-war ..

tym ze som pozmenil tie war na CS som chcel poukazat na to ze ake je to vsetko subjektivne ..
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

ja viem ze tento topic je vytvoreny len z recesie. Preto som svoj post dal do oboch. A vytvaranie anti CS len tak z recesie je tiez celkom bez zmyslu si myslim. :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mas pravdu, ale pokial modi usudili ze je spravne ze zopar netolerantnych tupcov vytvoria anti topic na hru .. tak precoby potom nemohol kazdy komu sa nepaci nejaka hra vytvorit anti topic na tu svoju "NEPACIVU"?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ked hram CS, tak pri tom nekricim.
Zamknuté